Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Smarta verktyg för en glad och strukturerad arbetsplats

David Stiernholm - Sveriges ende struktör

David Stiernholm

Sveriges första (och kanske enda) struktör. David Stiernholm visar sambandet mellan struktur och en lyckad arbetsplats.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på David Stiernholm

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Begreppet “struktur” låter kanske inte som den roligaste saken i världen. Kanske undviker du till och med att strukturera din arbetsdag då du tycker det verkar så tråkigt med allt småpill, papper, mejl och telefonsamtal. Men - och det här kan komma som en chock - ju mer struktur du har på jobbet, desto roligare arbetsdag får du. Dessutom får du tid över till annat som också är viktigt i livet. Boka en inspirerande föreläsning med struktören David Stiernholm i dag!

Hur lång tid använder du på ineffektiva möten, att leta upp viktiga papper, att försöka hinna ikapp mejlen och att försöka komma på den där perfekta planen som gör att du hinner med allt? David Stiernholm hjälper dig minimera “dötiden” på jobbet för att du ska få mer tid över till att göra uppgifterna du längtat efter och förverkliga dina kreativa idéer.

David Stiernholm har studerat ekonomi på Handelshögskolan och specialiserat sig på entreprenörskap. Efter studierna fick han möjlighet att jobba som bland annat projektledare, ställföreträdande vd och IT-chef för stora företag. Vad som hade kunnat vara början på en kul karriär blev i stället ett överbelamrat skrivbord, ett huvud fullt av att-göra-listor och uppgifter som ständigt blev avbrutna av någonting annat. Till slut fick han nog av den bristande strukturen och beslöt sig för att sadla om sig till Sveriges ende struktör.

I dag hjälper David Stiernholm individer, grupper och hela företag att bringa ordning i oredan, effektivisera och skapa mer utrymme på skrivbord och i huvuden över hela Norden. Förutom att hålla i sina mycket uppskattade föreläsningar och utbildningar är han författare till bl.a. ”Förenklingsboken”, “Strukturboken”, “Prioriteringsboken” och “Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar”.

Boka en inspirerande (och underbart strukturerad) föreläsning full av smarta verktyg som ger dig koll på läget!

Vill du veta mer om David Stiernholm och hans inspirerande föreläsningar? Läs vår intervju här!

Visa föreläsningar med David Stiernholm

  Prioritera rätt lätt – bli målmedveten!

  • Vad gör du först: det som är bråttom eller det som är viktigt? I den här föreläsningen bjuder David Stiernholm på knep och metoder för att du lättare ska kunna genomskåda vilka uppgifter du bör ta tag i direkt och vilka som kan vänta till senare.
  • Många av oss försöker ständigt hinna ikapp de uppgifter som snart har deadline, men bara för att de med tiden har blivit akuta betyder det inte att de är viktigast. Problemet är ofta att vi inte har bestämt oss för vad som är viktigt. Vi springer helt enkelt utan mål. I den här föreläsningen visar David Stiernholm hur du kan sätta upp konkreta, prioriterade och mätbara mål.
  • Hur kan du få tid över till det som är viktigt? Hur sätter man upp mål på ett smart sätt? När ska man säga nej? Och hur kan getögon, sillar och en roddbåt med en mamma i göra dig och dina medarbetare lyckligare, mindre stressade och mer målmedvetna? Boka denna inspirerande föreläsning för att få svaren!
  • Passar perfekt för din personaldag, branschdag, ledningskonferens eller kick-off. Längd: 45-90 min.

  Skaffa superstruktur

  • Struktur är varken tråkigt eller svårt. Tvärtom är det ett effektivt redskap för att du ska bli mindre stressad, få mer gjort på mindre tid och få mer tid över till det som är givande och viktigt för organisationen och dig personligen.
  • I den här föreläsningen ger David Stiernholm dig redskapen du behöver för att fokusera, organisera, automatisera, få mer gjort och må bättre. Boka här för ett effektivt botemedel mot dubbelarbete, övertid och stress!
  • Längd: 45-90 min.

