Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Jämställdhet och diskrimination på arbetsplatsen

Lars Einar Engström - Chef, karriärist, författare och krönikör

Lars Einar Engström

Han har själv varit delaktig i diskrimineringen av kvinnor. Nu är han en tongivande röst inom jämställdhet på arbetsplatsen.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lars Einar Engström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Lars Einar Engström insåg efter många yrkesverksamma år att han diskriminerat kvinnor på arbetsmarknaden. Numera pläderar han för jämställda arbetsplatser och är inte rädd för att argumentera för värdet av en jämn könsfördelning. Boka en Lars Einar Engström föreläsning hos Athenas!

Med sina böcker ”Det handlar om makt” (2021), ”En sexists bekännelser”, ”Sexistens karriärhandbok för unga kvinnor” och ”En sexists funderingar” har Lars Einar Engström etablerat sig som en tongivande person inom jämställdhetsfrågor. Under en Lars Einar Engström föreläsning lyfter han fram vilka vinster organisationer och företag gör genom att ha en jämn fördelning, bl.a. könsfördelning, av olika grupper.

Lars Einar Engström har arbetat runtom i Europa där han har haft ledande positioner som VD, marknadschef och personalchef. Med andra ord har han en gedigen bakgrund inom organisations- och affärsutveckling. Förutom detta är Lars Einar Engström utbildad inom psykologi.

Lars Einar Engström har gjort sig ett namn som krönikör och debattör, både i Sverige och utomlands. Tack vare sin mångåriga och breda kompetens, sitt engagemang i jämställdhetsfrågor och böckernas genomslag såväl nationellt som internationellt, föreläser han i flera av världens hörn.

Boka en lärorik Lars Einar Engström föreläsning i dag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Lars Einar Engström

  Lars Einar Engström föreläsning

  En sexists bekännelser

  • En Lars Einar Engström föreläsning som handlar om att han nästan hela sitt yrkesverksamma liv har varit med och diskriminerat kvinnor. Han målar upp en bild av hur diskriminering tar sig uttryck på dagens arbetsmarknad och ger förslag på hur din organisation eller ditt företag kan arbeta mot en mer jämställd arbetsplats, bl.a. genom ”blandade grupper” och fler kvinnliga chefer.

  Lars Einar Engström föreläsning

  Har ditt företag råd att inte vara jämställt?

  • Att jämställdhet och ökad lönsamhet hänger samman är numera dokumenterat. Detta till trots har många män svårt att förstå kopplingen mellan jämn könsfördelning och en positiv företagsutveckling.
  • En Lars Einar Engström föreläsning som berättar om hur ett dåligt jämställdhetsklimat på arbetsplatsen kan leda till ett försvagat varumärke och minskade marknadsandelar. Han ger också tips på hur du kan leda ditt företag framåt med hjälp av ett lyckat jämställdhetsarbete.

  Lars Einar Engström föreläsning

  Ledarskap

  • En Lars Einar Engström föreläsning som lyfter frågor om framtidens ledarskap och generationsmöten.

  Lars Einar Engström föreläsning

  Karriärcoachning för kvinnor

  • Lars Einar Engström diskuterar jämställdhet och ger handfasta råd om hur du som kvinna lyckas på en arbetsmarknad som i huvudsak domineras av män.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lars Einar Engström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Lars Einar Engström