Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Tomas Danielsson - Beteendevetare och stressdoktor

Tomas Danielsson

Tomas Danielsson är hyllade "Stressdoktorn" som föreläser om stress och hur ett inre lugn kan öka såväl effektiviteten som produktiviteten

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Tomas Danielsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

“Stressdoktorn” Tomas Danielsson hjälper dig att hantera stressen på ett smartare sätt. Få koll på myter, sanningar och begrepp om stress och lär dig skapa ett lugn i ditt huvud trots oreda utanför. Med en blandning av forskning, fakta och humor lockar han till många igenkännande skratt och viktiga insikter - insikter som kan hålla dig på behörigt avstånd från den berömda väggen. Boka en inspirerande föreläsning med Tomas Danielsson hos Athenas! 

Beteendevetaren Tomas Danielsson är hjärnan bakom begrepp som “vaccination mot stress”, “tokstress” och “stresshypokondri”. Han har under många år jobbat som expert och föreläsare i stressfrågor och har blivit känd som hela svenska folkets stressdoktor.

Under sina studieår på universitetet startade Tomas Danielsson Sveriges första psykiska friskvårdsprojekt tillsammans med landsting och kommuner i Örebrotrakten. Hans intresse för det psykiska välmåendet har bara ökat, och han är i dag en av landets mest efterfrågade talare inom sitt område.

Därför ska du boka en Tomas Danielsson föreläsning:

 • Hans kunskaper och lärdomar om stress är ovärderliga i den digitaliserade och ständigt uppkopplade tillvaro vi idag befinner oss i
 • Han förmedlar sitt budskap på ett tydligt, underhållande och igenkännande sätt som garanterat lockar till aha-upplevelser såväl som skratt
 • Tomas hjälper dig att bli mer effektiv och produktiv, kombinerat med att hitta ett inre lugn och en stressfri tillvaro

När Tomas Danielsson inte är ute och föreläser forskar han i ämnen som rör individens förändrade villkor i takt med att samhället förändras. Han är även författare till fyra böcker, bland annat “Smart och lat” och “Vad vore livet utan stress”, en bok som gjorde honom till årets länsförfattare 2004.

Med sin gedigna erfarenhet från både studier, forskning och föreläsning kan Tomas Danielsson skräddarsy en föreläsning som passar just dig och din verksamhet. Oavsett om det är en privat eller offentlig verksamhet, en stor eller liten grupp, medarbetare eller chefer kan han skapa ett relevant och intressant upplägg för sina åhörare.

Upplev en inspirerande föreläsning full av verktyg till ett bättre arbetsklimat, igenkännande skratt över “tokstressen i tillvaron” och forskning kring vad den ständiga uppkopplingen gör med oss.

Boka en Tomas Danielsson föreläsning här hos oss på Athenas!

Du hittar vår avstressande intervju med Tomas Danielsson här!

Visa föreläsningar med Tomas Danielsson

  Tomas Danielsson föreläsning

  Smart och effektiv

  • Ligger du vaken om nätterna och funderar på förändringarna på jobbet, oanvända gymkort och relationer som krånglar? Har du svårt att få tid till karriär, vänner, familj, surdeg och sociala medier? Känner du hur stressen lägger sordin på det roliga i ditt liv? Då är detta ett seminarium för dig!
  • Att ständigt prestera 110 % ger kanske goda resultat till en början, men det är inget som håller i längden. Stressdoktorn Tomas Danielsson visar hur du kan friskvårda din hjärna så du behåller din kreativitet, lust och effektivitet utan att gå ner i produktivitet.
  • Det handlar inte om att sluta jobba och lägga sig i hängmattan. I stället handlar det om att kunna leva med ett inre lugn trots yttre stress. Att inte göra stressen värre genom att sätta upp omöjliga mål eller att jämföra sig med andra.
  • Följ med på en tankeväckande resa in i det nya arbetslivet, ett arbetsliv i ständig förändring. Tomas Danielsson visar hur vi kan förhålla oss till den nya tekniken, ständig uppkoppling och hur vi får samspelet mellan privat- och arbetsliv att fungera optimalt.

  Tomas Danielsson föreläsning

  Stressdoktorn

  • Tomas Danielsson erbjuder skräddarsydda föreläsningar kring stress och stresshantering till alla målgrupper och evenemang. Hör av dig till Athenas om du vill veta mer!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Tomas Danielsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Tomas Danielsson