Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Klas Hallberg - Föreläsare och författare
Skicka en oförpliktande förfrågan på Klas Hallberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Utan att agera ”amerikansk hallelujakonsult” inspirerar Klas Hallberg dig till att slå dig fri från ”det där går inte”-fällan. Han promotar också magin i mellanmänskliga möten och tycker att vi ska hångla mer – boka en föreläsning med Klas Hallberg hos oss på Athenas! 

När du hör Klas Hallberg föreläsa kan du förvänta dig hög energi och en synbarligen förvirrad struktur som mynnar ut i både aha-upplevelser, ljudliga skratt och en och annan smärtsam tankeställare. Han har föreläst i 15 år och för över 1500 företag, organisationer och skolor. Det blir några föreläsningar…

Klas Hallberg började inte sin karriär med att föreläsa. Han invigde den nämligen med ett avhopp från studierna på ett högskoleprogram i ekonomi. Han tyckte helt enkelt inte att han lärde sig tillräckligt mycket under sina år där. Nåväl, inte om det som intresserade honom –han ville lära sig massor om annat!

Några av de kunskaper Klas Hallberg suktade efter, och som fortfarande får hans hjärta att sjunga glada trudelutter, rör inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, accelererat lärande, snabbläsning, hälsa och egen utveckling. Och lite ekonomi. Han vill också veta mer om hur man verkligen lär sig saker.

För det är ju klurigt det där med att lära sig nya saker. Folk vill gärna ha det bättre men helst vill de ha det likadant. I alla fall vill de slippa ändra något själva. Bättre att chefen, kollegorna, frun, maken, vännerna, grannarna ändrar på sig. Så blir allt bra. På Klas Hallbergs föreläsningar inspireras deltagarna till att se hur de själva kan delta i sina liv och inte lägga över ansvaret att LEVA på andra. Om du vill boka en föreläsning med Klas Hallberg hittar du honom hos oss på Athenas. Hör gärna av dig!

Visa föreläsningar med Klas Hallberg

  YCDBRALAI – en föreläsning om att arbeta mindre och få mer gjort

  • You Can’t Do Business Running Around Like An Idiot. Ett föredrag om att använda en större del av människans potential.
  • Det slösas bort alldeles för mycket energi, både i arbetsliv och i privatliv, på att göra saker vi tror att vi borde göra.
  • Här inspirerar Klas Hallberg till att göra rätt saker istället för att göra många saker. Vilket spar tid. Han pratar om att prioritera och att våga ifrågasätta vardagens alla måsten och agera utifrån lust, snarare än plikt.

  Bemötandets magi – en föreläsning om vardagligt ledarskap

  • Föreläsningen handlar om hur vi människor, oavsett om vi är chefer eller ej, leder andra människor genom hur vi bemöter dem. När alla individer i en organisation möter sina kunder med genuin nyfikenhet och med visshet om vad verksamheten går ut på, då leder vi kunderna på ett sätt som gör att alla mår bra och är nöjda och fortsätter att köpa.
  • Det här gäller inte bara i serviceyrken, även om det är ännu mer påtagligt där. Det här gäller i alla organisationer. Vi leder andra genom vårt bemötande.

  Hångla mer! En föreläsning om att få ut mer av vardagen

  • Tänkvärd underhållning i pratform i en vindlande färd av igenkänning, aha-upplevelser, gapskratt och livets allvar. Temat är att ge sig hän. Att hångla istället för att småpussas. Att leva sig svettig helt enkelt.
  • ”Hångla mer!” är även titeln på en av Klas Hallbergs böcker som innehåller berättelser att skratta till och känna igen sig med.

  En föreläsning om det möjliga och det omöjliga

  • Vi människor ”får för oss” en massa saker och skapar oss uppfattningar om både stort och smått och ont och gott. Ett av alla områden där vi ofta har tydliga föreställningar och uppfattningar är kring vad som är möjligt för oss att uppnå. Ett intressant fenomen med föreställningar av olika slag är att vi tenderar att hellre försvara vår föreställning, även om vi inte trivs med den, än att upptäcka en ny sanning som vi kanske mår bättre av.
  • Den här föreläsningen tar fasta på föreställningar om vad som är möjligt och omöjligt. Både för individer och organisationer. Utan att agera som ett slags amerikansk hallelujakonsult pratar Klas Hallberg om hur vi som individer kan påverka vår egen situation. Och givetvis även hur det kan påverka organisationen.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Klas Hallberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Klas Hallberg