  Så trivs du bäst i öppna kontorslandskap

  • Ser du INTE fram emot ert nya, öppna kontorslandskap? Bara lugn. David Stiernholm visar hur du kan överleva och dessutom trivas och frodas i den nya miljön!
  • I den här föreläsningen får du verktygen till att göra övergången till ett öppet kontorslandskap från ett ångestfyllt måste till en givande möjlighet att rensa i oredan, jobba ostört och få mer gjort på kortare tid.
  • Frågan är bara: vad ska slängas och vad ska sparas? Hur visar man åt andra att man inte vill bli störd? I den här föreläsningen visar David Stiernholm hur du kan gå från att vara skeptisk till att trivas bäst i öppna kontorslandskap.

  Superstruktur i Outlook

  • I den här föreläsningen får du lära dig allt om:
   – Att-göra-uppgifter: smart kategorisering, översiktliga vyer och kloka arbetssätt.
   – Mejlhantering: vilka mejl ska sparas? Går det att få en tom inkorg varje vecka? Finns det smartare sätt än att markera mejlet med röd flagga?
   – Kalendern: vilka anteckningar hör hemma här och vilka borde i stället vara i att-göra-listan?
  • Boka denna inspirerande workshop där David Stiernholm visar handfasta tips till hur du kan använda Outlook på ett effektivt sätt. Du kan ta med din dator och göra alla övningar och test direkt på stället.

Referenser

Efter att ha lyssnat på superstruktören David Stiernholm sänker sig både ett lugn och ett starkt behov av att dra igång sitt eget strukturarbete! Med härligt igenkännande exempel ger David konkreta tips och råd på hur man, i sin vardag, kan underlätta för sig själv och få mer gjort och använda sin arbetstid mer effektivt.

Kristina Tejre, HR-specialist

Sigtuna kommun

Bästa jag hört på länge! Tack för att du lyckas förändra bilden av struktur för oss vanliga dödliga kaosmänniskor. Från torrt och ouppnåeligt till hanterbart och vettigt - och dessutom fick du oss att skratta på vägen. Imponerande!

Frida Nilsson, redaktionschef, Motivation.se

Motivation.se

David har på ett fantastiskt inspirerande och humoristiskt sätt förmedlat kunskaper som är direkt användbara och tillämpliga för oss som har kontoret som är vår verkstad, att då är det av stor vikt att ha god ordning på alla sina olika verktyg och material som vi använder i det dagliga arbetet, vilket David har medverkat till. Vi kommer inom Transportstyrelsen bygga om våra lokaler i Norrköping till aktivitetsbaserad miljö, då denna förändring är en stor resa att gå över till digitalalösningar etc, där har David Stiernholm, särskilt medverkat till att ge oss mycket bra kunskaper och tips i syfte att lyckas med vår förändringsresa.David är oerhört kunnig, inspirerande och rolig, vilket jag och framför allt många av våra medarbetare vittnat om till mig. Till dig som inte upplevt David Stiernholm, du har nu något att se framemot!!

Anders Ericson, HR/förändringsledare

Transportstyrelsen

Tack för en engagerande och innehållsrik föreläsning! På ett mycket humoristiskt och enkelt sätt visar David hur vi på bästa sätt kan strukturera det dagliga arbetet! Alla fick med sig tänkvärda tips och inte minst många konkreta verktyg att jobba vidare med på hemmaplan. David har en hög kompetens och scennärvaro med en personlig energi som smittar av sig på åhörarna. 90 minuter går fort, vi hade kunnat lyssna mycket längre - alla var supernöjda!

Maria Linghammar, Fysiologiska Kliniken

Universitetssjukhuset i Linköping

Spot on, David! Igenkänningsgraden var stor och skratten var befriande! Vi sitter ju alla i situationen där vi bollar vårt produktiva arbete mot alla inkommande mail, telefon, chat och uppsökande kollegor - och planen för dagen går ju ofta åt pipan.. Särskilt så uppskattade vi den lättsamma "förpackningen" på det viktiga området "struktur" och de tydliga, handfasta tipsen.

Carola Lissel, VD

Visma Software AB
Skicka en oförpliktande förfrågan på David Stiernholm

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med David Stiernholm