Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Kommunikationstrolleri och det är vad som händer när folk börjar förstå

Alexander Holmberg föreläsning - Kommunikation och modernt ledarskap

Alexander Holmberg

Kommunikationsmagikern om hur man skapar bestående intryck och utvecklar ett starkt och modernt ledarskap.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Alexander Holmberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad är nyckeln till framgång? Frågar du ledarexperten Alexander Holmberg är det tydlig kommunikation och ett starkt, modernt ledarskap. Med en bakgrund i journalistiken och som chef på olika bolag i mediebranschen, är Alexander idag en eftertraktad föreläsare samt coach och arbetar med att göra det svåra enklare. Boka en Alexander Holmberg föreläsning här!

Därför ska du boka en Alexander Holmberg föreläsning:

 • Med över 15 års erfarenhet av att utveckla ledarskap bland grupper och individer besitter han en unik erfarenhet kring praktiskt ledarskap.
 • Med humor, glädje, allvar och personliga berättelser inspirerar han och väcker er motivation för att utvecklas.
 • Efter en föreläsning får du med dig konkreta verktyg, djupa insikter som berör och ger ny energi och kraft.
 • Upplev en inspirerande och lärorik Alexander Holmberg föreläsning och förbättra ditt ledarskap och din kommunikationsförmåga.

Nyfikenheten på andra former av kommunikation, framför allt den mellanmänskliga kommunikationen, blev inledningen på Alexander Holmbergs karriär som coach, föreläsare och utbildare. Han är certifierad integrativ coach och certifierad inom NLP. Fokus i hans föreläsningar ligger på  kommunikation och ledarskap anpassat till den nivå gruppen av chefer befinner sig på.

Alexander Holmberg har tidigare arbetat många år på tidningen Chef som ledarexpert samt utbildare för nya och erfarna chefer. Han har medverkat i morgonsoffor på såväl SVT som TV4 för att tala om ledarskap i egenskap av ledarexpert. De senaste 15 åren har Alexander utbildat, coachat och arbetat  med chefer och ledare från hela världen. En Alexander Holmberg föreläsning lämnar bestående intryck bland åhörarna när han talar om självledarskap, personlig utveckling och förändring. Alexander har även en podcast – Recept för världsklass, som täcker allt från hur man gör träning till något kul, till hur man blir öppen för förändring.

Det som alltid genomsyrar en Alexander Holmberg föreläsning är vikten och betydelsen av tydlig kommunikation och ledarskap för att skapa resultat. Han besitter en unik förmåga att se, känna, höra och leda chefer och ledare till ännu större framgångar. Men han sätter lika stort fokus på individen och hur du själv kan ta kontroll över din vardag och ditt liv – för att leva det liv du vill leva.

Under 2020 är Alexander Holmberg ute på turné med  föreläsningen, Ingen jävla aning. Ta del av livets kullerbyttor, felsteg och andra missöden och hur det kan vara glädjande och lärande. Spana in klippet under videor.

Boka en Alexander Holmberg föreläsning idag här hos oss på Athenas!

Foto: Peter Knutson

Visa föreläsningar med Alexander Holmberg

  Alexander Holmberg föreläsning

  Hur du når dina mål

  • Alexander har framgångsrikt coachat chefer, ledare, artister, idrottspersonligheter, lag, team, mammor, pappor, ungdomar från svåra utmaningar till att lyckas med sina mål.
  • På den här föreläsningen får du mängder av verktyg och kunskap att sätta mål som inspirerar och en djupare förståelse för målens kraft och möjlighet. Passionerat, humoristiskt och inspirerande.
  • Föreläsningen passar till; kick-offen, ledardagar, utvecklingsdagar för hela personalen.

  Alexander Holmberg föreläsning

  Den moderna ledarens framgångsfaktorer

  • På den här föreläsningen får du tillgång till kraftfulla och viktiga insikter för ett modernt ledarskap. Du får en inblick i de framgångsfaktorer som stärker ledare och som är avgörande för att lyckas.
  • Du får insikt i nycklarna för att lyckas med ett självledarskap, inspiration att förstå kommunikation som ledare och betydelsen av egenutveckling.
  • En modern ledare behöver vara skicklig på att kommunicera, inspirera och utveckla sig själv och sin omgivning. Tillgång till kreativitet och förmågan att vara snabbfotad är avgörande framgångsfaktorer.
  • Föreläsningen passar till; Ledarna i organisationen, ledardagar, utvecklingsdagar

  Alexander Holmberg föreläsning

  Förändring – på riktigt

  • Handen på hjärtat; hur många gånger har du tänkt bryta en dålig vana, sätta igång träningen eller ta dig bort från den där relationen som är osund? Hur ofta har du lekt med tanken att det finns mer därborta? Har det hänt att du vill ha mer?
  • På den här föreläsningen får du mästercoachen Alexanders erfarenheter, nycklar och verktyg. Otroligt inspirerande om de som gått före och exempel och inspiration från verkligheten. Som coaching live!

  Alexander Holmberg föreläsning

  Förbannade konstiga vardag

  • Hur man leder sig själv. Förbannade konstiga vardag är Alexanders föreställning om livet som entreprenör, konsult, coach och tonårspappa. En personlig föreläsning om att växa upp med missbruk, bokstavskombinationer och dysfunktionell familj. Att vända på livet som kunde gått riktigt illa till en förbannat konstig vardag som verkar vara helt normal. Föreläsningen är en reflektion på en livsresa och de utmaningar vi lever med i dag.
Föreläsning-showen Ingen jävla aning

En Alexander Holmberg Föreställning

Visa föreläsningar med Alexander Holmberg
Skicka en oförpliktande förfrågan på Alexander Holmberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Alexander Holmberg