Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Komiker som får oss att skratta om ämnen vi annars knappt vågar prata om

Foto Therese Winberg_Kristoffer Appelquist_Komiker_Athenas

Kristoffer Appelquist

Komiker, konferencier och moderator som vässar ditt event med en stor portion humor och professionalitet.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kristoffer Appelquist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Kristoffer

Lecture icon

Föreläsningar

References icon

Referenser

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Kristoffer Appelquist är en modig komiker som lyckas med konststycket att charma publiken med ämnen som krig, rasism och död. Ingenting är för obekvämt att tala om och ingenting är så sorgligt att han inte kan göra humor av det. Du har sett Kristoffer Appelquist som programledare och medverkande i program som “Parlamentet”, “Extra Extra!” och “Mitt liv är ett skämt”. Nu kan du boka och uppleva honom live som komiker eller konferencier på ditt nästa evenemang!

Kristoffer Appelquist är en mycket uppskattad komiker som med sina intelligenta iakttagelser har roat oss i över ett decennium. Han har stått upp på de flesta klubbar, krogar och scener i Sverige, underhållit intagna på Kumlaanstalten och svenska soldater i Kosovo och Afghanistan. 2006 blev han “Årets nykomling” på Svenska standupgalan och 2012 “Årets manliga komiker”.

Vid sidan av sina standup-gig och skådespelaruppdrag har Kristoffer Appelquist rest land och rike runt med sina hyllade enmansföreställningar “Krig” och “Drömmen om Amerika”. I hans senaste föreställning, “Kristoffer Appelquist är död”, berättar han bland annat om det roligaste han varit med om – sin egen mormors begravning. Med självironi, klockren timing och glimten i ögat blir till och med ämnen som döden roliga när Kristoffer Appelquist håller i trådarna.

Vill du att han ska hålla i trådarna på ditt evenemang? Du kan boka Kristoffer Appelquist som komiker, konferencier eller moderator. Med hans mångåriga erfarenhet av att leda tv-program, föreställningar och evenemang både på scen och framför kameran är ditt evenemang i proffsiga händer. Du kan även boka honom som komiker för ett underhållande inslag på konferensen, mötet eller festen.

Boka Kristoffer Appelquist för ett oförglömligt evenemang!

Foto: Therese Winberg

Visa föreläsningar med Kristoffer Appelquist

  Boka Kristoffer Appelquist

  Föreläsning om humor med Kristoffer Appelquist

  • På ett engagerat och roligt sätt föreläser Kristoffer Appelquist om hur man är rolig på beställning. Han lär ut enkla verktyg för hur du blir bättre på att få fram ditt budskap med hjälp av humor.
  • All kommunikation sker på mottagarens villkor, men vilka är dessa villkor?
  • När det gäller att få en publik att skratta så handlar det naturligtvis till viss del om talang, hur mycket förmåga talaren har med sig när det gäller att locka till skratt.
  • Men, det handlar också om att ha de verktyg som behövs för att skapa ett skämt. Skämt som kan gjuta ny energi i en trött åhörarskara, skämt som kan vara den välbehövliga ventilen som vänder en spänd stämning till en avslappnad.
  • Kristoffer behärskar dessa verktyg och nu vill han gärna lära ut sina knep till dig! Det är en halsbrytande rolig föreläsning om status, spända bågar, gemensamma referenser och om hur Patos alltför ofta är det som saknas när chefen pratar.

  Boka Kristoffer Appelquist

  Evenemang med Kristoffer Appelquist

  • Du kan även boka Kristoffer Appelquist som komiker, konferencier eller moderator.
  • Kontakta oss på Athenas för att få mer information om evenemang med Kristoffer Appelquist. Han skräddarsyr gärna sina framträdanden efter dina önskemål och behov.

Referenser

Kristoffer var väldigt trevlig och ödmjuk och var väldigt mån om att det skulle bli rätt/bra för oss. Våra förväntningar uppfylldes verkligen och han var väldigt uppskattad av alla. Jag uppskattade också att Kristoffer kontaktade mig dagen innan för att stämma av.

Gabriella Antebi

PG Magnusson Advokatbyrå AB
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kristoffer Appelquist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kristoffer Appelquist