Laddar innehåll ...

Edna Eriksson - "What you see is NOT what you get"

Edna Eriksson

"What you see is NOT what you get"

Många tänker att mångfald på arbetsplatsen innebär inkludering av alla typer av könstillhörigheter, funktionsvariationer och etniska härkomster. Detta är dock bara den yttre mångfalden och garanterar inte att du verkligen säkrar dig bred kompetens. Edna Eriksson har jobbat med mångkultur, jämställdhet och likabehandling i snart två decennier. Hon visar dig hur du kan ta ditt mångfaldsarbete till nästa nivå genom att lära dig se den verkliga – inre – mångfalden!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

“Om du söker en spansktalande person med en internationell fläkt – anställ min pappa. Men om du söker personligheten hos en liten svensk farbror i 60-årsåldern så står jag till ditt förfogande.”

Edna Eriksson är dotter till en svensk pappa och en mexikansk mamma. Hon har levt och jobbat i Sverige och Europa under största delen av sitt liv och talar inte ett ord spanska. Hennes pappa däremot, en svensk man i 60-årsåldern, har både levt och arbetat i Latinamerika och talar flytande spanska.

När det gäller mångfald har vi börjat få upp ögonen för att det lönar sig att ha människor med olika kompetenser på sin arbetsplats. Det ger pluspoäng att kunna visa upp ett personalfoto med flera olika könstillhörigheter, funktionsvariationer och etniska härkomster representerade. Men hur vet vi att dessa människor också bidrar med en mångfald när det gäller kompetens?

Detta talar Edna Eriksson om i sina föreläsningar. Under 90-talet var hon en av medlemmarna i Ungdom mot Rasism tillsammans med bl.a. Alexandra Pascalidou och “Dogge” från Latin Kings. Sedan dess har hon jobbat med mångfald, mångkultur, jämställdhet och likabehandling i egenskap av tjänsteman på flera olika departement, journalist, debattör och utbildare.

Flera företag och organisationer har redan tagit del av föreläsningarna med Edna Eriksson, som bjuder på unika perspektiv och konkreta tips till att ta ditt mångfaldsarbete till nästa nivå.

Mångfald är inte ursprung. Vi har rötter, inte fötter. Boka en inspirerande föreläsning!

    What you see is NOT what you get

    • Mångfald handlar inte bara om att vi ska kunna presentera ett personalfoto där många olika könstillhörigheter, funktionsvariationer och etniska härkomster är representerade. Verklig mångfald handlar om det som finns bakom ytan; våra värden, kompetenser, färdigheter och talanger. Detta syns inte på ett personalfoto.
    • Vi har äntligen fått upp ögonen för att mångfald lönar sig – men låt oss inte stanna vid ytan. Edna Eriksson hjälper dig att se bakom det yttre för att kunna skapa en arbetsplats, ett samhälle som präglas av verklig, lönsam och utvecklande mångfald. Boka en inspirerande föreläsning!
Kunder som har upplevt föreläsningar med Edna Eriksson

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden