Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Maxa arbetsglädjen genom kommunikation

Fredrik Jacobson, internationell talare, föreläsare, internationell föreläsare, coach, presentationsteknikexpert, kommunikationsexpert

Fredrik Jacobson

Fredrik Jacobson visar hur mästerlig retorik ökar arbetsglädjen, skapar starka team och driver försäljning.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Fredrik togs in som föreläsare på HR-dagen - en arbetsmarknadsdag på Linköpings Universitet för att föreläsa om retorik & presentationsteknik. Väldigt väl utfört och ytterst intressant att lyssna på! Vi tackar Fredrik för detta och jag kan gott rekommendera honom!

Rickard Jaas, Personalvetarutbildningen Linköping Universitet Visa alla referenser

Därför ska du boka Fredrik Jacobson

 • Maximera arbetsglädje och teamdynamik med Fredriks kommunikationsstrategier.
 • Öka försäljningen med Fredriks unika säljtekniker och storytelling
 • Förvandla ditt team med inspirerande retorik och presentationsteknik.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Fredrik Jacobson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Möt Fredrik Jacobson, expert inom retorik och presentationsteknik. Hans över fyra års erfarenhet hos David JP Phillips och som Sveriges representant på World Speech Day har gjort honom till en mästare i att kombinera säljteknik och storytelling för att maximera arbetsglädje och försäljningsframgång. Upptäck hur hans unika metoder kan förvandla dina presentationer och affärer.

Därför ska du boka Fredrik Jacobson

 • Maximera arbetsglädje och teamdynamik med Fredriks kommunikationsstrategier.
 • Öka försäljningen med Fredriks unika säljtekniker och storytelling
 • Förvandla ditt team med inspirerande retorik och presentationsteknik.

Letar ditt team efter nyckeln till ökad arbetsglädje och förbättrad försäljning? Fredrik Jacobson har svaret med sina insikter i hur effektiv retorik kan omvandla era arbetsdagar och försäljningsresultat. Med över fyra års erfarenhet från David JP Phillips team och erkända framträdanden som Sveriges representant på World Speech Day, har Fredrik förfinat konsten att kombinera retorik, storytelling och säljtekniker för att skapa en oöverträffad dynamik i arbetsmiljön.

Fredrik Jacobsons föreläsningar är inte bara informativa, de är transformerande. Genom att integrera kraftfull storytelling och effektiv kommunikation, väcker han liv i varje försäljningsstrategi och förstärker teamets sammanhållning och arbetsglädje. Hans förmåga att skapa emotionella kopplingar och bygga starka relationer är inte bara värdefull för intern kommunikation, utan även avgörande i kundinteraktioner.

Att boka Fredrik Jacobson till ditt event innebär att du investerar i din organisations framtid. Fredriks erfarenhet som talare på prestigefyllda universitet och hans avgörande roll i Roxtec International AB’s säljträning, bevisar hans expertis och förmåga att leverera resultat. Varje session är skräddarsydd för att möta ditt teams unika behov och mål, vilket gör hans föreläsningar till en värdefull tillgång för varje organisation.

En bokning av Fredrik Jacobson är mer än en föreläsning; det är en möjlighet att uppleva hur avancerad retorik och kommunikation kan förändra ditt team och driva din försäljning till nya höjder. Boka honom idag och se hur han förvandlar ord till handling och inspirerar varje medlem i ditt team att uppnå mer.

Visa föreläsningar med Fredrik Jacobson
Fredrik Jacobson Föreläsning

Maxa arbetsglädjen med effektiv kommunikation och självledarskap!

Känner du att din arbetsplats behöver en nystart i motivation och arbetsglädje? Fredrik Jacobson visar vägen med effektiv kommunikation och självledarskap. Upptäck hur stark retorik kan förändra din arbetsmiljö.

 • Lär dig hur kraftfull kommunikation kan väcka motivation och engagemang bland dina kollegor.
 • Upptäck hur retoriska färdigheter kan sprida glädje och positiv energi på arbetsplatsen.
 • Förstå vikten av självledarskap och hur det förbättrar både individuell prestation och teamdynamik.

