Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Inspirerar människor till att våga följa hjärtats röst

Pasi Salonen föreläsning

Pasi Salonen

F.d elitidrottsman & inspiratör med en obotlig optimism hjälper dig att hitta tillbaka till drivet och livsgnistan.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Pasi Salonen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

F.d. elitidrottsmannen Pasi Salonen coachar dig till att våga följa ditt hjärtas röst och på så sätt frigöra en inneboende kreativ utveckling hos dig själv. Boka en Pasi Salonen föreläsning hos oss på Athenas för att få redskap till att hitta dig själv och det liv du vill leva.

”Mår du bra, mår människor i din omgivning bra. Det blir ringar på vattnet. I ett sådant vatten vill jag simma.”

Hur ger du ytterligare lite till när du har gett allt eller hur hittar du tillbaka till drivet som fick dig att drömma och nå dina mål? Du kan börja med att boka en Pasi Salonen föreläsning hos oss på Athenas.

Därför ska du boka en föreläsning med Pasi Salonen

 • Pasi har arbetat professionellt som föreläsare sedan 2011 och är flitigt anlitad för uppdrag på allt från stora företag till mindre föreningar. Han föreläser med mycket värme och humor.
 • Med en bakgrund som landslagsidrottare och ett liv med både chefsroller och egna företag, pekar han på tydliga exempel vad det är som är skillnaden, som gör skillnaden.

Med en obotlig optimism om att ”alla kan” lockar Pasi Salonen människor att våga ta steget till att vilja vara sitt bästa jag. Det är viktigare att tala till hjärtat istället för hjärnan – när inspirationen är väckt går den inte att stoppa.

Pasi Salonen har en bakgrund som elitidrottare med landslagsmeriter från tre sporter. Han har även arbetat som resebyråchef, ägt två friskvårdsanläggningar samt drivit ett av Sveriges största träningscoachföretag. Pasi Salonen har även skrivit krönikor i flera tidningar bl.a. i Runner’s World.

Boka en inspirerande Pasi Salonen föreläsning hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Pasi Salonen

  Pasi Salonen föreläsning

  Med facit i hand

  Med massor av energi och med ett mod att våga utmana normer och regler, tar Pasi med dig ut på en resa om vägen till lycka och  framgång. Oavsett om vi talar om hälsa, utveckling eller förändring i relationer, arbete eller din framtid.  Hur möter man både toppar och dalar, vågar han idag ta sig friheten att påstå att han landat med en kunskap och förståelse om hur vilka nycklar som ger just glädje och framgång i livet.

  Detta är en inspirerande Pasi Salonen föreläsning som ger enkla, konkreta förslag och nycklar till utveckling och förändring i ditt yrkes- och privatliv, men även din viktiga fritid.

   

  Pasi Salonen föreläsning

  Med en vilja att vinna!

  • Hur plockar du fram det allra sista av krafterna när du redan gett allt – eller (?) – och vad är det som får dig att fortsätta?
  • Föredraget riktar sig till dig som är verksam inom föreningsliv och idrottsklubbar – från motionär till elit!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Pasi Salonen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Pasi Salonen