Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Blossom Tainton - Hälsoprofil och träningsexpert

Blossom Tainton

Hälsoprofil och träningsexpert

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Blossom Tainton

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ärligt talat, finns det något som Blossom Tainton inte kan? Hon är en folkkär tv-profil, framgångsrik hälsocoach och dessutom både artist och författare. Med stor entusiasm och energi förmedlar hon budskapet att hälsa, kost och träning kan vara både roligt och lustfyllt, om vi bara utgår från våra egna kroppar och förutsättningar. Hitta tillbaks till din träningsmotivation och upplev transformationen i din inställning till träning, mat och din kropp. Boka en Blossom Tainton föreläsning i dag!

Den ständigt aktuella Blossom Tainton har efter många år i träningsbranschen verkligen gjort ett namn för sig. Med ett av Sveriges starkaste varumärken når hon ut till en bred publik med sin positiva träningsfilosofi. Hennes specialitet ligger i coaching, både inom hälsa, träning och friskvård.

Sedan hennes genombrott som programledare för hälsoprogrammet Toppform har Blossom Tainton gått från klarhet till klarhet. Hon är utbildad personlig tränare sedan länge och har coachat stora som små, gamla som unga, kändisar och så kallade vanliga människor. Dessutom har hon gett ut flera träningsböcker, är träningsexpert i olika hälsomagasin och har även varit chefredaktör för sitt eget magasin. Hon har också lett träningscamps över hela världen, är utbildad yogainstruktör och crossfit-tränare, och föreläser om träning och friskvård runtom i Sverige. Det råder ingen tvivel om att hon vet vad hon snackar om!

Blossom Tainton har ett holistiskt helhetstänk i sitt jobb som hälsocoach. Enligt Blossom definieras inte hälsa av stora muskler, dieter och avancerade yogapositioner, utan av en större, mer genomgående helhetsupplevelse – en känsla av styrka, lycka och tillfredsställelse, i sin kropp, sina relationer och i sitt liv på det hela taget. Hon arbetar aktivt för att andra människor ska få ta del av detta härliga tänk om välmående och hälsa. Dessutom vill hon att folk ska njuta av resan dit: “hälsa och välbefinnande är en resa, inte en destination!”

Som föreläsare är hon ett riktigt energiknippe, som peppar och coachar sin publik, och uppmanar till förändring utifrån deras individuella förutsättningar och livssituationer. Du kan förvänta dig att gå därifrån med en mer positiv, förhoppningsfull inställning till kost och träning, och ja.. till och med till livet!

Här kan du boka en existerande Blossom Tainton föreläsning, eller skräddarsy ditt företags nästa event!

Visa föreläsningar med Blossom Tainton

  Blossom Tainton föreläsning

  Bli expert på dig själv med M.U.M.S

  • Föreläsningen utgår från konceptet  M.U.M.S: Mat – Umgänge – Motion – Sömn.
  • Det handlar om att just DU ska bli expert på just DIG. Bara du kan avgöra din optimala balans mellan de fyra hörnstenarna. Blossom guidar dig gladeligen igenom det.
  • Vad gör dig glad? Vad kräver energi? Vilken träningsform gillar du? Vilka vanor har du i vardagen? Lär känna dig själv!
  • Boka denna föreläsning och bli expert på ditt eget liv!

  Blossom Tainton föreläsning

  Är du rätt rustad för ditt jobb och det liv du vill leva?

  • Med en underhållande och inspirerande ton ger Blossom Tainton dig goda tips och råd om hur du kan uppnå DIN personliga toppform.
  • Denna föreläsning kan utföras som en workshop, eller kombineras med aktiviteter som yoga, dans eller crossfys.
  • Man kan även få inslag av sång (detta kräver bra ljudtekniker och anläggning).

  Blossom Tainton föreläsning

  Skräddarsy en föreläsning efter dina egna preferenser

  • Du kan skräddarsy en föreläsning efter dina egna preferenser.
  • Blossom Tainton kan också uppträda som artist i olika sammanhang.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Blossom Tainton

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Blossom Tainton