Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Motivation och Samarbete: Nycklar till Framgång

Rickard Eriksson föreläsning

Magnus Hedman

Upptäck kraften i äkta samarbete med Magnus Hedman. Lär dig bygga starka team som driver framgång tillsammans.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Magnus Hedman

 • Stärk teamdynamiken och öka samarbetet effektivt.
 • Förbättra kommunikationen och bygg en öppen feedbackkultur.
 • Få handfasta strategier för teamutveckling.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Magnus Hedman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Magnus Hedman förvandlar grupper till högpresterande team med fokus på samarbete, motivation och trygghet. Lär er att kommunicera effektivt, hantera feedback och skapa en stark organisationskultur där varje medlem känner sig värderad och en del av laget. Med personliga erfarenheter och beprövade tekniker ger Magnus er verktygen för att övervinna utmaningar och nå gemensamma framgångar.

Därför ska du boka Magnus Hedman

 • Stärk teamdynamiken och öka samarbetet effektivt.
 • Förbättra kommunikationen och bygg en öppen feedbackkultur.
 • Få handfasta strategier för teamutveckling.

I en värld där arbetsplatser ständigt söker vägar att förbättra samarbete och teamdynamik, är Magnus Hedman en nyckelspelare. Hans förmåga att omvandla vardagliga situationer till lärdomar om samarbete, motivation och ledarskap gör föreläsningen inte bara relevant utan också nödvändig för organisationer som strävar efter att nå nya höjder.

Magnus har en unik förmåga att koppla sina personliga erfarenheter från sportens värld till de utmaningar och möjligheter som dagens arbetsplatser står inför. Genom att boka Magnus till ditt event får din organisation inte bara tillgång till inspirerande historier och perspektiv, utan också praktiska verktyg och strategier för att förbättra teamarbete, kommunikation och ledarskap på arbetsplatsen.

En bokning med Magnus är mer än bara en föreläsning, det är en investering i ditt teams framtid. Magnus delar med sig av insikter om hur man bygger en kultur där feedback välkomnas som en möjlighet till tillväxt, hur man skapar en känsla av tillhörighet inom teamet, och hur varje individ kan bidra till den gemensamma framgången. 

Oavsett om målet är att förbättra intern kommunikation, öka teamets sammanhållning eller bara hitta ny motivation, erbjuder Magnus Hedman föreläsningar som rör vid kärnan av dessa frågor och ger konkreta lösningar. Magnus ger handfasta tips och tekniker för gruppen att ta med sig in i sin vardag. För dig som söker en föreläsare som kan göra en verklig skillnad, är Magnus Hedman det självklara valet. Hans erfarenhet, kunskap och förmåga att engagera och motivera gör honom till en oumbärlig resurs för varje organisation som vill utvecklas och växa.

Foto: Rickard Eriksson

Visa föreläsningar med Magnus Hedman
Magnus Hedman föreläsning

Konsten att hantera besvärliga personer

Står du inför utmaningen att hantera besvärliga personer? Magnus Hedmans föreläsning ger ovärderliga insikter i konsten att kommunicera effektivt och förstå olika beteendestilar. Genom att utforska viktiga frågor som ”Hur uppfattar omgivningen dig?” och betydelsen av kroppsspråk, röstläge, samt ordval, erbjuder Magnus strategier för att skapa harmoni i alla relationer.

Hans innovativa metoder, inklusive ”Zlatan-metoden” och ”Omvändelsestrategin”, är designade för att lösa konflikter och minska spänningar. Med anpassningsbara föreläsningar från en timmes inspiration till 3-4 timmars verktygsfyllda sessioner, är Magnus föreläsning det ultimata valet för den som vill förbättra sin förmåga att hantera utmanande interaktioner.

Ta del av:

 • Kunskap om hur effektiv kommunikation kan förbättra hanteringen av besvärliga personer och relationer.
 • Insikter i betydelsen av självmedvetenhet och hur du uppfattas av andra.
 • Förståelse för vikten av kroppsspråk, röstläge och ordval i kommunikation.
 • Tekniker för att identifiera och anpassa sig till olika beteendestilar för smidigare interaktioner.
 • Praktiska verktyg och strategier.

Investera i din kommunikativa framgång. Boka en föreläsning med Magnus Hedman och förvandla ditt sätt att interagera idag.

  Magnus Hedman föreläsning

  Nyckeln till effektivt teamarbete

  Möter ert team utmaningar med kommunikation och feedback? Magnus Hedman har svaret. Genom föreläsningar om teamarbete och motivation transformerar han arbetsplatser till miljöer där alla känner sig värderade och trygga.

  • Omvandlar arbetsplatser till trygga miljöer för effektiv kommunikation.
  • Främjar en kultur där feedback ses som en möjlighet till tillväxt.
  • Ger praktiska verktyg för att stärka teamarbete och samarbete.

  Ta steget mot en starkare och mer sammanhållen arbetsplats idag. Boka föreläsningen och låt ert team uppleva transformationen mot bättre kommunikation, ökat värde och framgångsrikt samarbete. Missa inte chansen att låta ert team växa tillsammans.

  Magnus Hedman föreläsning

  När ljuset släcks

  • Ta del av Magnus Hedmans livsberättelse, om allt från hur hans lysande stjärna tändes på fotbollshimlen till hur gnistan falnade när det var dags att lägga fotbollskarriären på hyllan. Det här är en Magnus Hedman föreläsning inpå livet som syftar till att inspirera dig till att hitta glädjen, resa dig upp och ta ansvar för ditt liv.

  Magnus Hedman föreläsning

  Låt ditt barn vinna

  • Du har säkert varit med om föräldrar som coachar sina fotbollsspelande barn från sidan, kanske gapar och svär de också. Ett sådant beteende kan hämma barnens utveckling. Men hur ska du som förälder då göra för att pusha dina barn i spelandet och samtidigt ge dem utrymme för glädje och lek?
  • I denna Magnus Hedman föreläsning får du massor av användbara tips på hur du främjar dina barns utveckling och välmående genom att just vara förälder.

Referenser

Magnus levererade en gripande föreläsning med starka budskap, Magnus delar med sig utifrån egna erfarenheter och är väldigt generös när det kommer till hans livsresa. Han är otroligt duktig på att involvera, samt förmedla budskap och kunskap inom de ämnen som hans föreläsning handlar om. Vi rekommenderar Magnus starkt, han lämnar ingen oberörd.

Mattias Söder, Utbildningschef

Utbildning Nord
Skicka en icke-bindande förfrågan på Magnus Hedman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Magnus Hedman