Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06

Stresshantering, hälsa och att få vardagen att gå ihop

Kristin Kaspersen - Programledare och hälsoproffs

Kristin Kaspersen

Programledaren om att balansera arbetet med vardagen för att undvika negativ stress och uppnå ett inre lugn.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Kristin Kaspersen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Att få vardagen att gå ihop kan vara nog så svårt, något Kristin Kaspersen själv har fått erfara. I sina föreläsningar talar hon bl.a. om stresshantering, kost och träning som passar för just dig. Hon talar även om vilka effekter en riktigt god morgon kan ha på din hjärna och ditt nervsystem.  Ta del av en av Sveriges mest omtyckta tv-personligheters tips på hur du kan skapa förutsättningar för ett ökat välmående och en lugnare vardag. Boka en föreläsning med Kristin Kaspersen hos oss på Athenas!

Året var 1993 och Kristin Kaspersen hade fått sina första stora programledarroller på TV4. Vi kunde se henne i produktioner som Sommar på Gröna Lund och i Uppdraget. Där visade hon prov på en stark tv-personlighet, engagemang och en kämpaglöd som drev henne framåt i strävan efter att göra skillnad för den lilla människan.

Kristin Kaspersen gjorde ett starkt intryck på sina tittare och fick samma år, som yngsta person någonsin, ta emot Hylandpriset för ”Sveriges mest populära tv-personlighet”. Hon fick också Aftonbladets tv-pris för ”Sveriges mest populära kvinnliga programledare”.

Det är svårt att tänka sig svensk tv utan Kristin Kaspersen. Hon har medverkat i allt från Söndagsöppet och Melodifestivalen till Fångarna på fortet och Nyhetsmorgon. Vid sidan av sina programledaruppdrag har hon studerat engelska vid Stockholms universitet och journalistik på Poppius journalistskola.

Att vara heltidsarbetande tvåbarnsmamma och mitt uppe i karriären kan vara nog så svårt. Detta upplevde Kristin Kaspersen, som under flera år kämpade med att få livspusslet att gå ihop, speciellt efter sin skilsmässa. Det var då hon upptäckte värdet av ”att vara sann i kropp och själ”.

Med dessa personliga ledord som grund skriver Kristin Kaspersen böcker och håller i sina uppskattade föreläsningar. Hon utvecklar även appar liksom leder och modererar på olika evenemang.

Boka ett event med Kristin Kaspersen här hos Athenas!

Visa föreläsningar med Kristin Kaspersen

  Good for you

  • I den här föreläsningen berättar Kristin Kaspersen hur hon genom livet har hanterat utmaningar, lärt sig att välja rätt tankar och hittat den kost, träning och det levnadssätt som hon mår bäst av. Hon påminner om vikten av återhämtning och ger tips på hur man kan använda sin energi på rätt sätt för att uppnå sina mål.
  • Ta del av smarta tankemetoder och verktyg till att hitta det som fungerar för just dig, i just den livssituation du befinner dig i dag.
  • Längd: 30 min. – 1 timme (enligt önskemål)

  Good morning

  • Efter att ha drabbats av utmattningssyndrom två gånger har Kristin Kaspersen lyckats hitta ett sätt att starta dagen utan stress. Bra kost, planering och behaglig träning är några av nyckelbegreppen till att få din kropp och hjärna att följa din vilja under resten av dagen.
  • En inspirerande föreläsning om hur vi väcker sinnet och kroppen för att vara redo att möta dagen. Kristin Kaspersen har även skrivit en bok med samma titel. Under skrivprocessen lärde hon sig vikten av att ge kroppen en chans att vakna, och hur det gör en verklig skillnad för nervsystemet och hjärnan att få starta upp i lugn och ro.
  • Längd: 30 min. – 1 timme (enligt önskemål)

  Konferencier / moderator

  • Kristin Kaspersen har jobbat som programledare, konferencier och moderator ända sedan 90-talet. Hon har en gedigen erfarenhet från evenemang och program i alla dess former och storlekar – inspelat, direktsänt, på scen, humor, allvar och allt däremellan.
  • Som konferencier har hon främst jobbat under större företagsarrangemang, men även vid festivaler och officiella galor. Som moderator på bl.a. Water Front konferenscenter 2011 och Bestseller “Hjärntillskott” 2007-2010, där hon intervjuade Gary Kasparov, Lottie Knutson och Jan Eliasson med flera.
  • Med Kristin Kaspersen kan du luta dig tillbaka och njuta av att ditt evenemang är i trygga händer!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Kristin Kaspersen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kristin Kaspersen