Med Fredrik Jacobsons insikter och tekniker blir du inte bara en bättre kommunikatör, utan också en inspirerande ledare. Skapa en arbetsmiljö där motivation och arbetsglädje blomstrar. Förbered dig på att se en positiv förändring som börjar med ord och leder till handling!

Fredrik Jacobson Föreläsning

Optimera dina framträdanden och skapa överlägsen försäljning!

Är du redo att revolutionera dina försäljningsframträdanden? Fredrik Jacobson erbjuder en unik trio av tekniker som tar din försäljning till nya höjder.

 • Lär dig att väva in dina produkter i kraftfulla berättelser, skapa en emotionell koppling med dina kunder och bygga långvarigt förtroende.
 • Förstärk dina säljargument med strukturerad retorik. Varje ord du använder blir en säljande punkt som övertygar och bygger kundförtroende.
 • Översätt din expertis till oemotståndliga presentationer. Använd varje ögonblick för att övertyga och driva framgångsrika köpbeslut.

Med Fredrik Jacobsons unika kombination av dessa tre tekniker förvandlas du från en säljare till en mästare i kommunikation. Bygg starka affärsrelationer och säkra din framgång. Låt dina framträdanden lyfta din försäljning till nya höjder!

Referenser

Vid 2 tillfällen har jag haft möjligheten att erbjuda Fredrik Jacobson som föreläsare hos oss i marknadsföreningen i Helsingborgsregionen. Båda gångerna har Fredrik förmedlat insikter, aha-upplevelser och en enastående förmåga att uppgradera sin publik till nya nivåer. Längtar redan till nästa tillfälle att uppleva Fredrik där han hör hemma, på scen.

Özlem Tan, ledamot

Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen

Fredrik togs in som föreläsare på HR-dagen - en arbetsmarknadsdag på Linköpings Universitet för att föreläsa om retorik & presentationsteknik. Väldigt väl utfört och ytterst intressant att lyssna på! Vi tackar Fredrik för detta och jag kan gott rekommendera honom!

Rickard Jaas

Linköping Universitet

Jag var på Fredriks föreläsning om kraften i Storytelling i Hbg. Det var en enormt inspirerande föreläsning med ett ultra intressant ämne. Det häftiga och unika i föreläsningen är hur Fredrik tar oss i publiken på en känslomässig berg och dalbana och förklarar varför vi känner som vi gör i realtid. Jag kan bara rekommendera Fredrik som föreläsare och ämnet Storytelling som något man bara måste uppleva.

Patrik Östman

Fredrik Jacobson har det senaste året coachat mig till att bli en ännu bättre talare. Jag kan bara varmt rekommendera honom för alla som vill utvecklas i talarrollen! Fredrik är varm, tydlig och stöttande, och har en mycket stor kompetens på området

Johan Bergstad

Leg psykolog, talare och författare

Skall man lyckas som talare så duger det inte att vara bra ibland och ”OK” ibland. För mig är det högst orimligt att gå upp på scen dag efter dag och inte ha en professionell talarcoach som hjälper mig att slipa på min hantverksskicklighet. Jag vill ha inte ha hjälp som säger hur bra jag är, jag vill träna i detalj vad som får bollen i mål. Lite som att ta hjälp av en Pro i golf. Jag ser själv hur nära flaggan bollen landar men hur justeringen av greppet påverkar bollbanan är på gränsen till omöjligt att urskilja själv. Jag är redan en bra men vill alltid utveckla mig och skapa livsförlängande ögonblick varje gång jag möter publiken och då kan jag inte tänka mig en bättre tränare i mitt lag än Fredrik. Det är omöjligt att lämna en sessions med Fredrik utan ett fulltecknat block med uppslag till förbättringar. Fredrik har inte bara erfarenhet och en brinnande passion för hantverket utan även gedigen kompetens i alla delar som påverkar om budskapet når fram och når in. Dessutom lockar hans prestigelösa stil till att våga prova nytt och vilja ta all den feedbacken som erbjuds. Fredrik utgår från vetenskapen kring hjärnans kemi och inlärningspsykologi men även från urgamla modeller för kraftfullt talande. Jag skulle rekommendera Fredrik till den som med växlande resultat ställer sig framför en grupp på jobbet eller en filmkamera ibland men även till den som föreläst i 10 000 timmar och redan tror att hen kan allt om sitt hantverk!

