Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Verktyg för effektivt innovationsarbete

Albert Bengtson_Athenas_Föreläsare

Albert Bengtson

Albert Bengtson visar hur AI och ny teknik kan accelerera ert företags tillväxt. Lär er navigera framtidens utmaningar med en ledare inom innovation.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Albert Bengtson

 • Förvandla idéer till handling med Alberts insikter.
 • Få konkreta strategier för digital transformation.
 • Öka er konkurrenskraft med framtidsinriktade lösningar.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Albert Bengtson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Albert Bengtson, innovationsgurun från Apple och författare till ”Principles of Intrapreneurial Capital”. Med en unik mix av erfarenhet och passion för teknik, förvandlar han teori till praktik och visar hur ni kan leda er organisation genom digital transformation. Låt Albert inspirera er med praktiska strategier för att omfamna förändring, utnyttja AI, och främja en kultur av innovation. Hans interaktiva föreläsningar ger inte bara insikt utan verktyg att agera direkt.

Därför ska du boka Albert Bengtson

 • Förvandla idéer till handling med Alberts insikter.
 • Få konkreta strategier för digital transformation.
 • Öka er konkurrenskraft med framtidsinriktade lösningar.

I en värld där teknologisk utveckling inte bara är en möjlighet utan en nödvändighet, står företag inför utmaningen att ständigt anpassa sig och innovera. Det är här föreläsare Albert Bengtson kommer in i bilden. Albert är inte bara en pionjär inom innovation och digitalisering; han är också en brobyggare mellan teori och praktik. Genom sina engagerande föreläsningar, ger Albert Bengtson konkreta exempel på hur företag kan navigera i denna ständigt föränderliga landskap, vilket gör honom till en idealisk kandidat att boka till ditt event.

Med en bakgrund som affärsutvecklare på Apple och medförfattare till den banbrytande boken ”Principles of Intrapreneurial Capital”, har Albert en unik insikt i hur stora idéer kan omsättas till verklighet. Hans föreläsningar är inte bara informativa utan också inspirerande, vilket ger åhörarna verktygen och motivationen de behöver för att omfamna förändring och innovation inom sina egna organisationer.

Albert Bengtson bokning erbjuder mer än bara en föreläsning, det är en investering i ert företags framtid. Genom att boka Albert Bengtson till ditt event, får din organisation tillgång till djupgående kunskap om ledarskap i transformation, strategier för att implementera AI och andra digitala tjänster, samt insikter i hur intraprenörskap kan främja en kultur av innovation och förändring.

För organisationer som söker att stärka sin position i en alltmer digital värld, är en Albert Bengtson föreläsning en ovärderlig resurs. Låt Alberts erfarenheter och passion för innovation vägleda er organisation genom de utmaningar och möjligheter som ligger framför. Boka Albert Bengtson till ditt event idag och ta det första steget mot en mer innovativ och framgångsrik framtid.

Visa föreläsningar med Albert Bengtson
Albert Bengtson föreläsning

Att leda förändring

I en spännande värld av innovation och digitalisering, har Albert Bengtson etablerat sig som en ledande expert genom sin medverkan i den banbrytande boken ”Principles of Intrapreneurial Capital”.

 • Alberts föreläsningar belyser vikten av samspelet mellan företagskultur, ledarskap, talanger och beslut för att möjliggöra förändring.
 • Deltagarna får tillgång till praktiska verktyg och tekniker som underlättar processen för transformation och innovation inom deras organisationer.
 • Han inspirerar åhörarna att vara proaktiva och ta ledningen i förändringsarbetet, vilket är avgörande för framgång i dagens snabbt föränderliga affärsklimat.

Albert Bengtsons djupgående insikter och praktiska råd erbjuder företag de resurser som krävs för att navigera genom dagens utmaningar med innovation och digitalisering.

Albert Bengtson föreläsning

Framtidstrender

Med sin passion för den senaste tekniken ger Albert Bengtson en unik inblick i framtidens utveckling.

 • En kombination av AI-kunskap och trendspaning som ger en djupgående omvärldsanalys.
 • Ett brinnande intresse för intraprenörskap som ger insikter om framtidens trender.
 • Åhörarna får konkreta och handlingsbara steg för att implementera nya kunskaper direkt efter föreläsningen.

Genom sin föreläsning erbjuder han praktiska verktyg för att förstå och navigera framtidens förändringar, rustande åhörarna med kunskap och motivation att agera.

Albert Bengtson föreläsning

Vad är en Intraprenör?

Hans passion för intraprenörskap lyser igenom och ger värdefulla insikter i framtidens trender.

 • Gör svåra ämnen tillgängliga och engagerande för alla, från start-ups till stora företag.
 • Tar åhörarna på en upplevelse genom de krafter som omformar vår värld, och visar hur vi kan hantera förändringen.
 • Delar kunskap om hur intraprenörskap kan stimulera innovation och förändring i organisationer.

Med sin expertis och erfarenhet erbjuder han praktiska insikter och verktyg för att navigera i förändringens tider, inspirerande varje organisation att växa och anpassa sig.

Skicka en icke-bindande förfrågan på Albert Bengtson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Albert Bengtson