Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Att våga är nyckeln till förändring

Boka Mathias Holmgren_Föreläsare_Athenas

Mathias Holmgren

Upptäck hur Mathias omvandlade sina svårigheter till drivkraft för framgång, och inspirera ditt team till liknande framsteg.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Mathias Holmgren

 • Genom sin egen berättelse om att övervinna missbruk och psykisk ohälsa, erbjuder Mathias konkreta exempel på hur man kan förändra sitt liv, vilket inspirerar och motiverar åhörarna att göra liknande förändringar i sina egna liv.
 • Mathias kombinerar sin personliga erfarenhet med professionell expertis inom hälsa och fitness, vilket ger åhörarna praktiska verktyg och strategier för att förbättra sin fysiska och mentala välbefinnande.
 • Med sin bakgrund som artist och konferencier skapar Mathias en dynamisk och engagerande atmosfär som fängslar publiken, vilket gör hans budskap ännu mer effektfullt.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mathias Holmgren

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mathias Holmgren, tidigare sångare i Barbados och deltagare i Melodifestivalen, erbjuder en inspirerande föreläsning om livsförändring. Hans kombination av erfarenheter som utbildad PT och kostrådgivare, samt sin resa från missbruk till mental styrka, ger ovärderliga insikter. Mathias väcker modet att förändra och utvecklas, vilket är avgörande för personlig och professionell tillväxt.

Därför ska du boka Mathias Holmgren

 • Genom sin egen berättelse om att övervinna missbruk och psykisk ohälsa, erbjuder Mathias konkreta exempel på hur man kan förändra sitt liv, vilket inspirerar och motiverar åhörarna att göra liknande förändringar i sina egna liv.
 • Mathias kombinerar sin personliga erfarenhet med professionell expertis inom hälsa och fitness, vilket ger åhörarna praktiska verktyg och strategier för att förbättra sin fysiska och mentala välbefinnande.
 • Med sin bakgrund som artist och konferencier skapar Mathias en dynamisk och engagerande atmosfär som fängslar publiken, vilket gör hans budskap ännu mer effektfullt.

Genom att boka Mathias Holmgren till ditt event, får ni tillgång till en unik kombination av personlig berättelse och professionell expertis. Mathias föreläsning är inte bara en inspirationskälla, utan också en praktisk guide i hur man hanterar stress, förbättrar mental hälsa, och uppnår en sund balans mellan arbete och privatliv.

Mathias Holmgren är känd för sin förmåga att omvandla personliga utmaningar till framgångsrika strategier för livsförändring. Hans historia som framgångsrik artist som övervunnit missbruk och psykisk ohälsa, kombinerat med hans professionella kunskap som personlig tränare och kostrådgivare, gör hans föreläsningar både engagerande och informativa. Dessa erfarenheter ger honom insikter i hur man kan uppnå personlig och professionell tillväxt.

Utöver att vara en inspirerande föreläsare, är Mathias även en framstående moderator och konferencier. Hans erfarenhet och förmåga att engagera publiken gör honom till en idealisk värd för alla typer av event. Med sin bakgrund som artist och hans naturliga karisma, kan Mathias skapa en avslappnad och underhållande atmosfär samtidigt som han effektivt håller samman programmet.

En föreläsning med Mathias är en investering i dina medarbetares välbefinnande och produktivitet. Mathias fokuserar på konkreta verktyg och metoder för att hantera stress och främja mental hälsa, vilket är avgörande för en positiv och produktiv arbetsmiljö. Han kombinerar detta med sin musikaliska bakgrund för att skapa en dynamisk och minnesvärd upplevelse.

Genom att boka en föreläsning med Mathias tar ni ett viktigt steg mot att skapa en mer hälsosam och motiverad arbetsplats. Hans föreläsningar erbjuder inte bara inspiration, utan också praktiska lösningar som kan omsättas direkt i arbetslivet. Det är en unik möjlighet att inspirera och utrusta era anställda med verktygen för att bli den bästa versionen av sig själva.

Visa föreläsningar med Mathias Holmgren
Mathias Holmgren föreläsning

Att våga

Känner du dig fast i gamla mönster och osäker på hur du ska göra en förändring i ditt liv eller på din arbetsplats? Mathias Holmgrens föreläsningar kan vara lösningen. Genom att dela sin egen resa, från djupa motgångar med alkohol- och drogmissbruk till att bli en starkare och bättre version av sig själv, visar Mathias att allt är möjligt.