Charlie Söderberg, Föreläsare, programledare och rikedomscoach

Coachningen med Fredrik Jacobson det senaste året har gett mig otroligt mycket. Jag känner mig trygg och säker på scenen och har fått hjälp att ta fram riktigt bra föreläsningar. Rekommenderar varmt Fredrik om du vill nå nya nivåer som talare!

Johan Bergstad, Leg psykolog, talare och författare till ”Hjärnfokus – Så blir du lugn, kreativ och fokuserad

Walnut Method - Fredrik is a very dedicated lecturer with both feet on the ground, I got with me concrete tips that I can use in my everyday life both work related and outside. We went through systems in the brain such as, Reptile brain, Limbic system, Cortex, focusing on PFC PreFrontalCortex. Fredrik's concrete tips can help you and increase your productivity 50-70% and who does not want it?

Rickard Nilsson Professional Network Marketer

Föreläsaren Fredriks kunskaper inom presentationsteknik är berömvärda, jag har upplevt många föreläsare i mitt yrkesliv men Fredrik slår alla med hästlängder. Hans känsla och god kunskaper inom området och på det oerhört kompetenta, roliga och givande sätt han presenterar på det får mig att komma ihåg hela föreläsningen och verkligen ta till mig av kunskapen och budskapet han förmedlar.

Lars kårholm Studie-och yrkesvägledare

Malmö Stad

Ett ord som beskriver den totala glädje att rekommendera Fredrik.....Magisk! Det är det Fredrik är, han kan trollbinda vem som helst med sin fenomenala röst och sina tekniker framförande. Berätta en story som hänför publiken utan dess like! Jag kan varmt rekommendera Fredrik till alla som vill utveckla sina tekniker och försätta sina åhörare i magi.

Alexander Grabner-Jarlung

Fredrik Jacobson är en hjälte, en helt magisk person och en av världens bästa föreläsare och personlig coach. Jag har jobbat med försäljning i 25 år, varit en av Sveriges bästa säljare, utbildat säljare, varit säljchef, drivit eget bolag. Men det Fredrik lärde mig gjorde dom största förändringarna i mitt liv och i fredags fick jag möjligheten att pitcha mina produkter för ett av dom största, bästa och viktigaste företagen i branschen. Har ni en viktig pitch, vill ni bli bättre på scenen eller utbilda personalen? Fredrik Jacobson är rätt för er!

Robert Glamin, CEO

Hitt.se

Vi anlitade Fredrik som föreläsare i samband med vår största lansering på 25 år med helt nya 100% elektriska tävlingsbilar. Fredrik gav oss allt vi behöver för en vinnande pitch. Hur vi vinner förtroende varje gång vi ska sälja in och övertyga mottagaren om värdet av vår idé. Han är grymt proffsig och kunnig. Har ni en viktig pitch, vill ni bli bättre på scenen eller utbilda personalen? Då är Fredrik Jacobson är rätt för er!

Ted Johansson, Försäljningschef

STCC

Vi har använt Fredrik vid tre tillfällen med olika infallsvinklar på kommunikation och presentationsteknik. Den senaste föreläsningen ”konsten att nå fram” var en spännande föreläsning som gav konkreta verktyg och bra insikter i den tuffa utmaningen att nå fram med ett budskap. Fredrik är en energisk föreläsare som med enkelhet får med sig deltagare och utmanar oss med härliga exempel och tuffa övningar!

Dzenana Abdurahmanovic, Näringslivsutvecklare/Verksamhetschef

Enter Gislaved
Skicka en icke-bindande förfrågan på Fredrik Jacobson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Fredrik Jacobson
Fredrik Jacobson

5 av 5 stjärnor

Fredrik togs in som föreläsare på HR-dagen - en arbetsmarknadsdag på Linköpings Universitet för att föreläsa om retorik & presentationsteknik. Väldigt väl utfört och ytterst intressant att lyssna på! Vi tackar Fredrik för detta och jag kan gott rekommendera honom!

Rickard Jaas, Personalvetarutbildningen Linköping Universitet Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Fredrik Jacobson