Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Drömmen om ett mer öppet och tillåtande samhälle

Jesper Odelberg föreläsning

Jesper Odelberg

Komiker, artist och debattör med föreläsningar om de fördomar han mött som rullstolsburen och sin unika livsresa.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jesper Odelberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jesper Odelberg har figurerat i många olika sammanhang; som komiker, skådespelare, estradör, debattör, musiker, politiker och föreläsare. På 90-talet slog han igenom som ståuppkomiker, och blev därmed unik i Sverige. Ända sedan dess har han underhållit på scener runt om i landet och han har blivit ett ansikte utåt mot diskriminering av alla de slag. Han är känd för sin svarta humor, sina träffsäkra kommentarer och för att vara mycket självutlämnande. Boka en Jesper Odelberg föreläsning i dag!

I över två decennier har Jesper Odelberg levererat träffsäker humor och samhällskritik – ofta i kombination – runt om i Sverige. Han jobbar outtröttligt för allas lika värde och får oss att få syn på våra egna fördomar på ett underhållande sätt. Ta chansen och boka en Jesper Odelberg föreläsning här!

Jesper Odelberg slog igenom på allvar år 1997 som ståuppkomiker i “Släng dig i brunnen”. Över en natt gick hans namn från att vara relativt okänt till att vara på allas läppar.

Många avrådde därefter Jesper Odelberg från att söka sig in på artisteriet – en bana som är svår nog utan den cp-skada han har – men med facit i hand kan man lugnt säga att han har motbevisat sina skeptiker gång på gång. Han har spelat in album, turnerat med Bohuslän Big Band och Jesper Odelberg Band med flera egenskrivna låtar, medverkat i filmer och i teaterroller, bland annat på Göteborgs stadsteater i pjäsen “Att begära tre systrar”.

Under en Jesper Odelberg föreläsning talar han om de fördomar han mött som rullstolsburen, och inspirerar oss till att bli ett mer öppet och tolerant samhälle.

Boka en inspirerande och rolig Jesper Odelberg föreläsning här hos oss på Athenas!

Foto: Peter Muld

Visa föreläsningar med Jesper Odelberg

  Jesper Odelberg föreläsning

  Roligare än så här blev det inte

  • Jesper Odelberg är ståuppkomiker, musiker, estradör, tv-profil, debattör och ett ansikte utåt för jämlikhet och mot rasism, sexism, funkofobi och homofobi. När han klev in i den svenska artistvärlden blev han unik.
  • I denna Jesper Odelberg föreläsning berättar han om de fördomar han har mött som rullstolsburen scenpersonlighet, om drömmen om ett öppnare och mer tillgängligt samhälle och om sin gripande och unika livsresa.
  • Föredraget skräddarsys efter dina önskemål och behov!

  Jesper Odelberg föreläsning

  Standup

  • Han är smalare än Buddha, rikare än Jesus och mer avbildad än Mohammed. Jesper Odelberg har hållit på med standup i över 20 år.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jesper Odelberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jesper Odelberg