Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Hur spridning av glädje och positivitet kan bidra till delaktighet, lycka och lärande

Stavros Louca föreläsning

Stavros Louca

Pedagogen och läraren känd från tv som ger tips och inspiration för att förbättra prestationen bland alla målgrupper.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Stavros Louca

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ett ömsesidigt förtroende, respekt och lyhördhet är några av de ledord Stavros Louca följer för att hjälpa sina elever framåt i livet. Han är kanske mest känd för att ha varit en av pedagogerna i TV-programmet ”Klass 9A” men Stavros Louca har även under många år drivit den uppmärksammade Rinkebyakademien. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas.

För Stavros Louca, kanske en av Sveriges mest kända lärare, är tron på varje människas förmåga till att lära sig saker stark. Det som ofta krävs för att en människas inlärningsförmåga och kunskaper ska vässas är att rätt redskap tillhandahålls. Som pedagog kan du ge människor dessa redskap. Att lära sig saker är en resa och pedagogen är medresenär längs vägen.

Stavros Louca har varit med i SVT:s tv-program ”Klass 9A”. I detta hade han i uppgift att hjälpa elever att förbättra sina studieresultat med råge. Han är också en av grundarna till den rosade Rinkebyakadmien. Stavros Louca är utbildad civilekonom och NO- och mattelärare. Tack vare sina insatser vad gäller att ge unga människor en ärlig chans i livet genom utbildning har han fått en rad utmärkelser. Han har t.ex. fått Kungliga Vetenskapsakademiens ”Ingvar Lindqvist-pris”, ”Kunskapspriset”, ”Nelson Mandela-priset” etc.

Med tanke på att skola, utbildning och näringsliv hänger samman i dagens samhälle har både olika skolverksamheter och näringslivet stor nytta av en föreläsning med Stavros Louca. För tonåringarna som får hans hjälp och pedagogiska stöd har det varit lättare att slå sig fram på arbetsmarknaden istället för att hamna utanför.

Nyckeln till att motivera och inspirera dina elever tycks, om du ska följa Stavros Loucas exempel, vara att skapa en grogrund för ett ömsesidigt förtroende mellan lärare-elev och att uppmuntra till lyhördhet och respekt eleverna emellan. Du kan boka en föreläsning med Stavros Louca hos oss på Athenas för att få tips på hur du kan nå fram till dagens unga.

Visa föreläsningar med Stavros Louca

  Stavros Louca föreläsning

  Relationer och prestationer

  • Stavros Loucas föreläsning förklarar vikten av att tänka positivt för att se möjligheter istället för hinder. Om hur spridning av glädje och positivitet kan bidra till delaktighet och lycka. Föreläsningen genomsyras av praktiska exempel och personliga erfarenheter där Stavros Louca visar på vikten av brinna för det man gör och hur han får sina elever att bli involverade i undervisningen. Föreläsningen kan appliceras på alla typer av grupper eftersom den bygger på relationer som i sin tur medför prestationer.

  Stavros Louca föreläsning

  Föreläsningar med Stavros Louca

  • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller föredrag med Stavros Louca. Han skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Stavros Louca

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Stavros Louca