Laddar innehåll ...

Mikael Andersson - Armlös, benlös men inte hopplös

Mikael Andersson

Armlös, benlös men inte hopplös

Mot alla odds, född utan armar och ben, har Mikael Andersson alltid fått kämpa för vad andra tar för givet. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas för att få höra en livsberättelse om hur långt man kan nå med tankens kraft.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mot alla odds, född utan armar och ben, har Mikael Andersson alltid fått kämpa för vad andra tar för givet. Idag är han inte bara gift och har fyra barn, han är också egenföretagare och en av Sveriges och Norges mest populära föredragshållare.

Föreläsningarna Mikael Andersson levererar är inte baserade på forskningsresultat eller teoretiska modeller. Han har ingen ambition eller avsikt att ge några enkla svar och färdiga lösningar till publiken. Men ingen lämnar rummet utan att bli djupt rörd. Det här påverkar och förändrar många människors syn på sig själva och vad som egentligen är möjligt.

Mikael Andersson har föreläst för hundratusentals människor och hundratals företag såsom AstraZeneca, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ericsson, ICA, Volvo, Posten, SEB, IKEA, Stadium, Skatteverket, Handelsbanken och många kommuner, fackföreningar etc.

Föreläsningarna stimulerar till reflektion och eftertanke. I dessa möter du det mörka, svåra och smärtsamma, men också det ljusa, starka och positiva. Du får med dig hopp, glädje, kraft och inspiration. Mikael Andersson finns hos oss på Athenas, hör gärna av dig till oss för att boka en föreläsning med honom.

    Tankarnas kraft – att göra det omöjliga möjligt

    • I sin inspirerande och fascinerande föreläsning förklarar Mikael Andersson med smittsam humor om sitt eget sätt att närma sig problem och övervinna de begränsningar man ger sig själv, och hur detta gradvis förändrade hans eget liv. Detta föredrag handlar framför allt om resurser och möjligheter i livet – och inspirationen!

    Se mina resurser

    • Denna föreläsning handlar om den enskildas resurser och möjligheter att påverka och även förändra sitt liv och sin livssituation. Mikael Andersson berättar om tydliga mål och en stark drivkraft att uppnå mål och förverkliga sina drömmar.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden