Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Professionell moderator & föreläsare

Katarina Strömberg_Athenas_Föreläsare

Katarina Strömberg

Upptäck en kraftfull kombination av strategisk kommunikation och teknisk insikt med Katarina Strömberg, föreläsare och moderator.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Katarina Strömberg

 • Katarina fokuserar på att leverera praktiska råd snarare än teoretiska koncept, vilket gör hennes föreläsningar omedelbart användbara.
 • Från IDG Security Day till Tech Awards, Katarina har en beprövad track record i att moderera och föreläsa på evenemang av alla storlekar.
 • Katarina kan moderera och föreläsa på både svenska och engelska, vilket gör henne idealisk för internationella evenemang.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Katarina Strömberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ta ditt event till en ny nivå med en erfaren moderator och föreläsare. Med över ett decennium av erfarenhet från prestigefyllda evenemang som Webbdagarna, säkerställer hon att din konferens blir en framgång. Hon anpassar sig efter olika ämnen, från teknik till arbetsmiljö, och kan leda såväl små seminarier som stora konferenser. Oavsett om det är på svenska eller engelska, kan du lita på att ditt event är i trygga händer. Katarina är det som krävs för att lyfta ditt event till nya höjder.

Därför ska du boka Katarina Strömberg

 • Katarina fokuserar på att leverera praktiska råd snarare än teoretiska koncept, vilket gör hennes föreläsningar omedelbart användbara.
 • Från IDG Security Day till Tech Awards, Katarina har en beprövad track record i att moderera och föreläsa på evenemang av alla storlekar.
 • Katarina kan moderera och föreläsa på både svenska och engelska, vilket gör henne idealisk för internationella evenemang.

Att boka Katarina Strömberg till ditt event är som att ge din organisation tillgång till en guldgruva av kunskap och erfarenhet. Hon är mer än bara en källa till inspiration; hon ger konkreta verktyg och insikter som kan hjälpa er att förbättra er verksamhet på ett meningsfullt sätt.

Som moderator har Katarina Strömberg en förmåga att navigera komplexa ämnen med lätthet. Hon har erfarenhet av att leda diskussioner inom en rad olika ämnesområden, från digitalisering och innovation till ledarskap och företagskultur. Med sin skicklighet att hålla publiken engagerad, gör hon varje panel eller diskussion mer insiktsfull och fokuserad, oavsett evenemangets storlek.

Katarina Strömberg är expert på en rad ämnen inom kommunikation. Hon erbjuder värdefulla insikter i att effektivt tala inför en publik, allt från små teammöten till stora kundevent. Hon fokuserar också på skriftlig kommunikation, där hon delar praktiska tips för att bli en bättre skribent i en professionell kontext. En spännande dimension i Katarinas repertoar är hennes förståelse för den senaste tekniken inom kommunikation, inklusive hur man effektivt kan använda AI och Chat GPT för att förbättra skrivförmågan. Genom att boka Katarina Strömberg till ditt event säkrar du en omfattande och nyanserad bild av kommunikationens alla aspekter, vilket ger ditt team värdefulla verktyg för att lyckas i både det professionella och personliga livet.

Sammanfattningsvis erbjuder Katarina Strömberg en unik och värdefull kombination av erfarenheter och färdigheter som både moderator och föreläsare. Genom att boka henne för ditt nästa evenemang säkerställer du en upplevelse som inte bara är insiktsfull, utan också praktiskt användbar långt efter att evenemanget har avslutats. Med Katarina på scenen får du en engagerande och tankeväckande session som ditt team kommer att tala om i månader framöver.

Visa föreläsningar med Katarina Strömberg
Katarina Strömberg moderator

Moderator & Konferencier

Svårt att engagera publiken på ditt event? Katarina Strömberg är lösningen. Med en lång och bred erfarenhet som moderator kan hon hålla publikens uppmärksamhet och ge ditt event det lyft det behöver. Hon har lett stora konferenser och mindre rundabordssamtal, alltid med samma professionalism och närvaro.

 • Lång och bred erfarenhet av att moderera en rad olika event och konferenser.
 • Exceptionell förmåga att engagera och hålla publikens uppmärksamhet.
 • Förberedd på det oväntade, vilket bidrar till ett trygg och smidig genomförande.
 • Föreläser på både svenska och engelska.

Med Katarina får du en trygg, flexibel och kunnig moderator som ser till att ditt budskap når fram. Upplev skillnaden – boka Katarina Strömberg idag.

Katarina Strömberg föreläsning

Att skriva med hjälp av AI

Känner du dig överväldigad av teknikens snabba framfart och hur det påverkar ditt företags skrivande? Då har vi lösningen för dig. Katarina Strömberg erbjuder en inspirerande föreläsning som fokuserar på att skriva med hjälp av AI och specifika verktyg som Chat GPT. Hon ger ditt team de färdigheter och insikter som behövs för att anamma den teknologiska utvecklingen i ditt dagliga arbete.

 • Förståelsen för AI i skrift kan förbättra ditt företags produktivitet och kommunikation.
 • Praktiska och hands-on råd för att implementera AI-verktyg i dagliga arbetsflöden.
 • En unik chans att ligga i framkant av den teknologiska utvecklingen inom skrivande.

Katarina visar konkreta exempel och ger hands-on råd som kan implementeras direkt. Hon tar er igenom hur dessa verktyg kan vara en ovärderlig resurs för att öka produktiviteten, förbättra skriftlig kommunikation och även stimulera kreativiteten inom ditt team.

Katarina Strömberg föreläsning

Kommunicera som ett proffs

Har du någonsin känt att ditt budskap inte når fram, oavsett hur mycket du anstränger dig? Katarina Strömberg har lösningen. Med hennes fokus på effektiv kommunikation får hon dig att förstå hur du kan kommunicera som ett riktigt proffs.

 • Katarina levererar insikter och verktyg för att göra dina presentationer, möten och event till framgångar.
 • Hon delar med sig av strategier för hur ditt budskap ska nå sin mottagare på ett tydligt, klart och engagerande sätt.
 • Hon har flera års erfarenhet av att moderera och föreläsa på stora scenen, och hon kommer att hjälpa dig att bemästra konsten att tala inför en publik.

Sluta låta dina viktiga budskap gå förlorade i bruset. Boka Katarina Strömberg till ditt nästa event och ge dina anställda, kunder eller kollegor en oförglömlig upplevelse som även ger konkreta verktyg för bättre kommunikation.

Katarina Strömberg föreläsning

Ta din skriftliga kommunikation till en ny nivå

Har ditt team svårt att uttrycka sig skriftligt på ett effektivt och engagerande sätt? Katarina Strömberg erbjuder föreläsningar och utbildningar som sätter fokus på just skrivandets konst. Hon delar med sig av handfasta knep och metoder som kommer förändra hur du och ditt team kommunicerar skriftligt.

 • Ge ditt team de verktyg de behöver för att lyckas med skriftlig kommunikation.
 • Förbättra skriftlig kommunikation med handfasta knep och metoder.
 • En investering i företagets framtida kommunikationsförmåga.

Om du vill ta ditt företags skriftliga kommunikation till nästa nivå är det dags att boka Katarina Strömberg till ditt nästa event eller utbildningssession. Ge ditt team de verktyg de behöver för att verkligen lyckas.

Referenser

Katarina är ett fullblodsproffs på scen, med talare och i egenskap av moderator. Men, den egenskap som jag skulle vilja lyfta fram är det ansvar och det stöd som hon representerar inför eventet. Här gör Katarina stor skillnad. Hon tar sig tid att träffa alla för personliga möten. Ställer frågor, samlar in uppfattningar men lär även ut vad som kan vara viktigt att tänka på. Tack för det Katarina!

Susanne Hallberg, Senior rådgivare & affärsstrateg

Akavia

Katarina Strömberg är helt underbar! Professionell och varmt välkomnande. Hela upplägget är en energiboost!

Deltagare på Webbdagarna april 2023

After working with Katarina Strömberg for years, I can absolutely recommend her as one of the best moderators and facilitators I know.

Drazen Jurman, Sales Director Europe

Skyqraft

Thank you for your great moderation on Friday! You have such a natural way of bringing people together!

Judy Mielke, Founder

scientifyRESEARCH
Skicka en icke-bindande förfrågan på Katarina Strömberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Katarina Strömberg