Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Så får du en lyckad kommunikation inom verksamheten och ut till kunder

Lars J O Larsson föreläsning

Lars J O Larsson

Utbildare och konsult. Föreläser om hur god kommunikation är grunden för en välmående och resultatsdriven arbetsplats.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lars J O Larsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med träffsäker retorik får du ut ett budskap och med tydlig kommunikation får du in ett budskap - även om din motpart är lite besvärlig. Lars J O Larsson är en skicklig undervisare som har föreläst över hela Sverige. Med en inspirerande berättarförmåga lär han dig hur du överlever förändringar och vänder ett nej till ett ja. Ditt företag lotsar han med säker hand till ett gemensamt driv och bättre resultat! Boka en Lars J O Larsson föreläsning i dag!

Alla är vi olika. Vi har olika värderingar och olika sätt att uttrycka oss, men vi måste ändå hitta sätt att nå ut – och in – till varandra. Det krävs att vi använder rätt metoder vid rätt tillfälle för att få till ett smidigt samarbete med våra chefer och kollegor och för att lyckas sprida vårt budskap till våra kunder.

Lars J O Larsson är expert på retorik, samarbete och kommunikation. Han är en mycket omtyckt utbildare som har föreläst runt om i landet ända sedan 90-talet. Tillsammans med Lars J O Larsson har ett flertal kommuner, företag och organisationer fått lära sig att bli bättre på skriftlig och muntlig retorik, tydligare kommunikation och hur man bemöter olika slags människor.

Under en Lars J O Larsson föreläsning kommer du att få verktyg som faktiskt fungerar i verkligheten. Han lägger stor vikt på att du som åhörare ska få kunskap som du kan använda till någonting konkret. Du får beprövade redskap som har sitt ursprung i kognitiv beteendeterapi (KBT), och du kommer att kunna använda dem i ditt arbete och din vardag direkt efter en Lars J O Larsson föreläsning.

Boka en inspirerande Lars J O Larsson i dag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Lars J O Larsson

  Lars J O Larsson föreläsning

  Jobbiga samtal med jobbiga typer – eller kundservice när det är som svårast

  • Alla har vi stött på den där typen som sätter käppar i hjulen. Samtalet kör liksom runt i samma hjulspår och man kommer inte vidare. Vad är det som gör att en människa uppfattas som besvärlig? Hur ska man samarbeta med en sådan person?
  • I den här föreläsningen svarar Lars J O Larsson på dessa frågor och många fler. Han bjuder på nyttiga redskap till hur man kommunicerar på rätt sätt för att vända konflikt till samförstånd, klagomål till önskemål och ett “nej” till ett “ja” – redskap som ger dig ett smidigare samspel med din chef, dina medarbetare och kunder.

  Lars J O Larsson föreläsning

  För ändring – våga släppa sargen och ge dit ut på isen!

  • Vad vi än gör påverkas vi av förändringar. De smyger sig på långsamt eller kommer med full kraft när vi minst anar det. Det gäller att välkomna och acceptera förändringarna så man inte blir överkörd av dem. Hellre hoppa på tåget än stå kvar på perrongen.
  • För ändring är både en föreställning och föreläsning, där Lars J O Larsson och skådespelaren Per Graffman skoningslöst delar med sig av sina dyrköpta lärdomar. Lär dig förstå och hantera förändringar bättre, så du kommer ut helskinnad och som en bättre människa på andra sidan!

  Lars J O Larsson föreläsning

  Gemensamt och ihop – när alla drar åt samma håll blir det ett otroligt drag!

  • I en effektiv organisation behöver alla förstå vad som gäller – hur man beter sig mot varandra, vad som är målet och vad som är planen. Det räcker inte att bara tänka på det – utan att också göra det!
  • Lars J O Larsson hjälper företag och organisationer till gott medarbetarskap, mer tydlighet och ett större gemensamt driv. Det är helt okej att vara som du är, så länge du gör det du ska!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lars J O Larsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Lars J O Larsson