Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Individens hållbarhet och personliga utveckling

Jana Söderberg - Ledarskapscoach och kommunikationstränare

Jana Söderberg

Ledarskapscoach som inspirerar och motiverar dig att sluta jämföra dig med andra och börja ta dig själv på allvar.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jana Söderberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jana Söderberg är en utbildare och föreläsare med förmågan att sätta fingret på den ömma punkten. Under sina föreläsningar talar hon om ämnen som självkänsla, motivation och neuroledarskap och visar hur du kan leva hållbart som människa. Med en blandning av vetenskapliga fakta, konkreta verktyg, insiktsgivande upplevelser och finurlig humor får publiken med sig mer än bara en påfyllning av kunskap. Boka en inspirerande föreläsning med henne hos oss på Athenas!

Jana Söderberg är samtalsterapeut, kommunikationstränare och coach. Med en uppväxt i det forna Östtyskland och en gedigen bakgrund som psykoterapeut, civilekonom, coach och idrottare i bl.a. Sverige, Tyskland och USA har hon skaffat sig en sällsynt bred kunskap när det gäller personlig utveckling.

Vi talar ofta om hållbarhet när det handlar om miljö eller organisation, men hur är det med individens hållbarhet? Hur ska vi orka med den snabba takt vi lever i? Jana Söderberg förklarar begreppet “personlig hållbarhet” som handlar om just detta. Hon talar även om självkänsla, kommunikation och neuroledarskap, det vill säga konsten att leda sig själv och andra på hjärnans villkor.

Jana Söderberg har skrivit flera böcker inom dessa ämnen, bland andra “Sluta jämföra dig med andra – våga vara dig själv”, “Våga vara – visa barn vägen till bättre självkänsla” och ”Vad jag säger och vad du hör – om konsten att mötas”.

När vi investerar tid och pengar i en föreläsning eller utbildning är det viktigt att det verkligen leder till konkreta resultat. Föreläsningarna och kurserna med Jana Söderberg kännetecknas av direkt användbarhet, mätbarhet, humor och motivation. Med kunskap om företagande, ekonomi och mänskligt beteende kan hon skickligt väcka känslor samtidigt som hon levererar intressanta fakta. När vi känner mer minns vi också bättre, och vi lämnar föreläsningen med massor av nya idéer och verktyg för att omvandla dem till praktisk handling.

Boka en föreläsning med Jana Söderberg – en mycket god investering för dig, dina kollegor och ditt företag!

Vill du veta mer om Jana Söderberg och hennes föreläsningar? Läs mer i vår intervju här!

Visa föreläsningar med Jana Söderberg

  Vad jag säger och vad du hör – om konsten att mötas

  • Tänk om alla bara tänkte precis som du, vad lätt det skulle vara! Verkligheten ser dock annorlunda ut, och din kommunikationsförmåga utmanas varje dag. Lyckligtvis går det att träna och finputsa den så att det går smidigt att kommunicera, både på jobbet och hemma runt köksbordet.
  • Jana Söderberg hjälper dig träna din samtalsförmåga. Med nya sätt att tänka och enkla metoder får du nya verktyg till att komma igenom, och undvika, svåra möten och situationer.
  • Boka en föreläsning eller kurs och märk hur stora skillnader små förändringar kan skapa!

  Den inre matchen – ta makten över dina tankar

  • Tankens kraft är stor, det vet vi alla. Hur använder du den? Tar den dig dit du vill?
  • Jana Söderberg visar hur du får hjärnan med dig på din sida. Med humor och fakta från neurovetenskapen hjälper dig hitta fram till det du vill göra, hitta tillbaka till dina drömmar och det som är viktigt för dig. Du får sedan med dig smarta metoder för att komma igång rent praktiskt för att uppnå det du vill, få både tid och energi att räcka till.
  • Boka en spännande föreläsning eller kurs och följ med på en resa in i din hjärna!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jana Söderberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jana Söderberg