Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Leg. psykolog med motiverande föreläsningar om mänskliga beteenden och att nå sina mål

Mattias Lundberg föreläsning

Mattias Lundberg

Mattias Lundberg är psykologen som gör modern och praktisk psykologi tillgänglig och användbar för alla.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mattias Lundberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mattias Lundberg strävar efter att göra psykologi enkelt och lättbegripligt. Modern och praktisk psykologi genomsyrar hans arbete, och som utbildad psykolog föreläser han om mänskliga beteenden, och hur vi kan nå de mål vi sätter upp för oss själva. Tillsammans med Mattias får ni praktiska psykologiska verktyg som hjälper er att förstå er arbetsplats, era kollegor och er själva. Boka en spännande Mattias Lundberg föreläsning idag hos oss på Athenas!

Därför ska du boka en Mattias Lundberg föreläsning

 • Mattias Lundberg ger praktiska psykologiska kunskaper som han presenterar på ett tillgängligt och användbart sett.
 • Han är en påläst, kunnig och rolig föreläsare som alltid sätter just ert intresse i första hand.
 • Ni får en riktig expert inom ämnen som grupp- och teamutveckling, mänskliga beteenden och hur man skapar en trivsam arbetsplats!

Är det min omgivning som är konstig eller är det jag? Varför beter sig kollegorna, eller chefen, som de gör? Varför är jag så lättirriterad..? Frågor som dessa är ingen ensam om att ställa sig, och under en Mattias Lundberg föreläsning förklarar han hur och varför vi beter oss som vi gör och hur vi kan jobba för att trivas bättre i oss själva, och i vår omgivning.

Mattias Lundberg är leg. psykolog, leg. psykoterapeut och docent i psykologi vid Umeå universitet. Han har skrivit ett flertal böcker och är en mycket omtyckt föreläsare och moderator. Han har bred erfarenhet av att föreläsa inför arbetsgrupper där han tillämpar vetenskapligt grundad psykologisk kunskap för att hjälpa uppdragsgivare att nå de mål de själva sätter upp.

Mattias Lundberg har under 13 år jobbat som moderator på Almedalen, och kan nu bokas som moderator till ert event! Han är uppskattad för sin förmåga att skapa en lättsam stämning och god atmosfär, men även för att han kan ställa de där lite tuffa och extra bra frågorna på scen.

Boka en Mattias Lundberg föreläsning hos oss på Athenas!

Foto: Åsa Siller

Visa föreläsningar med Mattias Lundberg

  Mattias Lundberg föreläsning

  Alla är olika – utom jag! Om personligheter och roller på jobbet

  • Man får ta folk som de är och inte som man vill att de ska vara! Det är lättare sagt än gjort. Man retar sig på personlighetsdrag man inte gillar, för att de är för olika en själv – eller kanske för lika. Det är mänskligt, men vad gör man åt det? Försöker ändra på sig själv – eller på andra?
  • Vår personlighet har avgörande betydelse för hur vi klarar oss på arbetet och det finns nog behov av alla möjliga typer på arbetsplatsen. Med många exempel ger föreläsningen dig funderingar på varför vi gör som vi gör och vad våra arbetskamrater försöker göra åt det.

  Mattias Lundberg föreläsning

  Jäkla människa – Om besvärligt beteende på arbetet

  • Irriterar du dig på alla dessa jobbiga människor som bara ställer till det för dig? Har du liksom många andra funderat på varför de beter sig som det gör, och kanske ännu oftare; vad du skall göra åt det? Nu har du chansen att få svaren!
  • ”Jäkla Människa” fokuserar på de besvärliga beteenden som medarbetare och andra i arbetslivet utsätter andra för. Tyngdpunkten ligger på hur man som kollega eller chef bemöter beteendet för att slippa drabbas av det.
  • Föreläsningen kan ges av Mattias Lundberg själv och är då cirka 1,5 timme lång. Den kan också ges tillsammans med komikern och underhållaren Jan Bylund och blir då cirka 2,5 timme lång.

  Mattias Lundberg föreläsning

  Beteendeförändring – Metoder och mekanismer

  • Att förändra ett beteende hos individer eller grupper är ofta något som är önskvärt. Det kan handla om saker från att sluta skjuta upp saker (prokrastinering) till att ändra hela beteendemönster inom ett företag. Beteendeförändring sägs ofta ta lång tid och vara svårt, men i själva verket finns det ganska klara former för hur detta går till.
  • Denna Mattias Lundberg föreläsning går dels igenom forskningen kring beteendeförändring och dels ger åhöraren redskap att själv planera och genomföra beteendeförändringar hos sig själv, andra eller kanske för en hel organisation

  Mattias Lundberg föreläsning

  Team och grupputveckling – Varför och hur?

  • En av de mest köpta tjänsterna hos myndigheter och företag är grupputvecklingsinsater eller ”teambuilding” som man ofta kallar det. Men vad är det egentligen man försöker åstadkomma med detta? Och vad är egentligen ett team och när är det bättre att satsa på andra insatser?
  • Denna Mattias Lundberg föreläsning klargör teamarbete och går igenom forskningen kring team/grupper och olika utvecklingsinsatser. Allt för att ni som planerar en sådan insats ska lära er hur ni ska göra för att verkligen identifiera era behov och sedan välja rätt insats.

  Mattias Lundberg föreläsning

  Moderator

  • Med 13 års erfarenhet som moderator på Almedalen är Mattias Lundberg ett säkert och självklart val som moderator till ert event!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mattias Lundberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mattias Lundberg