Laddar innehåll ...

Peter Gröning - Tankeläsare, skådespelare och sångare

Peter Gröning

Tankeläsare

Har du hemligheter? Inte när Peter Gröning är i rummet. Han läser dig som en öppen bok och vet vad du tänker. Kan det vara sant? Det är väl inte möjligt? Eller..? Det finns bara ett sätt att ta reda på det: boka Peter Gröning till nästa konferens, fest eller möte och ett roligt, fascinerande evenemang är säkrat!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Låt dig ryckas med av Peter Gröning när han passionerat, med lekfullhet och en stor portion humor tar sig in i ditt huvud och läser dina tankar och innersta hemligheter – men bara lugn, din PIN-kod är trygg hos honom.

Peter Gröning har en professionell bakgrund inom teatervärlden sedan över 30 år tillbaka. Detta tillsammans med ett genuint intresse för människor har gjort honom exceptionellt bra på att skapa en öppen kommunikation med publiken, oavsett vem den utgörs av.

När du har bokat Peter Gröning kan du luta dig tillbaka och bara njuta. Vare sig det är på konferensen, mötet, mässan eller som middagsunderhållning är ni i trygga händer och evenemanget blir ett ni kommer att minnas länge.

Peter Gröning kan bokas som konferencier, moderator och – för de riktigt modiga – tankeläsare.

Läs mer om den karismatiske Peter Gröning i vår spännande intervju! Du hittar den här.

    Evenemang med Peter Gröning

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller få mer information om event med Peter Gröning. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden