Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Nils Edelstam - Föreläsningar om stress och tidshantering

Nils Edelstam

Läkare och expert på stressrelaterade frågor

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Nils Edelstam

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Nu har du möjlighet att få lära dig knepen bakom att minska stress för både dig och dina medarbetare tillsammans med Nils Edelstam, leg. läkare och expert på stressrelaterade hälsofrågor. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas!

Om det finns ett namn i Sverige som är förknippat med stressrelaterade hälsofrågor är det Nils Edelstams. Nils Edelstam är leg. läkare och har under många års tid rehabiliterat människor som lider av stress och oro. Expertisen inom arbetslivsinriktad rehabilitering är en del av det signum som har gjort honom till en ofta anlitad konsult, föreläsare och utbildare, bland annat i svenskt näringsliv.

Nils Edelstam har jobbat på en smärtklinik i Stockholm, på PBM Sweden AB och som läkare på landets olika vårdcentraler. I sina yrkesroller har han förvärvat kunskap om hur individer, företag och organisationer aktivt kan jobba med att öka stresståligheten, välbefinnandet och prestationsförmågan på ett sätt som är hållbart för alla parter.

Nils Edelstams föreläsningar och kurser kännetecknas av ett helhetsperspektiv på hälsa. Med vana, kunskap, pedagogisk förmåga och en hel minnesbank av berättelser att ösa ur levererar han fakta som blir till viktiga redskap i såväl dina som i dina medarbetares händer. Dessa redskap hjälper er att införliva nya beteendemönster i er vardag – ett steg närmare en arbetsplats med välmående personal!

Visa föreläsningar med Nils Edelstam

  Stresshantering

  • I denna föreläsning och workshop som varar i ca 2-3 timmar får du lära dig mer om stressfysiologi, vilka stressignaler du ska vara uppmärksam på hos dig och andra, beteendet som riskfaktor etc.
  • Nils Edelstam hjälper till att fixa en kort handlingsplan för stressreduktion.

  Att hantera stress – för chefer

  • Nils Edelstam guidar dig i den här föreläsningen och workshopen, som varar i ca 4 timmar, genom innebörden av stress, berättar hur stress påverkar organisationen och ger dig tips på hur du ska tyda stressignaler hos både dig och andra.
  • Han går igenom stressfysiologi, lyfter frågor om stresshantering i organisationer och ger dig handfasta råd på hur du kan förändra beteenden som leder till stress.

  Heldag för en personalgrupp med valfritt antal

  • Under en heldag får du och dina medarbetare en genomgång av stressfysiologi, lära er tyda stressignaler och en introduktion i ämnet organisationsstress.
  • Ni får en inblick i frågor som rör livsstil, beteendepsykologi, sömn, avslappning och återhämtning. Individuella handlingsplaner för att minska stress görs under dagen.

  Vad styr beteenden i en organisation?

  • I ca 3-4 timmar talar Nils Edelstam om de olika faktorer som påverkar människors beteenden i en organisation. Han lyfter frågor såsom vad är ett beteende och varför gör vi som vi gör?
  • I föredraget föreläser Nils Edelstam också om ABC-modellen och att ge feedback samt ger dig en snabblektion i hur du kan finslipa din förmåga till att ge feedback.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Nils Edelstam

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Nils Edelstam