Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Sveriges enda riktiga psychic medium

Karsten Torebjer föreläsning

Karsten Torebjer

Karsten Torebjer har förmågan att kommunicera med andar och spöken. Är du skeptisk? Låt Karsten imponera och bevisa dig!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Karsten Torebjer

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Är det träningsvärk eller onda andar i din kropp? Är det din döda mormor som kommunicerar genom den sprakande brödrosten? Är det läskiga ljudet spöken eller bara grannar som myser lite? Detta och mycket mer - ja i princip allt - kan Karsten Torebjer svara på. Följ med på en resa till andra sidan genom att boka en mirakulös och underhållande föreställning med Karsten Torebjer - Sveriges enda riktiga psychic medium! Du hittar honom hos Athenas.

Om det var ödet eller slumpen som gav honom gåvan, det är Karsten Torebjer osäker på. Men en sak vet han med säkerhet: han är ett riktigt medium – och han säger inte nej till lite extra klirr i kassan på Jyllandsbanken.

Karsten Torebjer föddes som en helt vanlig pojke i danska Jylland. En dag då han lekte på kyrkogården, som helt vanliga danska barn gör, föll hans boll ner i en grav. Han hoppade efter. När han kom upp igen hade allting förändrats. Han hade fått Gåvan. Gåvan att kunna tala med de döda, driva ut andar och utföra mirakel.

Redan som tonåring var Karsten Torebjer en legend i hemlandet. Han var populär så till den milda grad att berömmelsen började ta sig absurda former. Paparazzis överallt, ändlösa autografsessioner och främmande kvinnor som ville föda hans barn (män med för den delen). Därför har han nu flyttat till Sverige, men det verkar som om inte heller vi svenskar är immuna mot Karsten-hysterin.

Boka Karsten Torebjer till ditt nästa evenemang! Mirakelgaranti* utlovas.

*Mirakel, som definierat och förklarat av Karsten Torebjer, certifierat psychic medium.

Foto: Robert Eldrim

Visa föreläsningar med Karsten Torebjer

  Boka Karsten Torebjer

  Karsten Torebjer – psychic medium

  • Humor från andra sidan!
  • Följ med på en rolig resa in i den paranormala världen med Karsten Torebjer – Psychic medium.
  • Hur vet man om ens svärmor är en zombie? Är det läskiga ljudet hemma ett spöke eller bara grannarna som ligger lite? Har du träningsvärk eller försöker djävulen ta över din kropp? Karsten Torebjer vet svaren.

Referenser

Patrik (Karsten) var fantastisk både som komiker och person. Han var oerhört professionell och tog sitt uppdrag mycket seriöst. Hans föreställning var grym och fick alla att kikna av skratt. Vi som företag fick mycket beröm av gästerna som ansåg att detta var det roligaste dom hade sett - hälsa Patrik att vi var supernöjda.

Bea Lijic

HR samordnare & Marknads koordinator
Skicka en icke-bindande förfrågan på Karsten Torebjer

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Karsten Torebjer