Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Hyllad programledare och författare talar om konsten att trivas på jobbet

Lotta Lundgren föreläsning - Programledare, författare och expert på matkultur (foto Pelle Bergström)

Lotta Lundgren

Programledare, författare och expert på matkultur med föreläsningar om arbetsglädje och medarbetarskap

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Lotta Lundgren

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Genom hennes medverkan i tv-program som ”Historieätarna” och ”Landet Brunsås” har Lotta Lundgren underhållit, utbildat och överraskat oss genom att informera om Sveriges särdeles spännande historiska matkultur. Hon har utan tvekan blivit en välkänd frontfigur för matkultur och infotainment. Hon har dessutom bloggat och skrivit böcker om mat och livsstil. Boka en smakfull föreläsning eller ett evenemang med Lotta Lundgren hos oss på Athenas!

Lotta Lundgren har ätit sig igenom åtskilliga epoker, platser och högtider. Genom tv-program som ”Historieätarna” och ”Landet Brunsås” på SVT har hon blivit något av en frontfigur för ämnen som rör mat, livsstil och kultur. Och svenska folket tycks aldrig tröttna på att tillsammans med Lotta vidga sina vyer för vad som är ätbart och inte!

Lotta Lundgren startade sin yrkesbana i reklambranschen, där hon i flera år var en uppskattad och prisbelönt marknadsförare och copywrighter. Parallellt med att skriva slagkraftiga texter för företag, skrev hon kokböcker. Hennes stora fallenhet för att skriva träffande texter och passionen för mat utvecklades till den underfundiga och vardagsnära bloggen ”Om jag var din hemmafru”, som lade grunden till den senare boken med samma namn.

Sedan 2008 har mat, skrivande och underhållning varit Lotta Lundgrens huvudsakliga sysselsättning. År 2010 var hon huvudredaktör för, och gjorde programledardebut i, tv-serien ”Landet Brunsås” i SVT tillsammans med Henrik Schyffert och Erik Haag. Hon och Erik Haag fortsatte senare som programledare för tittarsuccén ”Historieätarna”, vars speciella koncept kom att ligga till grund för SVT:s julkalender 2015, ”Tusen år till julafton”. Däremellan hann hon med en spännande säsong av ”På jakt med Lotta och Leif” och har gett ut två böcker; ”Om jag var din hemmafru” och ”Tio lektioner i matlagning”.

Det finns en grund till att Lotta Lundgren behållits i tv-rutan så länge som hon har. Hon har en otrolig förmåga att underhålla och utbilda sina åhörare på ett lättsamt, kul och tillspetsat vis. Nu kan du boka Lotta Lundgren som moderator eller föreläsare till ditt evenemang och ta del av hennes breda repertoar, antingen det gäller mat och matkultur eller arbete och prestationsförmåga!

 

Foto: Pelle Bergström

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Lotta Lundgren

    Världens bästa arbetskamrat!

    • Lotta Lundgren redogör i denna 60 minuter långa föreläsning om konsten att trivas på jobbet och prestera på sin absoluta toppnivå.
    • Hur kan du få mest möjliga valuta för din tid, dina relationer och dina förmågor? Jo, genom att lära dig växa av kritik, stärka samarbetet av konflikter och hitta din drivkraft!
    • Lotta Lundgren lär dig hur du kan utnyttja din fulla potential och bli mer produktiv.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Lotta Lundgren

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Lotta Lundgren