Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Om att lära sig älska sin ADHD-diagnos

Viktor Frisk föreläsning

Viktor Frisk

Folkkär artist, modeikon och influencer med inspirerande föreläsningar om sociala medier och att lära sig älska sin ADHD-diagnos

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Viktor Frisk

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Popstjärna, modebloggare, artist, och föreläsare. Viktor Frisk slog igenom stort som den ena halvan av duon "Samir & Viktor" som efter tävlan i Melodifestivalen fått hela Sverige att sjunga och dansa till deras hits. I dag föreläser Viktor Frisk om sociala medier, marknadsföring och hur han gjort sin ADHD-diagnos till en superkraft. Boka en Viktor Frisk föreläsning här på Athenas!

”Bada nakna”, ”Shuffla” och ”Groupie” – hitlåtar som varenda barn, ungdom och förmodligen vuxen i dagsläget känner till. Det är glädje, spontanitet och dans som har präglat Viktor Frisks liv i rampljuset. Och utöver artistkarriären har han även blivit stilikon för unga killar via sin modeblogg på café. Men bakom rampljuset har Viktor Frisk kämpat med psykisk ohälsa och en ADHD-diagnos. 2017 var han aktuell som debuterande författare med boken ”Min superkraft! Så har jag lärt mig älska min struliga ADHD”.

Viktor har tidigare jobbat på Mindmarkers PR som social media director, och ansvarade där för att utveckla byråns sociala medier-erbjudande. Idag driver Viktor Frisk den egna byrån Reach tillsammans med en rad välkända tunga namn inom den svenska influencer marketing-scenen. Målet är att bli Sveriges bästa byrå inom sociala medier. I sina föreläsningar om sociala medier och influencer marketing vänder sig Viktor Frisk till företag och organisationer som vill förstå affärsnyttan med sociala medier, antingen om bolagen vill lära sig från grunden om vad sociala medier kan innebära för ens företag och hur man på ett effektivt sätt kan bygga upp sina kanaler, eller för företag som redan är aktiva på nätet men vill förbättra sin marknadsföring.

Viktor Frisk lyfter även frågor som rör psykisk ohälsa och hur det är att leva med ADHD. Eftersom detta har präglat Viktors liv så pass mycket vill han att hans berättelse ska kasta ljus på det som så många drabbas av idag. Det är en aktuell föreläsning som både kan skänka förståelse, inspirera och ge mod och hopp. Viktor Frisk förklarar själv hur han har tacklat sina motgångar, och fått sin ADHD-diagnos att bli en superkraft!

Viktor Frisk kan även bokas som konferencier eller moderator till såväl små som stora sammanhang. Boka en inspirerande och hoppingivande Viktor Frisk föreläsning idag hos oss på Athenas.

Därför ska du boka en Viktor Frisk föreläsning:

 • Oavsett om det handlar om sociala medier och influencer marketing, eller om att lära sig älska sin ADHD-diagnos så föreläser Viktor med inspiration och glädje.
 • Ta del av en föreläsning med en av Sveriges mest populära och folkkära artist som talar om högaktuella ämnen.
 • Viktor Frisk inspirerar, ger er nya insikter och tankeställningar.
Visa föreläsningar med Viktor Frisk

  Viktor Frisk föreläsning

  DÅTID, NUTID, FRAMTID – Hur man skapar affärsnytta med sociala medier

  • Med tidigare erfarenhet som social media director för Mindmarkers PR, grundare till framtidens sociala medier-byrå REACH och med ett instagram-konto med drygt 350.000 följare så vet Viktor Frisk allt och lite till om hur man når ut och växer på sociala medier.
  • Denna föreläsning vänder sig till företag som vill bygga upp, veta mer och förbättra sin marknadsföring på sociala medier.
  • Låt er inspireras, och få kunskap om sociala medier i denna föreläsning om sociala medier och influencer marketing med Viktor Frisk!

  Viktor Frisk föreläsning

  Min superkraft! Så har jag lärt mig älska min struliga ADHD

  • Viktor Frisk berättar om sin egna resa med ADHD och psykisk ohälsa, och hur han lyckats se det som en superkraft istället för något negativt.
  • Föreläsningen ger en inblick i hans eget liv och uppväxt, och dessutom ger han inspirerande råd och tips som har hjälpt honom själv på vägen.
  • Viktor Frisk lyfter på locket kring ADHD och psykisk ohälsa, och han vill ge andra kraft och styrka genom att berätta sina om sina egna erfarenheter!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Viktor Frisk

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Viktor Frisk