Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06

Hjälper dig att matcha kundens behov och utveckla dina relationer i arbetslivet

Björn Strid föreläsning - Säljcoach och föreläsare

Björn Strid

Björn Strid vässar och hjälper er att skapa en vinnande kultur på din arbetsplats så att kunderna kommer om, och om igen.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Björn Strid

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med över 55 000 timmars försäljning i bagaget, 10 000 nöjda åhörare och många års erfarenhet av eget företagande är Björn Strid en av landets mest rutinerade säljcoacher och en flitigt anlitad föreläsare och utbildare. Under en Björn Strid föreläsning får du inspiration till att skapa bestående relationer och utveckla din kommunikation, så att du kan bli en ännu bättre kollega, chef eller säljare. Ta del av smarta tips och konkreta verktyg under en inspirerande Björn Strid föreläsning!

Björn Strids framgång inom säljbranschen kom inte av en slump. Han har slagit både nationella och internationella försäljningsrekord hos stora företag som DHL, Swiss Post och TNT. Hemligheten ligger i att Björn Strid skapar relationer med människor. Han ler inte mot kunderna för att lyckas sälja lite till, utan för att han är genuint intresserad av människor och deras historier. Björn kommer ihåg kunden och därför kommer kunden ihåg Björn. Så enkelt är det.

Kommunikation och relationer ligger Björn Strid varmt om hjärtat. Det är inte bara ett jobb för honom; han brinner för sina ämnen – och det märks vid hans föreläsningar! Han är en inspirerande ledarfigur, som intar scenen med stor trygghet och trovärdighet. De igenkännande berättelser från hans personliga erfarenheter ger dig nya insikter och perspektiv på din roll som medarbetare eller chef, och ger dig dessutom energin och viljan att göra en förändring i vardagen.

Under en Björn Strid föreläsning får du ta del av spännande storytelling från den svenska och nordiska marknaden, höra om utmaningar, beteenden och exempel på både mer eller mindre lyckade satsningar. Fokus ligger på hur du genom empati och emotionell intelligens lär dig att matcha kundens behov och att utveckla och boosta dina relationer i arbetslivet. Resultatet blir att du känner dig tryggare i din arbetsroll och skapar bestående intryck som både får dina kollegor att vilja jobba med dig och kunden att vilja anlita dig igen och igen. 

Boka en Björn Strid föreläsning hos Athenas och bli inspirerad till att utvecklas i din arbetsroll!

Visa föreläsningar med Björn Strid

  Björn Strid föreläsning

  Relationer i toppklass

  • Skapa en vinnande kultur på din arbetsplats! Rätt mental inställning är grundläggande för succé på arbetsplatsen. Men vad innebär det att ”tänka rätt” – hur gör man egentligen?
  • Björn Strid ger dig svaren i sin föreläsning, där han visar hur en positiv inställning, hög självkänsla och eget ansvar spelar in i dina relationer till andra människor – inom personalen på en arbetsplats, och mellan kunden och säljaren.
  • Björn Strid använder spännande exempel och historier från verkligheten för att måla upp en bild av såväl problematiska situationer som lyckade relationer på arbetsplatsen. Dessutom delar han med sig av ett konkret kommunikationsverktyg som ökar produktiviteten och samspelet i teamet.

  Björn Strid föreläsning

  Sälja med hjärta i en digital och analog värld

  • Varför är det viktigt att utveckla personliga relationer med sina kunder och kollegor? Vad har respekt, empati och hänsyn med försäljning att göra? Vad tjänar vi på att sätta tydliga krav och gränser på arbetsplatsen?
  • I denna föreläsning berättar Björn Strid levande om kommunikation och relationer; om vad man som kollega och chef tjänar på att förbättra sina relationer sinsemellan och hur personliga relationer påverkar kunden i ett säljsammanhang.
  • Föreläsningen passar till sälj- och marknadsgrupper och till organisationer eller kommuner som vill utveckla sin lagkänsla i teamet.

  Björn Strid föreläsning

  Boka en föreläsning

  • Björn Strid skräddarsyr sina föreläsningar och utbildningar efter dina önskemål och behov. Urval av rubriker:
   – Empatisk försäljning – den högsta gåvan inom försäljning
   – Fotboll och försäljning
   – Synka sälj och marknad
   – Säljcoachning
   – Smart rekrytering
  • Kontakta oss på Athenas för bokning och mer information om föreläsningar med Björn Strid!

Referenser

De senaste 11 åren har jag genom mina jobb hört 40-50st föreläsare. Björn Strid har inte bara förändrat min inställning och syn på mitt arbete, han har förändrat hela mitt liv. Hur jag tänker privat, arbete och att jag kan. Han är den jag kan tacka för den jag är idag. Om man kan ha en idol som vuxen så är han min idol! Han är så konkret, genuin och skicklig att det är klasskillnad på honom och de andra.

Josephine Claveroth, Account Manager

Färjestad BK

Jag säger bara världsklass! Hörde Björn Strid föreläsa inför 50st försäljningschefer hos nätverket Selldorado för några år sedan, och jag kan säga att det är den bästa säljföreläsningen jag hört. Så klockrent och bra att vi på Suez nu anlitar honom som vår externa säljcoach.

Erik Karlstrand, Försäljningschef

Suez

Björn Strid, vart börjar jag… Han är inte bara en grym föreläsare, han är allt det där runtomkring också. Utöver de föreläsningar jag hört med honom har han även utbildat mig inom försäljning. Det märks sådan skillnad på föreläsare som själva utfört det dom de talar om, jämfört med de som berättar hur saker är utan att själva gjort det.

Lars Wetterhall, Key Acount Manager

Ahlsell
Skicka en oförpliktande förfrågan på Björn Strid

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Björn Strid