Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Föreläsning om att vända risk till möjlighet

Wiktora Wittboldt

Wiktoria Wittboldt

Omvärldsanalytiker som guidar dig genom de internationella frågorna och hur du kan vända risk till möjlighet i företag

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Wiktoria Wittboldt

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Diplomat vid UD och lång internationell karriär från EU, FN och ICJ - Wiktoria Wittboldt sitter på stora, värdefulla kunskaper inom internationella relationer, politik, religion och kultur. Under en Wiktoria Wittboldt föreläsning ger hon er de stora politiska frågorna och de lokala sedvänjorna. Hon anpassar föreläsningar för att passa just er organisation. Boka en spännande Wiktoria Wittboldt föreläsning här!

Hur påverkar den amerikanska marknaden de svenska företagens villkor? Spelar sanktionerna för Iran någon roll? Vad spelar den lokala politiken för roll vid en nyetablering i ett annat land? Hur påverkar religiösa och kulturella frågor? Frågor som dessa tacklar Wiktoria Wittboldt i sina föreläsningar och gör dem begripliga och intressanta.

Wiktoria Wittboldt har en bakgrund som diplomat och bjuder på spännande föreläsningar om betydelsen av kunskap om internationella relationer, politik och sedvänjor. Mikro- och makroperspektiv är det som kännetecknar Wiktorias föreläsningar.

Idag tar Wiktoria Wittboldt uppdrag som omvärlds- och riskanalytiker i näringslivet. Förutom att föreläsa för företag har hon varit lärare vid Masters Programmet vid Lunds Universitet och skrivit ett stort antal tal under åren, åt bl.a utrikesministern och statsministern.

Därför ska ni boka Wiktoria Wittboldts föreläsning

 • Information om affärsmöjligheter med olika infallsvinklar och perspektiv för att minska risker och öka möjligheter.
 • Komplicerade ämnen avskalat till ett förståeligt och konkret material som hon delar med sig av.
 • En riktigt erfaren och skicklig omvärldsanalytiker som ger er de stora politiska frågorna och de lokala sedvänjorna inpackat i en spännande och inspirerande föreläsning.
Visa föreläsningar med Wiktoria Wittboldt

  Föreläsningar

  Wiktoria Wittboldt skräddarsyr gärna föreläsningar efter era önskemål. Här är ämnen som hon är expert inom:

  • Makroperspektiv – De stora geopolitiska svepet, Kina, Ryssland, USA, t.ex. skattelättnaderna i USA – vad händer om den amerikanska marknaden blir överhettad? Höjer Fed räntorna då? Vad får det för effekt på de svenska företagens villkor? Säkerhetsfrågornas betydelse för näringslivet – spelar sanktionerna för Iran någon roll?
  • Mikroperspektiv – De lokala sedvänjorna – t.ex. vid en nyetablering i annat land – vad spelar de politiska spelet för roll? Hur påverkar religiösa och kulturella frågor? Vad bör man tänka på för personalen ur ett säkerhetsperspektiv?
Skicka en icke-bindande förfrågan på Wiktoria Wittboldt

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Wiktoria Wittboldt