Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Framgångsrika strategier genom humor

Viktor Klemming_Athenas_Föreläsare

Viktor Klemming

Viktor Klemming, med sin föreläsning, engagerar skolor genom humor och visdom, från livets läxor till färg-teorin!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Viktor Klemming

 • Viktor delar med sig av konkreta livs- och framgångstips i sin föreläsning.
 • Han engagerar varje publik med en perfekt blandning av skarp komik och genuin värme, vilket gör varje framträdande personligt och minnesvärt. Detta gäller inte minst för ungdomar och barn, som ofta känner igen honom och uppskattar hans humor.
 • Med Q&A-sessioner ger Viktor eleverna en direktkanal för frågor, vilket uppmuntrar interaktivitet och djupare lärande.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Viktor Klemming

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Viktor Klemming, en välkänd komiker och Youtuber, ger ert skolevent en extra dimension. Han delar med sig av praktiska framgångstips och djupgående insikter från både personliga erfarenheter och DISC-teorin, presenterade med hans signaturhumor. Eleverna får veta vilken färg dom är & hur man bättre kan förstå andra genom den. Viktor inspirerar eleverna att utforska sina egna styrkor och motiverar dem att ta sig an utmaningar med en vinnande inställning. Perfekt för skolor som vill erbjuda något mer än bara underhållning – en möjlighet för elever att lära sig viktiga livskunskaper på ett engagerande och minnesvärt sätt.

Därför ska du boka Viktor Klemming

 • Viktor delar med sig av konkreta livs- och framgångstips i sin föreläsning.
 • Han engagerar varje publik med en perfekt blandning av skarp komik och genuin värme, vilket gör varje framträdande personligt och minnesvärt. Detta gäller inte minst för ungdomar och barn, som ofta känner igen honom och uppskattar hans humor.
 • Med Q&A-sessioner ger Viktor eleverna en direktkanal för frågor, vilket uppmuntrar interaktivitet och djupare lärande.

Söker du efter det ultimata sättet att tillföra glädje och energi till ditt nästa företagsevent, eller vill du skapa en oförglömlig och inspirerande dag för skolelever? Viktor Klemming, känd för sin skarpa humor och framgångar på sociala medier, erbjuder en unik upplevelse som engagerar och berikar på många nivåer. Hans bredd av erfarenheter gör honom särskilt relevant för skolor, där hans popularitet på sociala medier och förmåga att engagera unga åhörare kan göra en stor skillnad.

Viktors föreläsning, ”12 tips för att lyckas på sociala medier & i livet”, kombinerar insiktsfulla råd med humoristiska observationer, vilket gör lärande till ett nöje både för vuxna och yngre åhörare. Hans erfarenhet från Sveriges främsta standup-scener och TV-framträdanden, inklusive populära program som Talang & Sommarkrysset, har gett honom de verktyg som krävs för att engagera och underhålla en diversifierad publik, inklusive skolungdomar.

Att boka Viktor Klemming för ditt event innebär en stund där skratt och positiv energi står i centrum, samtidigt som din publik – oavsett ålder – får praktiska verktyg för att navigera i både digitala och personliga landskap. Oavsett om målet är att stärka teamkänslan, fira en företagsframgång, ge eleverna en paus fylld med inspiration och skratt, eller inspirera till kreativt tänkande bland unga, kommer Viktor att höja stämningen.

Viktor Klemming även bokas som konferencier, vars karismatiska närvaro och skicklighet i att underhålla gör honom till det perfekta valet för att leda och lyfta ert event till nästa nivå.

Skapa en oförglömlig stund för ditt team eller era elever med Viktor Klemming. Hans kombination av underhållande standup och berikande föreläsningar garanterar skratt och en positiv atmosfär, samtidigt som deltagarna lämnas med värdefulla insikter. Boka honom för ditt nästa event och upplev hur hans unika humor och insikter omvandlar din tillställning till en uppskattad höjdpunkt.

Visa föreläsningar med Viktor Klemming
Viktor Klemming föreläsning

12 tips för att lyckas på sociala medier & i livet

Är era elever redo att växa och utvecklas? Viktor Klemmings föreläsning ”12 tips för att lyckas på sociala medier & i livet” erbjuder värdefulla insikter just för skolmiljön.

 • Genom en kombination av humor och djupa insikter, belyser Viktor vikten av positivt tänkande och dess inverkan på personlig utveckling. Han delar praktiska råd från sina egna erfarenheter om hur man bygger starka relationer, övervinner motgångar och skapar en vinnande attityd.
 • Föreläsningen går djupare än bara sociala medier, den utforskar också färg-teorin för att hjälpa eleverna att förstå olika personlighetstyper och hur de kan använda denna kunskap för att förbättra samarbete och kommunikation.
 • Viktor avslutar med en interaktiv Q&A, vilket ger eleverna en chans att direkt engagera sig och ställa frågor som berör dem.

Ge era elever verktygen de behöver för att navigera både i skolan och livet. Boka en föreläsning med Viktor Klemming idag och ge dem en föreläsning som både inspirerar och utbildar.

Viktor Klemming komiker

Komiker

Letar ditt företag efter det ultimata sättet att lätta upp stämningen och skapa en oförglömlig upplevelse för ert team? Viktor Klemming, som prisbelönt standup-komiker, erbjuder en perfekt mix av humor och värme som garanterat får alla att skratta och känna sig mer sammansvetsade.

 • Viktor använder sin komik för att direkt skapa en avslappnad och inbjudande miljö, vilket gör varje tillfälle till en succé.
 • Med sin breda erfarenhet från Sveriges främsta standupklubbar och framträdanden i TV-program som Talang & Sommarkrysset, vet Viktor hur man fängslar en publik och håller dem underhållna.
 • Viktors har en unik förmåga att skapa en direkt koppling till publiken, vilket bidrar till en minnesvärd och sammanhållande upplevelse för ditt team.

Boka Viktor Klemming som komiker för ert nästa företagsevent och se hur hans standup förvandlar ert evenemang till en oförglömlig stund fylld med skratt och gemenskap.

Viktor Klemming konferencier

Konferencier med känsla för humor!

Viktor Klemming förvandlar varje företags- eller skolevent till en minnesvärd tillställning med sin perfekta blandning av humor och professionalism som konferencier. Hans förmåga att underhålla och engagera garanterar en framgångsrikt och oförglömligt event.

 • Sprider skratt och positiv energi.
 • Fångar och behåller publikens intresse.
 • Smidigt växlar mellan olika teman och stämningar.

Välj Viktor Klemming som konferencier för ett event som inte bara flyter på felfritt, utan också fyller rummet med glädje och inspiration. Han är garantin för ett lyckat och minnesvärt möte för alla närvarande.

Skicka en icke-bindande förfrågan på Viktor Klemming

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Viktor Klemming