Laddar innehåll ...

Stina Hindström föreläsning - Lågaffektivt bemötande

Stina Hindström

Föreläsningar om lågaffektivt bemötande mot problemskapande beteenden hos barn och ungdomar

Stina Hindström är utbildad psykolog samt blivande specialist med inriktning psykologisk behandling av barn och ungdomar. Hon erbjuder föreläsningar, utbildningar, workshops och handledning till personal som arbetar med ungdomar i privat och offentlig verksamhet. En Stina Hindström föreläsning förklarar och utbildar i lågaffektivt bemötande och traumamedveten omsorg. Boka en Stina Hindström föreläsning här! 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Stina Hindström har bred erfarenhet av handledning och konsultation till personal inom vård och omsorg. Hon har jobbat inom barn- och ungdomspsykiatrin och hennes specialkompetens är bemötande, behandling och utredning av ungdomar med neuropsykiatriska funktionshinder, emotionell instabilitet och traumatisering.

Genomgående i Stina Hindströms arbete är förebyggande och hanterandet av problemskapande beteenden. Hon vänder sig till personal som är i kontakt med barn och ungdomar som har utvecklingsrelaterade funktionsnedsättningar som autism, ADHD, emotionell instabilitet och traumatisering.

En Stina Hindström föreläsning ger dig/er:

 • Förståelse vad ett problemskapande beteende är, och hur man kan bemöta det
 • Konkreta tips och verktyg för lågaffektivt bemötande
 • En riktig expert med lång erfarenhet av att bemöta barn och ungdomar med varierande funktionsnedsättningar

Stina Hindströms metod som hon föreläser och utbildar om är främst lågaffektivt bemötande. Det är en framstående och effektiv metod för hantering av problemskapande beteenden. I grunden handlar det om att lära sig bemöta personen med det problemskapande beteendet på rätt sätt för att hantera svåra situationer utan att trappa upp konflikter. Att bemöta ilska, utbrott eller andra affekter med lugn och förståelse.

Boka en Stina Hindström föreläsning här hos oss på Athenas!

  Stina Hindström föreläsning

  Lågaffektivt bemötande och traumamedveten omsorg

  • Stina Hindström föreläser om problemskapande beteenden, och moderna samt effektiva metoder för att bemöta personer som har det sagda beteendet. Föreläsningen vänder sig till personal eller andra som kommer i kontakt med barn och ungdomar med problemskapande beteenden eller som har upplevt traumatiska händelser.
  • Metoden lågaffektivt bemötande står i fokus.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden