Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-05

Inspireras och motiveras av en av vår tids största idrottsstjärnor!

Kajsa Bergqvist föreläsning

Kajsa Bergqvist

Höjdhoppare och uppskattad föredragshållare i ämnen som mål, träning, motivation, prestation och HBTQ frågor.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Kajsa Bergqvist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kajsa Bergqvist är en av Sveriges mest framgångsrika idrottare genom tiderna. Hon hörde under många år till världseliten och kammade hem kilovis av medaljer. När hon slet av hälsenan 2004 var det många som trodde att hennes karriär var över, men hon kom tillbaka starkare än någonsin. Boka en inspirerande Kajsa Bergqvist föreläsning hos Athenas om motivation, målsättning, topprestationer och att komma ut som bisexuell. 

Därför ska du boka en Kajsa Bergqvist föreläsning

 • Låt dig inspireras och motiveras av en av våra största idrottsstjärnor genom tiderna.
 • Kajsa berättar om sin karriär och delar med sig av tankar som hjälpt henne att tackla motgångar och komma tillbaks till toppen igen.
 • Utöver prestation och karriär föreläser Kajsa också i egenskap som idrottare som kommit ut som bisexuell. Hon talar öppenhjärtigt och ärligt om hennes egna upplevelser, och om fler HBTQ-frågor.

3 VM-guld, 2 EM-guld, 1 OS-brons och 8 SM-guld – Kajsa Bergqvists meritlista är lång och imponerande. Kanske det mest imponerande och mest framstående i hennes karriär var när hon tog VM-guld bara året efter hon slitit av sig hälsenan. Detta ledde dessutom till att hon vann Svenska Dagbladets bragdguld för hennes otroliga prestation och comeback.

Förutom hennes enastående karriär inom höjdhopp är Kajsa Bergqvist idag också ett ansikte utåt inom HBTQ-frågor då hon själv kommit ut som gay. Kajsa Bergqvist fortsätter efter karriären att vara en stor förebild och inspiration!

Hösten 2018 ledde Kajsa Bergqvist TV-serien ”Regnbågshjältar” tillsammans med friidrottskollegan Peter Häggström. Där talade de med idrottare som likt dem själva kommit ut som gay. Detta är något hon fortsätter att vara ansiktet utåt för, bl.a föreläser hon om hennes egna erfarenheter av att komma ut som bisexuell.

Kajsa Bergqvist är även utbildad sommelier och har med hennes vinbolag tagit fram ett eget vin. Vinprovning är ett spännande inslag hon gärna inkluderar i sin föreläsning!

Boka en inspirerande Kajsa Bergqvist föreläsning här på Athenas.

Visa föreläsningar med Kajsa Bergqvist

  Kajsa Bergqvist föreläsning

  Prestera på topp

  • I den här föreläsningen delar Kajsa Bergqvist med sig av sina insikter kring vad som krävs för att maximalt utnyttja sin kapacitet och prestera på topp när det gäller. Hon berättar även om hur hon gjorde och tänkte för att ta sig igenom den motgång som alla trodde skulle innebära slutet på hennes karriär.
  • Boka en inspirerande föreläsning om målsättning, motivation, topprestationer och att hitta styrkan när den behövs som mest!

  Kajsa Bergqvist föreläsning

  Föreläsning & vinprovning

  • Föreläsningen kan kombineras med en vinprovning tillsammans med en utbildad sommelier – Kajsa Bergqvist.
  • Många års resande till alla världens hörn väckte Kajsa Bergqvists stora intresse för mat och vin. Efter idrottskarriären gick hon Restaurangakademiens sommelierutbildning för att fördjupa sina kunskaper – kunskaper du nu får ta del av för att uppleva vin på ett helt nytt sätt!

  Kajsa Bergqvist föreläsning

  Samtal och Q&A om HBTQ

  • Efter succéprogrammet Regnbågshjältar är Kajsa Bergqvist ett fortsatt ansikte utåt för HBTQ-frågor i samhället och inom idrottsvärlden.
  • Kajsa kan bokas till modererade panelsamtal, Q&A, m.m. och diskutera frågor som rör HBTQ och att komma ut som gay.

Referenser

Vi på Stjärnkliniken är mycket nöjda med föreläsningen av Kajsa. Hon berörde oss alla med sin resa och inspirerade oss till fortsätta sätta höga mål!

Markus Hast

Stjärnkliniken AB
Skicka en oförpliktande förfrågan på Kajsa Bergqvist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kajsa Bergqvist