Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Inspirerar dig till att leva ditt eget liv, att sluta slösa energi på onödiga saker

Klas Hallberg föreläsning

Klas Hallberg

Klas Hallberg rankas som en av världens bästa talare, ständigt med nya infallsvinklar och teman. Med sina 20 år som föreläsare, en enorm inlevelse och engagemang fängslar han sin publik.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Klas kan möta alla, inspirera samtidigt som skrattmusklerna får sig en omgång!

Pia Andersson - Karlstads kommun Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Klas Hallberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

2019 mottog Klas utmärkelsen "Diamond Speaker" från den oberoende organisationen "SpeakerRating.com".  Han ingår alltså numera i världseliten av talare, tillsammans med Michelle Obama, Anthony Robbins och Eddie Izzard. Även "Stora Talarpriset 2018" tilldelades Klas. En älskad föreläsare, författare och husfilosof som bidrar med massor av skratt och sunda insikter.  

Därför ska du boka en föreläsning med Klas Hallberg

 • Motivation och inspiration från en av världens bästa föreläsare
 • Ta del av värdefulla insikter, verktyg och skratt
 • Vikten av bemötande, förståelse, välmående och att våga

Klas är idag bosatt i Stockholm men är i grunden en sann värmlänning, född och uppvuxen i Karlstad. Hans föreläsningar bjuder på en härlig dialekt, energi och synbarligen förvirrad struktur. Fylld med massor av aha-upplevelser, ljudliga skratt samt en och annan smärtsam tankeställare. Han har föreläst i 20 år och för över 2000 företag, organisationer och skolor.

Som författare har Klas publicerat ett flertal böcker inom genren psykologi/management. På listan finns ”Hela Sverige hånglar. om att leva innan man dör” från 2018, och nu, även den nysläppta boken, ”I kundens skor”, 2020. En bok som är skriven tillsammans med Per Kristensson, professor i psykologi vid Karlstads Universitet.

På Sveriges Radio, P4 Extra, hittar man även Klas som husfilosof. Ett program som sänds cirka en gång i månaden med humor, värme och reflektioner över stort såväl som smått. Hans intresse för inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, hälsa och egen utveckling bidrar till att programmet är extra relevant och lärorikt att lyssna på.

Med sin humor och föreläsningar hoppas Klas på att inspirera samt hjälpa företag och organisationer att få syn på det som är angeläget och framförallt, få de att våga göra det. Deltagarna får ta del av insikter, humor och många går därifrån, berörda. En prisbelönt, erfaren och uppskattad föreläsare som vet hur man trollbinder sin publik.

Visa föreläsningar med Klas Hallberg

  I kundens skor!

  • En föreläsning om att skapa värde ihop med kunderna/användarna/medborgarna – kalla dem vad du vill.
  • Det blir en föreläsning om att ha fötterna i kundernas skor när vi skapar värde ihop med dem.
  • Som vanligt blir det en virvlande blandning av humor och allvar. Det blir massor med igenkänning och sannolikt både bekräftelser att du och ni är på rätt spår och även en och annan plågsam påminnelse att ni har en bit kvar.

  Förstå medborgaren

  • Ibland är det bättre att bara göra rätt sak och acceptera att den vissa gånger uträttas på fel sätt. Att ignorera frestelsen som kan uppstå att göra fel sak rätt enbart för att det är lättare.
  • En föreläsning som handlar om värdeskapande medarbetarskap och en tillitsbaserad styrning.

  Vardagligt ledarskap

  • Klas tolkning av begreppet medarbetarskap. Hur och vart vi leder varandra i vardagen, om vi ens vill dit. Ett viktigt budskap som är välarbetat för att nå och beröra människor på djupet.
  • Föreläsningen handlar om hur vi människor, oavsett om vi är chefer eller ej, leder andra människor genom hur vi bemöter dem. När alla möter sina kunder med genuin nyfikenhet och med visshet om vad verksamheten går ut på, leder man kunderna på ett sätt som gör att alla mår bra och är nöjda. Detta genererar i sin tur att de köper och därefter, med störst sannolikhet, återkommer.
  • Humorfylld och listig föreläsning som faktiskt fått människor att ändra sig ibland.

Referenser

Klas föreläsning blev mycket uppskattad. Framför allt förmågan att så träffsäkert prata om allvarliga saker på ett mänskligt och underhållande sätt. Kunden var enormt imponerad över hur mycket av innehållet som var anpassat till dem och att Klas hade gjort en så gedigen research.

Jorgen Dyssvold

Herr Omar
Skicka en icke-bindande förfrågan på Klas Hallberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Klas Hallberg
Klas Hallberg

5 av 5 stjärnor

Klas kan möta alla, inspirera samtidigt som skrattmusklerna får sig en omgång!

Pia Andersson - Karlstads kommun Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Klas Hallberg