Laddar innehåll ...

Portratt_11026-red-02-1024x786

Michael Södermalm

Motivationstalare & organisationskonsult

En kris fick Michael Södermalm att sadla om från en säljkarriär på ett världsledande IT-företag. Idag driver han sitt eget utbildningsföretag och föreläser bl.a. om mental träning, vinnande ledarskap, att leva med förändringar etc. Få verktyg till att locka fram din fulla mentala styrka, boka en föreläsning med Michael Södermalm hos oss på Athenas.

 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kriser får oss oftast att börja vandra längs en väg vi inte hade tänkt gå från början. Michael Södermalm spåddes en lysande säljkarriär på ett av världens största IT-företag när en kris slog till. Krisen fick honom att komma i kontakt med, och inse, den mentala styrkans kraft och betydelse, vilket gjorde att Michael Södermalm startade ett utbildningsföretag.

Från början var Michael Södermalm marknadsekonom och säljare. Idag är det framför allt utbildningsföretaget och tillhörande föreläsnings- och kursverksamhet som sysselsätter honom. Michael Södermalm föreläser om mental träning, coaching, vinnande ledarskap, motivation, kommunikation, att leva med förändringar, hur man når sina mål och visioner samt service och kundbemötande.

Michael Södermalm är certifierad mental tränare och utbildad internationell coach via ICC (International Coaching Community) samt innehar en master degree i prestationspsykologi. Han är idag en välkänd mental coach, utbildare och inspiratör och har hjälpt och stärkt tusentals människor och företag runtom i världen att våga bryta nya barriärer och nå enastående resultat.

Han hjälper till att skapa positiva förändringar och resultat för företaget och organisationen. Han hjälper dessutom individen att med effektiva och användbara verktyg nå ökad personlig framgång och livskvalitet. Du kan boka en föreläsning med Michael Södermalm hos oss på Athenas. Eftersom han talar flytande engelska och är van vid internationellt arbete håller han föredrag på såväl svenska som på engelska.

  Att skapa vinnande kommuner, team & attityder

  • Detta är en mycket uppskattad, skräddarsydd föreläsning för Sveriges alla kommuner, förvaltningar och enheter!
  • Oavsett kommun, förvaltning eller enhet kan ni bara lyckas om ni aktivt samarbetar och samverkar över enhetsgränserna som ett team. Michael Södermalm bryter ner ordet team i dess beståndsdelar; det personliga ansvaret, din roll och uppdrag som enskild individ. Sedan beskriver han hur individen fungerar optimalt i ett team och talar bland annat om nyckelordet ”tillsammans”.
  • Att göra något tillsammans, att tro på varandra, projektet, idén samhället och framtiden. Att ta ansvar för sin egen del av arbetet, men också för helheten. Hur man motiverar sig själv och sina kollegor, kommunicerar effektivt och på bästa sätt lockar fram och tar tillvara varandras kompetenser och erfarenheter. Om detta, och mycket mer, talar Michael Södermalm.
  • Boka en inspirerande föreläsning full av  nya tankar kring hur man skapar tändande målbilder, har rätt fokus och samtidigt väljer att ha kul på jobbet!

  Fler föreläsningar med Michael Södermalm:

  • Motivation Ansvar Arbetsglädje
  • Att leva och växa med förändringar!
  • Att utveckla sin potential
  • Att vända motgång till framgång
  • Lever du för att jobba eller jobbar du för att leva?
  • Konsten att motivera sig själv och andra
  • Konsten att skapa vinnande team och attityder!
  • Coachning och mental träning i världsklass
  • Du kan mer än du tror – det sitter i huvudet!
  • Bemötande och service i världsklass!
Kunder som har upplevt föreläsningar med Michael Södermalm

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden