Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Locka till lärande med hjälp av teknologin

Camilla Askebäck Diaz föreläsning

Camilla Askebäck Diaz

Sveriges bästa lärare 2016, utbildningskonsult och expert på E-lärande som boostar din pedagogik.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Camilla Askebäck Diaz

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Världen ser inte ut i dag som den gjorde för 20 år sedan. Varför skulle då undervisningen göra det? Camilla Askebäck Diaz är läraren som brinner för att få in mer teknologi i vardagen. Hon ger dig verktygen till att boosta din pedagogik så lektionerna blir roligare, mer interaktiva och - framför allt - mer lärorika. Dessutom hjälper hon företag med webbverktyg och hur man utnyttjar iPadens potential till fullo. Boka en Camilla Askebäck Diaz föreläsning idag!

Information blir inte automatiskt till kunskap, utan den kräver bearbetning för att kunna användas. Camilla Askebäck Diaz visar hur du kan locka till lärande med hjälp av iPads, spännande appar och smarta webbverktyg i stället för att bara pressa in information i elevernas (eller medarbetarnas) huvuden. Boka en Camilla Askebäck Diaz föreläsning full av konkreta verktyg som kan uppdatera både undervisning och arbetsplatser!

Camilla Askebäck Diaz är lärare i Ma/NO/Tk och förstelärare i digitala verktyg på Södermalmsskolan i Stockholm. Hon är medförfattare till boken “Surfplatta i undervisningen”, utbildningskonsult och en av cirka 40 personer i Sverige som får hålla i Apples kursutbud för skola som AET-certifierad. Hennes föreläsningar och workshoppar är mycket uppskattade i både skolor och företag över hela landet.

Informationsbearbetningen och inlärningen är olika hos alla elever, och det är här teknologin och Camilla Askebäck Diaz expertis kommer in i bilden. Hon är expert på att anpassa och komplettera traditionell undervisning med digitala verktyg, så att alla elever kan hänga med, förstå och utmanas. Spel och webbverktyg kan nämligen främja inlärningen genom att ge nya infallsvinklar och tankesätt. Dessutom fungerar de som fantastiska motivationshöjare.

Boka en inspirerande och lärorik Camilla Askebäck Diaz föreläsning här hos oss på Athenas!

Vill du veta mer om Camilla Askebäck Diaz och hennes föreläsningar? Läs mer i vår intervju här!

Foto: Kristina Alexanderson

Visa föreläsningar med Camilla Askebäck Diaz

  Camilla Askebäck Diaz föreläsning

  Surfplatta i undervisningen – Varför då? Hur då?

  • Har du funderat vad som är syftet med din lektion eller aktivitet? Går det att fördjupa, förgylla och förenkla både lärande och undervisning med hjälp av digitala verktyg? Hur går man i så fall tillväga och hur hittar man fram i den snabbväxande appdjungeln?
  • Alla måste inte gå “all in” med teknologin, men alla har en chans att få med sig ett nytt redskap till någon del av undervisningen. Camilla Askebäck Diaz visar vilka appar och webbverktyg som kan strukturera och underlätta lärandet och förbättra undervisningens kvalitet. Med avstamp i den senaste forskningen om lärande bjuder hon på inspiration i form av konkreta metoder som du kan använda dig av i din undervisning.
  • Denna Camilla Askebäck Diaz föreläsning riktar sig främst till grundskolan, men kan även anpassas till andra skolor och utbildningsverksamheter. Hör av dig till oss på Athenas för att få veta mer!

  Camilla Askebäck Diaz föreläsning

  Surfplatta i företaget – När då? Hur då?

  • Föreläsningen riktar sig till företag som vill ha inspiration kring hur iPaden eller specifika appar kan skapa interaktivitet, samarbete och effektivitet på arbetsplatsen, exempelvis inför ett möte.
  • Boka en Camilla Askebäck Diaz föreläsning specialanpassad för just din verksamhet!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Camilla Askebäck Diaz

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Camilla Askebäck Diaz