Laddar innehåll ...

Cecilia Åkesdotter föreläsning - mindfulness och medveten närvaro

Cecilia Åkesdotter

En av Sveriges ledande experter inom mindfulness och medveten närvaro föreläser om hur du kan minska stressen i vardagen samt öka glädjen och effektiviteten i livet

Cecilia Åkesdotter är en av Sveriges ledande och mest uppskattade föreläsare inom mindfulness och stresshantering. En Cecilia Åkesdotter föreläsning bjuder på konkreta tips och verktyg för att göra din vardag och ditt arbetsliv friare från stress, effektivare och hälsosammare. Cecilia Åkesdotter har förvärvat äldre kunskap och uppdaterat den för att passa in i det moderna samhället, och tillsammans med sina åhörare bjuder hon på en underhållande, fascinerande och lärorik föreläsning. Boka henne här!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Cecilia Åkesdotter, även kallad Mrs Mindfulness, gör sitt yttersta för att hjälpa folk uppnå ett liv med mindre stress, ökad effektivitet, mer glädje och goda relationer – i ens arbetsliv och privat. Medveten närvaro spelar en stor roll för att uppnå detta, och som expert i ämnet föreläser hon om hur detta verktyg och levnadssätt kan komma att förändra din vardag. 

Cecilia Åkesdotter är i grunden civilingenjör, numera en uppskattad föreläsare och författare. Hon har skrivit boken ”Heartfulness – din väg till glädje i livet” som har inspirerat och motiverat människor att bli mer medvetna och närvarande i sina liv för att minska stress och press från omvärlden. Att må bättre och samtidigt öka sin effektivitet är i vanliga fall kanske en motsägelse, men med visdomar grundade i mindfulness guidar Cecilia Åkesdotter människor till hur det faktiskt är möjligt att uppnå.

En Cecilia Åkesdotter föreläsning ger er:

 • Konkreta verktyg, tips och råd för att minska stressen och öka glädjen i vardagen med en av Sveriges främsta experter inom mindfulness
 • Nya perspektiv och synvinklar på hur stress uppkommer, och vad vi själva kan göra för att minska våran egen stress
 • Aha-upplevelser och kunskap som garanterat kommer vara till hjälpmedel i ens liv – arbetsmässigt som privat

Tillsammans med Cecilia Åkesdotter får du följa med på en föreläsning fylld av konkreta verktyg, aha-upplevelser och kunskap som du kan använda direkt i din vardag – på jobbet eller privat. Cecilia Åkesdotter blandar forskning med egna erfarenheter, och ger på så vis en helhetsbild av vad mindfulness kan åstadkomma i ditt liv.

Boka en spännande, lärorik och underhållande Cecilia Åkesdotter föreläsning idag hos oss på Athenas!

  Cecilia Åkesdotter föreläsning

  Fokus på stresshantering

  • Är personalen stressad på er arbetsplats? Förväntas man kunna hålla många bollar i luften samtidigt och hantera perioder av högt tempo och snabba deadlines? Hur ska arbetsstyrkan behålla lugnet, prestera effektivt och hålla jämn energi hela dagen, hela veckan och även på sikt
  • Med hjälp av effektiva verktyg kan vi lättare tackla stress, motverka psykisk ohälsa, förebygga ökade sjukskrivningstal och långvarig sjukfrånvaro som beror på stress. Flertalet företag och organisationer i Sverige och internationellt tillämpar redan verktygen. 100-tals forskningsrapporter visar hur effektfullt fokus i nuet är för att skapa lugn och arbetsfokus. Välkommen att få inspiration i stresshantering anpassad till er verksamhet.

  Cecilia Åkesdotter föreläsning

  Lyckade möten

  • Hur kommunicerar Ni med varandra på arbetsplatsen? Hur bemöter Ni kunden eller den part som verksamheten finns till för? Hur kan Ni skapa bättre relationer som är hållbara på sikt? Arbetslivet handlar om möten mellan kollegor, med kunder, leverantörer, samarbetsparter och externa kontakter. Vi möts spontant, vi talas vid i telefon och träffas på planerade möten. Vi informerar, utbildar, inspirerar, förhandlar, beslutar, ger råd och hjälper varandra. Hur kan alla desa möten utvecklas så att vi trivs bättre tillsammans och når bättre resultat i verksamheten? Välkomna att få inspiration och konkreta verktyg för att nå lyckade möten anpasad till Er verksamhet.
  • En Cecilia Åkesdotter föreläsning som ger dig verktygen för att stärka dig själv, dina möten och skapa tydlig kommunikation.

  Cecilia Åkesdotter föreläsning

  Lyckade möten trots energitjuvar

  • Överallt finns de. Alla kan drabbas. Energitjuven kan dyka upp framför dig bland kollegor, kunder, patienter, leverantörer, samarbetspartners och externa kontakter. Möten kan förvandlas till energidränage som kan få dig att läcka energi i timmar och dagar – helt i onödan! Hur kan du bli snabbare på känna igen energitjuvens olika skepnader? Så att du kan plocka fram verktygen som avväpnar och behålla lugnet, arbetsglädjen och framförallt din dyrbara energi. Välkommen att få kunskap, aha-upplevelser och konkreta verktyg som vi kan använda direkt i arbetsvardagen. Så att vi trivs på jobbet och skapar goda resultat tillsammans.

  Cecilia Åkesdotter föreläsning

  Glädje i nuet

  • Behöver personalen minska stressen, bli effektivare och känna mer glädje? Ge personalen en föreläsning med livskunskap och konkreta verktyg som kan förbättra livet både på jobbet och privat.
  • Mindfulness, medveten närvaro, är gammal visdom i ny tappning. Att vara närvarande är vårt naturliga tillstånd – men alla behöver vi påminnas om hur vi når dit – så att vi kan prestera och samtidigt må bra! Här får personalen viktig kompetens och konkreta verktyg som kan användas direkt i vardagen!
  • Succéföreläsningen med Cecilia Åkesdotter som kan förändra ditt liv

  Cecilia Åkesdotter föreläsning

  Medvetet ledarskap

  • Medvetet ledarskap är ett hett tema i tiden, en viktig kompetens och framgångsfaktor nu och i framtiden. Medvetet ledarskap gynnar både din organisatoriska förmåga och skapar förutsättningar för goda relationer med personalen och i dina externa relationer. Det nya ledarskapet får dina medarbetare att växa och prestera bättre samtidigt som du som chef blir effektivare i dina dagliga uppgifter.
  • En Cecilia Åkesdotter föreläsning som vänder sig till chefer och ledningspersonal som vill utveckla medvetet ledarskap.
  • Max 20 för personlig dialog
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden