Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Världsmästare i boxning med föreläsningar som väcker din motivation

Mikaela Laurén föreläsning - Hur du hittar din inre styrka - Proffsboxare

Mikaela Laurén

Världsmästare i boxning och f.d elitsimmare föreläser om motivation och inre styrka

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

4.75 av 5 stjärnor

"Vi bokade in Mikaela för en inspirerande föreläsning följt av ett träningspass som våra deltagare sent skulle glömma."

Skicka en icke-bindande förfrågan på Mikaela Laurén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

“Jag kan inte” finns inte i Mikaela Lauréns vokabulär. Hon började simma och tog 16 SM-guld. Hon började boxas och tog sex VM-titlar. Däremellan satt hon i fängelse. Mikaela Laurén berättar i sin fascinerande föreläsning om hur man kommer igenom till synes omöjliga situationer, hur man hittar sin inre fighter, och om den långa vägen tillbaka. Du kan boka henne hos oss på Athenas!

Bakom den intensiva, blåa blicken döljer sig en riktig fighter. Mikaela Laurén blev historisk när hon tog sin sjätte VM-titel i proffsboxning, men vägen dit har varit allt annat än rak.

Mikaela Laurén var samtidigt som Therese Alshammar en av Sveriges största stjärnor inom simning. Hon tog 16 SM-guld och satte flera svenska rekord. Efter att Mikaela valde att avsluta simningskarriären så hamnade hon i en utsatt situation och fick fängelsestraff efter att ha åkt fast för förvaring och distribution av dopingpreparat.

Mikaela Laurén lät sig inte knäckas av fängelsetiden. Hon började i stället studera tränings- och näringslära på distans och åtog sig uppgiften att leda träningen för de andra intagna. När hon kom ut igen sadlade hon om till boxare. Att börja med en ny sport i 30-årsåldern kan vara svårt, men för att dessutom bli världsmästare i den krävs en Mikaela Laurén. Hon har vunnit VM-titeln inte bara en gång, utan sex gånger, och siktar nu på att ta de två bältena som återstår.

Därför ska du boka en Mikaela Laurén föreläsning:

 • Från simning till boxning – få en inblick i en proffsboxares liv och den krokiga vägen till världsstjärna
 • Hennes föreläsning är en riktig inspirations- och motivationsboost för er verksamhet
 • Mikaela förklarar hur ni kan vända motgång till framgång och hur man hittar glöden att nå sina mål

Mikaela Laurén har jobbat stenhårt och målmedvetet för att rentvå sitt namn och sin idrottskarriär. Hon har lyckats bevisa att hon är en seriös idrottare, och är i dag en stor förebild för många unga tjejer. År 2014 blev hon äntligen inbjuden till Idrottsgalan 2014, där hon nominerades till Jerringpriset. Idag är hon aktuell i SVT:s succéprogram Mästarnas Mästare.

Under en föreläsning med Mikaela Laurén får du höra en väldigt fascinerande livshistoria. Hon är expert på att motivera andra, och är ett levande exempel på att ingenting är omöjligt.

Visa föreläsningar med Mikaela Laurén

  Mikaela Laurén föreläsning

  Ge Aldrig Upp – under ytan med Mikaela Laurén

  • I denna föreläsning går Mikaela Laurén igenom sitt liv, från elitsimmare och att avtjäna ett fängelsestraff till att bli världsmästare i boxning.
  • Om viljan att bli bäst, om att aldrig ge upp, om att gå från lovande simmare med mästerskapsmedaljer och rekord, till fyra misslyckade OS satsningar. Om att lägga av, om att åka fast och hamna i fängelse. Om att ta revansch och vinna 6 mästerskapstitlar i boxning och om att våga vara sig själv hela vägen
  • Med värme, entusiasm, allvar och glädje föreläser Mikaela Laurén om sitt liv och hur hon själv lyckades bli världsmästare i en sport som hon tog upp först vid 30-års åldern.
  • I föreläsningen talar Mikaela även om sitt livs viktigaste kamp – den om att efter en lång kamp äntligen bli mamma vid 45 års ålder. Låt er inspireras!

Referenser

Vi bokade in Mikaela för en inspirerande föreläsning följt av ett träningspass som våra deltagare sent skulle glömma. Hon överträffade våra förväntningar och gav oss alla en ny uppfattning som man inte gick dit med från början. Ett oerhört gripande innehåll och "jävlar anamma”-känsla blev en perfekt kombination. Vi kan varmt rekommendera andra att boka Mikaela till sina tillställningar.

BK Häcken

Jag bokade Mikaela Lauren lite på vinst och förllust,då jag följt henne på sociala medier. Jag gillar henne framförallt för hennes otroliga ” pannben” och fokus. Jag hade möjligheten att förmedla detta i en bransch där hälsa och säkerhet är av yttersta vikt. För mig var det en ny synvinkel av vårt behov. Min syn på alla deltagare av Mikaelas föreläsning minns jag för alltid.. gemenskapen och träningsglädjen hon gav kommer alltid inspirerar mig att lyfta hälsans vikt i alka bolags framgång. Mikaela Lauren är en unik människa med det lilla extra att ge varje individ! Tack för att du ville vara hos just oss!

Anna Jansson

LINCCON

Mikaela kom till oss och presenterade sin inspirations-föreläning under en ”kick-off” vi hade tillsammans med våra partners. Den var både fängslande och ärlig vilket gjorde att vi alla var mycket nöjda efteråt.

Marcus Larsson

Malmö Redhawks

Fina Mikaela. Tack för en otroligt fin kväll. Över 100 människor lyssnade på din story. Du inspirerade alla dessa unga som fanns i kyrkan. Din närvaro, värme och ärlighet är också en stor del av det vi jobbar för i kyrkan. Att du stod under det stora korset och delade med dig av vem du är som kvinna, om din kamp, rädslor, utanförskap men också det otroliga, uthållighet, kärlek och passion - det var enormt. Det gav oss också hopp om att aldrig ge upp för det vi brinner för, gav oss hopp att vi bär på en enorm styrka som människor. Det är unikt och det var så otroligt roligt att få se kläderna, bälten, skorna och manteln. Vi fick verkligen se hela dig. Vi fick se en vacker människa som axlade sin mantel med värdighet och stolthet. Kyrkan borde ha anställda som dig.

Suzana Enmark

Tynnereds Svenska kyrka

Gripande, beundransvärt och peppande! Mikaela kom och föreläste för oss på Stena Fastigheter och våra arbetsledare som arbetar i våra bostadsområden under sommaren. Hon berättade öppenhjärtigt om livets uppgångar och nedgångar samt delade med sig av sina goda råd om hur man uppnår sina mål och drömmar. Jag tror vi alla var lika golvade av hennes kämpaglöd och historia. Stort tack, Mikaela, för att du kom och inspirerade oss och våra arbetsledare till att tro på och själva och aldrig ge upp!

Sarah Pettersson, Relationsförvaltare

Stena Fastigheter AB

En gripande föreläsning som berör och som ger insikter och utveckling som du har nytta av både privat och i arbetet. Vi skickade ut en utvärdering till deltagarna och alla som har svarat på enkäten var mer än nöjda! Lite kommentarer vi fick i utvärderingen: "Gripande och inspirerande historia om att man kan uppnå sina mål bara viljan finns där. Mycket bra." "Oerhört gripande och inspirerande föreläsning, en av dom bästa föreläsningarna som jag har hört!" "Jättebra föreläsning. Var spännande hela vägen!"

Annika Palmér, Verksamhetskoordinator

Finansförbundet

Så bra och inspirerande!

Lotta

Bk30 Motala
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mikaela Laurén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Mikaela Laurén
Mikaela Laurén

4.75 av 5 stjärnor

"Vi bokade in Mikaela för en inspirerande föreläsning följt av ett träningspass som våra deltagare sent skulle glömma."

Föreläsningsämnen med Mikaela Laurén