Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Komiker och färgsprakande mångsysslare som underhåller

Josefin Johansson

Josefin Johansson

Från att föreläsa och vara konferencier till att vara allsångsledare. Josefin kryddar ditt event med sin humor och energi!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Josefin Johansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Josefin Johansson är en färgsprakande profil inom svensk media - hon har medverkat i en lång rad TV- och radioprogram och är en uppskattad komiker, konferencier, föreläsare och inte minst - allsångsledare. Häng med på en rolig och peppig föreläsning med Josefin Johansson, eller boka henne som konferencier eller moderator till ditt evenemang!

Rödlätt, peppig och lite ekivok – Josefin vågar prata om det mesta, och gör det med en smittande energi och en stor portion humor. Förutom att föreläsa, skådespela och uppträda som ståuppkomiker kan hon dessutom sjunga, och kombinerar gärna sina uppdrag och framträdanden med allsång. 

Josefin Johansson är en driven ståuppkomiker och skådespelare som har medverkat i radioprogram som Pang Prego, Morgonpasset sommar och Musikguiden i P3: Sommarsession. Hon har också varit med i ett antal TV-produktioner som Partaj, Dobidoo, Fångarna på Fortet, Robins och Gabba Gabba, och är en av initiativtagarna till Humorkollo – ett humorseminarium som riktar sig till tjejer. Vi har även sett henne glänsa i allmänbildning i SVT:s frågesports-program På Spåret där hon tillsammans med Johar Bendjelloul vann hela tävlingen.

Josefin Johansson är en mångsysslare och det märks på scen. Hon får publiken att skratta, sjunga med i allsång och ger en och annan tankeställare – perfekt för ett event som vill ha drivkraft och en smittande energi!

Som allsångsledare har hon ett eget stuk inspirerat av 90-talet med namnet My Little Allsång, en härlig teambuildingsaktivitet och energiboost för konferensen.

Oavsett om du bokar Josefin Johansson som ståuppare, konferencier eller allsångsledare så sköter hon sin uppgift galant – att det  blir underhållande är garanterat!

Boka en skicklig underhållare här hos Athenas!

Foto: Morgan Norman

Visa föreläsningar med Josefin Johansson

  Josefin Johansson föreläsning

  My Little Allsång – låt Josefin leda er allsång

  • Förutom att vara en knivskarp konferencier eller en jätterolig ståuppare kan Josefin även agera allsångsledare med hennes egna 90-tals-allsång ”My Little Allsång” – en härlig teambuilding-aktivitet och energiboost till konferensen.

  Josefin Johansson föreläsning

  ”Jossarwisser”

  • En underhållande föreläsning av och med Josefin Johansson och Johar Bendjelloul om bildningens historia, den stora kärleken till allmänbildning och varför bildning är så viktig. I denna föreläsning ger Jossan och Johar er bildningens historia, hur de inhämtar kunskap och hur du själv blir mer allmänbildad. Tips och trix och kanske en och annan bakom-kulisserna anekdot. Så ska du se att du snart spöar hela familjen eller samtliga kollegor i nästa frågesport!

  Josefin Johansson föreläsning

  Knyckare & Josefinito

  • Josefin och komiker-kollegan Emma Knyckare är en oslagbar duo att boka som konferencierer eller galavärdar. De har exempelvis lett Svenska Standup-galan tillsammans samt har grundat och driver Humorkollo – ett initiativ för att locka fler tjejer till stand-up scenen.

  Josefin Johansson föreläsning

  Evenemang med Josefin Johansson

  • Josefin Johansson kan bokas som föreläsare, konferencier eller moderator
  • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om evenemang med Josefin Johansson. Hon skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Josefin Johansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Josefin Johansson