Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Relationer är den viktigaste resursen i ett företag

Christina Åkerberg föreläsning

Christina Åkerberg

Inspirerande föreläsare som sätter relationer i fokus för en positiv utveckling för individer såväl som arbetsgrupper och skolor

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Christina Åkerberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Christina Åkerberg sätter relationer i fokus. Relationen till dig själv och relationen till din omgivning. Att ha goda relationer är ett tecken på en god psykisk hälsa, och är således ett väldigt viktigt ämne som Christina Åkerberg föreläser om på ett inspirerande och underhållande sätt. Christina Åkerberg är socionom och inspirationsföreläsare som hjälper arbetsgrupper och individer att utveckla sig själva och därmed sin omgivning. Boka en inspirerande Christina Åkerberg föreläsning idag!

Ju mer digitaliserad världen blir, desto viktigare blir det att undersöka kärnan i sig själv. Vem är jag? Vad är mina mål och vad krävs för att jag ska må bra? Christina Åkerberg lyfter fram nya insikter och perspektiv som får en att tänka ett varv extra om hur man kan utvecklas som människa.

Sedan 2010 driver Christina Åkerberg sin egen verksamhet och hon brukar beskrivas som entreprenör, inspiratör och brobyggare. Hennes energi och entreprenörssjäl vilar sällan. Hon är en möjliggörare och en problemlösare som gärna bidrar och delar med sig av sin kunskap. En Christina Åkerberg föreläsning hjälper organisationer och arbetsgrupper att nå och utveckla sina mål – alltid med relationsutvecklingen som grund. Vare sig det gäller en skola, företag eller organisation så sitter Christina Åkerberg på metoder och möjligheter att åstadkomma en positiv förändring. Hennes föreläsningar lär ut metoder och kunskap för att stärka relationer och sammanhållningen.

Därför ska du boka Christina Åkerbergs föreläsning

 • En föreläsning med en expert och eldsjäl inom relationsutveckling som bidrar till att stärka din relation till dig själv och din omgivning
 • Nya insikter och ökad medvetenhet för att röra om, beröra och skapa nytänk för dig själv, organisationer och skolor
 • En inspirerande, insiktsfull och utvecklande föreläsning som hjälper individer och arbetsgrupper att utvecklas tillsammans

Boka en inspirerande Christina Åkerberg föreläsning här på Athenas!

Visa föreläsningar med Christina Åkerberg

  Christina Åkerberg föreläsning

  Relationsutveckla nu

  • Låt dig inspireras, motiveras och engageras i denna Christina Åkerberg föreläsning som tar upp vikten av goda relationer och hur vi utvecklar dem.
  • Relationer är den viktigaste resursen i ett företag och tillsammans med Christina Åkerberg kan ni på ett inspirerande sätt utvecklas för att öka välmåendet, produktiviteten och effektiviteten.

  Christina Åkerberg föreläsning

  Personlig utveckling och ledarstöd

  • En Christina Åkerberg föreläsning där hon går igenom och inspirerar med hjälp av sin egna livshistoria och egna erfarenheter.
  • I denna autentiska och personliga föreläsning inger Christina Åkerberg hopp, mod och motivation.
  • Hur man tar sig igenom livets motgångar, och vad tankens kraft kan innebära för ens välmående.

  Christina Åkerberg föreläsning

  Inspirationsföreläsningar för föräldrar och skolpersonal

  • Christina Åkerberg har lång erfarenhet av att arbeta med olika skolutvecklingsprojekt inom ramen för hälsofrämjande skolutveckling.
  • Hör av er till oss så hjälper vi er att hitta en föreläsning som passar dina/era ändamål.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Christina Åkerberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Christina Åkerberg