Laddar innehåll ...

Chris MacDonald - Träningsfysiolog, idrottspsykolog och motivatör

Chris MacDonald

Träningsfysiolog, idrottspsykolog och motivatör

När du behöver en coach som motiverar och inspirerar dig till att skapa en hälsosam livsstil och som hjälper dig att sätta upp mål – och nå dem – är det få personer som är så väl rustade för uppgiften som Chris MacDonald. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas!

 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Chris MacDonald är en föreläsare, med bas i Danmark, som peppar människor till att ta kontroll över sina egna liv. Han har myntat flera begrepp, bl.a. ”Strong body – strong mind” och ”Hälsa i balans”, som har blivit hela livsstilskoncept, anammade av de som hört honom tala.

Med en bakgrund inom hälsofysiologi, näringslära och idrottspsykologi har Chris MacDonald varit en pionjär vad gäller att skapa förutsättningar för hälsosamma och aktiva livsstilar. Han har själv varit elitidrottare, däribland i det amerikanska roddlandslaget. Han bärgade en silvermedalj i vad som är framröstat som “världens tuffaste sportevenemang”, nämligen den 5 000 km långa non stop-tävlingen över den amerikanska kontinenten – Race Across America.

Eftersom Chris MacDonald håller i uppskattade föreläsningar om hälsosam livsstil, målsättning och motivation har han gjort sig ett namn i såväl Danmark som i resten av Skandinavien och internationellt sett. När han inte turnerar världen över som föreläsare eller föredragshållare medverkar han i danska media, både i tidningar och på TV.

Chris MacDonald själv har en bakgrund som elitidrottare, på amerikanska landslaget rodd och silvermedalj vinnare i vad som har röstat fram som “världens tuffaste sportevenemang”, det 5000 km. långa non-stop tävlingen över den amerikanska kontinenten, Race Across America.

Chris MacDonald är inte utan anledning efterfrågad över hela Skandinavien Han får toppbetyg för sina föreläsningar där han engagerar och inspirerar sina lyssnare. Få en upplevelse utöver det vanliga – här är humor och inspiration i fokus!

  Hälsa i ett brett perspektiv

  • I denna föreläsning presenterar Chris MacDonald den senaste forskningen som rör hälsa och livsstil. Han tar upp allt från motivation till fysisk aktivitet, sömn och kost. Han låter inte föredraget stanna vid en exposé utan vill peppa dig till att göra det du kan göra för att må bättre.

  Mentalitet och motivation

  • Här ger Chris MacDonald dig de redskap du behöver för att själv styra över din motivationskurva, även när motivationen inte är på topp. Detta är ett stycke mental träning med en av pionjärerna inom smart träning!

  Livskvalitet, välmående och drivkraft

  • ”Nothing motivates more than feeling good, but not everything that feels good is good for us in the long run” – ett fantastiskt citat av Chris MacDonald som skapar ramarna för detta föredrag. Med ett avstamp i vetenskap och forskning går han på djupet i frågor som rör livskvalitet, välmående och drivkraft. Du kommer få med dig massor av nya insikter och verktyg hem.

  The Power of Attitude

  • I den här föreläsningen coachar Chris MacDonald dig till att själv sätta tonen för din attityd, d.v.s. till att ta kontroll över din inställning till saker och ting. Först när du har kontroll över din attityd kan du nå dit du vill nå och må riktigt bra.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Chris MacDonald

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden