Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Det lågaffektiva bemötandet

Stina Hindström föreläsning

Stina Hindström

Psykolog med föreläsningar om det lågaffektiva bemötandet mot problemskapande beteenden hos barn och ungdomar.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Stina Hindström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Stina Hindström är utbildad psykolog samt blivande specialist med inriktning psykologisk behandling av barn och ungdomar. Hon erbjuder föreläsningar, utbildningar, workshops och handledning till personal som arbetar med ungdomar i privat och offentlig verksamhet. En Stina Hindström föreläsning förklarar och utbildar i lågaffektivt bemötande och traumamedveten omsorg.

Stina Hindström har bred erfarenhet av handledning och konsultation till personal inom vård och omsorg. Hon har jobbat inom barn- och ungdomspsykiatrin och hennes specialkompetens är bemötande, behandling och utredning av ungdomar med neuropsykiatriska funktionshinder, emotionell instabilitet och traumatisering.

Genomgående i Stina Hindströms arbete är förebyggande och hanterandet av problemskapande beteenden. Hon vänder sig till personal som är i kontakt med barn och ungdomar som har utvecklingsrelaterade funktionsnedsättningar som autism, ADHD, emotionell instabilitet och traumatisering.

Stina Hindströms metod som hon föreläser och utbildar om är främst lågaffektivt bemötande. Det är en framstående och effektiv metod för hantering av problemskapande beteenden. I grunden handlar det om att lära sig bemöta personen med det problemskapande beteendet på rätt sätt för att hantera svåra situationer utan att trappa upp konflikter. Att bemöta ilska, utbrott eller andra affekter med lugn och förståelse.

Därför ska du boka Stina Hindströms föreläsning

 • Konkreta tips och verktyg för lågaffektivt bemötande.
 • En riktig expert med lång erfarenhet av att bemöta barn och ungdomar med varierande funktionsnedsättningar.
 • Lär er att bemöta ilska, utbrott eller andra affekter med lugn och förståelse.
Visa föreläsningar med Stina Hindström

  Lågaffektivt bemötande

  • Stina Hindström föreläser om problemskapande beteenden hos personer med olika slags funktionsnedsättningar.
  • Åhörarna får ta del av kunskap och forskning kring låg-affektivt förhållningssätt samt ges moderna och effektiva metoder för hur vi att bemöter och hjälper personer med utmanande beteende.
  • Föreläsningen vänder sig primärt till pedagoger och personal i skolans värld men även andra grupper av vuxna som kommer i kontakt med barn och ungdomar.
  • Metoden lågaffektivt bemötande står i fokus.

  Traumamedveten omsorg

  • TMO Är ett förhållningsätt och en metod för att bemöta unga människor som varit med om potentiellt traumatiserande händelser.
  • Förstå hur man bör bemöta unga människor som utsatts för påfrestningar och trauma för att främja utveckling och läkning.
  • Föreläsningen riktar sig till alla professionella yrkesgrupper som arbetar med att möta dessa unga människor såsom tex socialtjänsten eller den psykiatriska vården. Men även till lärare, idrottsledare, föräldrar boendepersonal och andra vuxna som tillbringar mycket tid med våra barn och unga.

  [request-btn

Skicka en icke-bindande förfrågan på Stina Hindström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Stina Hindström