Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Vad ska man ha hemma i skafferiet för att ge hela familjen den näring de behöver?

Fredrik Paulún, näringsfysiolog, föreläsare inom kost och hälsa, föreläsare, författare, kostexpert, hälsoexpert

Fredrik Paulún

Sveriges mest kända näringsfysiolog, entreprenör, hälsoexpert och en av landets mest meriterade föreläsare inom kost.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Fredrik Paulún

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fredrik Paulún är Sveriges mest kända näringsfysiolog och en av landets mest meriterade föreläsare inom kost och hälsa. Han citeras regelbundet i media och medverkar i radio, TV och podcasts. Han driver även Näringspodden tillsammans med sin kollega Martin Brunnberg.

Fredrik har hållit ca 2000 föreläsningar sedan 90-talets mitt och det som kännetecknar dem är att Fredrik alltid är uppdaterad med de senaste rönen, och aldrig använder några pekpinnar. Han lyfter hellre in vad man bör göra än tvärtom.

Föreläsningarna anpassas till kundens önskemål och han kan sätta nivån från avancerad näringslära till enkla tips om vad man bör ha hemma i skafferiet. Fredrik är filosofiemagister i näringslära och har skrivit ett 20-tal böcker som sålt i ca 1,5 miljoner exemplar.

Han är även entreprenör och är engagerad i bolag som Svenska Näringsakademin (kostrådgivarutbildningar), Swiftr (digitalt träningskort) och Svensk Provtagning (blodtester).

Mest känd är han dock för Paulúns livsmedel som idag säljs i Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien och Indien. Fredrik kan därför även föreläsa på ett inspirerande sätt om entreprenörskap ur sitt eget perspektiv.

Därför ska ni boka en föreläsning med Fredrik Paulún

 • Få applicerbara och insiktsfulla råd kring kost och hälsa från en expert.
 • Fredrik Paulún ger inga pekpinnar, målet är att känna sig inspirerad och motiverad.
 • Han är en av landets mest meriterade föreläsare inom kost och hälsa och har hållit ca 2000 föreläsningar sedan mitten av 90-talet.
Visa föreläsningar med Fredrik Paulún

  Föreläsningar

  Biohack – den magiska maten.

  • De senaste decennierna har forskningen presenterat häpnadsväckande fakta kring vad maten och särskilda ingredienser kan uppnå i kroppen.
  • Därför har begreppet Biohack uppstått och det handlar om hur man med rätt kunskap kan påverka sin biologi genom att påverka och skydda arvsmassan, påverka leverns omsättning av näring och läkemedel, optimera musklernas funktion eller stimulera de system i kroppen som ligger bakom fettförbränning.
  • I denna föreläsning kan ni själva påverka vilket inriktning Fredrik ska ha, som mot åldrande, minskad risk för diabetes typ 2 och andra allvarliga sjukdomar eller optimering av tarmfloran.

  Paulúns skafferi

  • Vad ska man ha hemma i skafferiet för att ge hela familjen den näring de behöver? Fredrik går genom vad hans egen kyl, frys och skafferi innehåller och hur man ska tänka när man handlar.
  • Är ekologisk mat bättre än konventionell? Hur mycket socker bör man egentligen äta? Måste man bli vegan? Dessa och många andra frågor besvaras i denna föreläsning som har mycket fokus på barn och familjeliv.

  Genvägar till fettförbränning

  • Fettförbränning är ett tacksamt ämne. Kan man öka den åstadkommer man en bättre uthållighet och håller lättare vikten. Vill man gå ned i vikt är fettförbränningen verkligen en vän att hålla i handen.
  • Genom att äta rätt livsmedel och på rätt sätt, kommer du att förmå kroppen använda en större andel fett som bränsle. Det betyder att fettet sakta men säkert ”smälter bort” och kan användas som energi istället för att lagras. Även livsstilsfaktorer som stress och sömn inkluderas i föreläsningen.

  Kost för träning

  • Hur ska man äta före, efter och kanske under träningen för att maximera uthållighet och styrka, samtidigt som man får maximal återhämtning?
  • Föreläsningen kan vinklas så att den passar uthållighetstränande eller styrketränande bättre.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Fredrik Paulún

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Fredrik Paulún