Laddar innehåll ...

Kajsa Bergqvist - Kajsa Bergqvist - Föreläsare, konferencier och f.d. elitidrottare

Kajsa Bergqvist

Föreläsare, konferencier och f.d. elitidrottare

Kajsa Bergqvist är en av Sveriges mest framgångsrika idrottare genom tiderna. Hon hörde under många år till världseliten och kammade hem kilovis av medaljer, däribland 9 SM-guld, 2 EM-guld, 3 VM-guld och ett OS-brons. När hon slet av hälsenan 2004 var det många som trodde att hennes karriär var över, men hon kom tillbaka starkare än någonsin. Boka en inspirerande föreläsning hos Athenas om motivation, målsättning och topprestationer!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Att tillhöra världseliten ställer stora krav både fysiskt, mentalt, socialt och medialt. I sina föreläsningar talar Kajsa Bergqvist bland annat om livet som elitidrottare och hur du kan lära dig utnyttja din fulla kapacitet och prestera maximalt när det verkligen gäller.

Kajsa Bergqvist slog igenom som Sveriges första kvinnliga tvåmetershoppare och spåddes en lysande framtid. Hon dominerade i flera mästerskap, ända tills en dag då allting vände. På en tävling i Båstad 2004 slet hon av sin hälsena och många trodde hennes karriär var över. Men med en enorm envishet och massor av hårt arbete lyckades hon ta sig tillbaka, starkare än någonsin. Bara ett år efter skadan tog hon VM-guld och satte ett världsrekord inomhus på 2,08 m – ett rekord som står sig än i dag.

Efter idrottskarriären har Kajsa Bergqvist varit aktiv som bland annat Unicef-ambassadör, sportkommentator och föreläsare. Hon är även utbildad sommelier och en mycket uppskattad konferencier.

Att sätta världsrekord efter att ha fått hälsenan avsliten vittnar om den otroliga styrka vi kan hitta inom oss. Detta, och mycket mer, talar Kajsa Bergqvist om i sina inspirerande föreläsningar.

  Prestera på topp

  • I den här föreläsningen delar Kajsa Bergqvist med sig av sina insikter kring vad som krävs för att maximalt utnyttja sin kapacitet och prestera på topp när det gäller. Hon berättar även om hur hon gjorde och tänkte för att ta sig igenom den motgång som alla trodde skulle innebära slutet på hennes karriär.
  • Boka en inspirerande föreläsning om målsättning, motivation, topprestationer och att hitta styrkan när den behövs som mest!

  Föreläsning & vinprovning

  • Föreläsningen kan kombineras med en vinprovning tillsammans med en utbildad sommelier – Kajsa Bergqvist.
  • Många års resande till alla världens hörn väckte Kajsa Bergqvists stora intresse för mat och vin. Efter idrottskarriären gick hon Restaurangakademiens sommelierutbildning för att fördjupa sina kunskaper – kunskaper du nu får ta del av för att uppleva vin på ett helt nytt sätt!
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden