Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Stresshantering, hälsa och att få vardagen att gå ihop

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Programledaren om att balansera arbetet med vardagen för att undvika negativ stress och uppnå ett inre lugn.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kristin Kaspersen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Att få vardagen att gå ihop kan vara nog så svårt, något Kristin Kaspersen själv har fått erfara. I sina föreläsningar talar hon bl.a. om stresshantering, kost och träning som passar för just dig. Hon talar även om vilka effekter en riktigt god morgon kan ha på din hjärna och ditt nervsystem.  Ta del av en av Sveriges mest omtyckta tv-personligheters tips på hur du kan skapa förutsättningar för ett ökat välmående och en lugnare vardag. Boka en Kristin Kaspersen föreläsning hos oss på Athenas!

Det är svårt att tänka sig svensk tv utan Kristin Kaspersen. Hon har medverkat i allt från Söndagsöppet och Melodifestivalen till Fångarna på fortet och Nyhetsmorgon. Vid sidan av sina programledaruppdrag har hon studerat engelska vid Stockholms universitet och journalistik på Poppius journalistskola.

Kristin Kaspersen har tagit emot priser som ”Sveriges mest populära tv-personlighet”, ”Sveriges mest populära kvinnliga programledare”, m.fl. En stark tv-personlighet och engagemang har alltid utmärkt henne i sin strävan att göra skillnad för den lilla människan.

Att vara heltidsarbetande tvåbarnsmamma och mitt uppe i karriären kan vara nog så svårt. Detta upplevde Kristin Kaspersen, som under flera år kämpade med att få livspusslet att gå ihop, speciellt efter sin skilsmässa. Det var då hon upptäckte värdet av ”att vara sann i kropp och själ”. Under en Kristin Kaspersen föreläsning får du ta del av råd om hur du också kan få en rofylld vardag att gå ihop.

Med dessa personliga ledord som grund skriver Kristin Kaspersen böcker och håller i sina uppskattade föreläsningar. Hon utvecklar även appar liksom leder och modererar på olika evenemang.

Boka en inspirerande Kristin Kaspersen föreläsning hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Kristin Kaspersen

  Kristin Kaspersen föreläsning

  Good for you

  • En Kristin Kaspersen föreläsning där hon berättar hur hon genom livet har hanterat utmaningar, lärt sig att välja rätt tankar och hittat den kost, träning och det levnadssätt som hon mår bäst av. Hon påminner om vikten av återhämtning och ger tips på hur man kan använda sin energi på rätt sätt för att uppnå sina mål.
  • Ta del av smarta tankemetoder och verktyg till att hitta det som fungerar för just dig, i just den livssituation du befinner dig i dag.
  • Längd: 30 min. – 1 timme (enligt önskemål)

  Kristin Kaspersen föreläsning

  Good morning

  • Efter att ha drabbats av utmattningssyndrom två gånger har Kristin Kaspersen lyckats hitta ett sätt att starta dagen utan stress. Bra kost, planering och behaglig träning är några av nyckelbegreppen till att få din kropp och hjärna att följa din vilja under resten av dagen.
  • En inspirerande Kristin Kaspersen föreläsning om hur vi väcker sinnet och kroppen för att vara redo att möta dagen. Kristin Kaspersen har även skrivit en bok med samma titel. Under skrivprocessen lärde hon sig vikten av att ge kroppen en chans att vakna, och hur det gör en verklig skillnad för nervsystemet och hjärnan att få starta upp i lugn och ro.
  • Längd: 30 min. – 1 timme (enligt önskemål)

  Kristin Kaspersen föreläsning

  Jag lär, Jag leder, Jag Är mitt liv

  • Kristin berättar hur hon genom livet lärt sig välja rätt tankar, hur hon hanterat utmaningar och hur hon hittat den träning, kost och levnadssätt som hon mår bäst av.
  • Hon delar med sig av de verktyg hon använder sig av dagligen för att nå sina mål, påminna sig om återhämtning och hur hon lärt sig att använda sin energi på rätt sätt.
  • Längd: 45 min. – 1,5 timme (enligt önskemål)

  Kristin Kaspersen föreläsning

  Konferencier / moderator

  • Kristin Kaspersen har jobbat som programledare, konferencier och moderator ända sedan 90-talet. Hon har en gedigen erfarenhet från evenemang och program i alla dess former och storlekar – inspelat, direktsänt, på scen, humor, allvar och allt däremellan.
  • Som konferencier har hon främst jobbat under större företagsarrangemang, men även vid festivaler och officiella galor. Som moderator på bl.a. Water Front konferenscenter 2011 och Bestseller “Hjärntillskott” 2007-2010, där hon intervjuade Gary Kasparov, Lottie Knutson och Jan Eliasson med flera.
  • Med Kristin Kaspersen kan du luta dig tillbaka och njuta av att ditt evenemang är i trygga händer!

Referenser

Engagerad och lugn och fin i sin framtoning!

Monica Sandström

Cancerakademin
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kristin Kaspersen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kristin Kaspersen