 • Hans berättelse är inte bara inspirerande, den är också en kraftfull påminnelse om att vi kan resa oss efter fall och förändra våra liv.
 • Mathias kombinerar personliga erfarenheter med humor och värme för att motivera och uppmuntra andra att våga ta det första steget mot en positiv förändring.
 • Genom att boka en föreläsning med Mathias Holmgren får ditt team inte bara höra en gripande historia, utan också lära sig praktiska metoder för att bryta destruktiva mönster och bygga en starkare, mer produktiv och hälsosam arbetsmiljö.
 • Mathias delar med sig av sina insikter och strategier för att skapa en varaktig förändring, både personligt och professionellt.

Låt Mathias inspirera er till förändring och framgång!

Mathias Holmgren föreläsning

Hemligheten bakom välmående och produktivitet

Vet du hur du optimerar ditt välbefinnande och arbetsprestation genom rätt kost och motion? Mathias Holmgrens föreläsningar ger svaren. Som utbildad kostrådgivare och personlig tränare, delar Mathias med sig av sina experttips för att skapa en hälsosam livsstil som är hållbar och rolig.

 • Hans strategier fokuserar på att hitta balansen mellan kost, motion och vardagsrutiner, vilket är avgörande för att må bra både på jobbet och privat.
 • Mathias visar hur enkelt det kan vara att integrera hälsosamma val i din dagliga rutin och hur du undviker de vanliga fallgroparna som leder till osunda vanor.
 • Genom att boka en föreläsning med Mathias Holmgren, får ditt team inte bara lära sig grunderna inom kost och motion, utan också hur man på ett praktiskt sätt implementerar dessa i sitt dagliga liv.

Den här föreläsningen är ett steg mot att bli den bästa versionen av sig själv, både professionellt och personligt. Låt Mathias visa vägen till en bättre hälsa och ökad produktivitet!

Mathias Holmgren konferencier

Konferencier

Letar ni efter den perfekta moderatorn eller konferencieren för ert nästa event? Mathias Holmgren är svaret. Med sin unika kombination av erfarenhet som konferencier och artist, säkerställer Mathias att ert program inte bara flyter smidigt, utan även att energin och stämningen är på topp.

 • Mathias är inte bara en skicklig moderator; han är en mästare på att skapa en positiv och engagerande atmosfär med sina musikaliska inslag och välkända låtar.
 • Hans förmåga att engagera publiken garanterar en oförglömlig upplevelse för alla deltagare.
 • Genom att boka Mathias Holmgren får ni inte bara en expertmoderator och underhållare, utan också en inspirationskälla som kan lyfta hela ert evenemang till en ny nivå.

Låt Mathias förvandla ert event till en minnesvärd och värdefull upplevelse!

Referenser

Psykeveckan v.45 i Skellefteå har som syfte att sprida kunskap om psykisk ohälsa samt förebygga stigman inom området! I en föreläsning av Mathias Holmgren fick vi lyssna till en stark och självupplevd berättelse som både belyste svårigheter men också gav hopp om återhämtning! Allt med en ödmjuk och talangfull personlighet!

Karin Åhlund Melander

Psykeveckan Skellefteå

Att få följa Mathias Holmgrens föreläsning – Våga, där vi fått ta del av en livsresa och dess otroliga vändning till en bättre livssituation efter år av missbruk och destruktivt leverne, gör att man får en ögonöppnare på hur livet i rampljuset inte alltid kantas av glitter. Med en öppen och självutlämnande berättelse, tar Mathias oss med i händelser som kantat hans väg. Både i missbrukets riktning men sedan också i vägen och styrkan han besitter tillbaka till ett bra och hälsosamt liv. En stark och varm föreläsning fylld av den styrkan Mathias visar med sin resa, lämnar ett starkt avtryck hos åhörarna.

Tulay Orre

Borås Pride

Tack Han var helskön med bra inställning. En bra kombination mellan underhållare och konferencier. Han fick bra fart på publiken mot slutet. Och hela kvällen var mycket uppskattad.

Dennis o Krook

Sveriges gratistidningar

Allt var toppen. Mathias var mycket uppskattad och en jättetrevlig person att arbeta med. Smidig och lyhörd. Succé under middagen med sin sång och fick alla att dansa under kvällen, ingen ville sluta. Så honom tar vi gärna igen.

Johanna Lepistö

Visma
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mathias Holmgren

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mathias Holmgren