Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Bli en karismatisk och tydlig ledare och kommunikatör

Alexander Grabner-Jarlung

Alexander Grabner-Jarlung

Med nya tekniker och verktyg visar Alexander Grabner-Jarlung hur man blir en stjärna i att hålla presentationer och tal.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Alexander Grabner-Jarlung

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Det är slut på att acceptera dåliga presentationer och utdragna händelselösa tal. Alexander Grabner-Jarlung har i sina föreläsningar snabba, enkla och konkreta tips på hur du framöver kan bygga presentationer och tal som är av högsta kvalité. Med en unik kombination av hjärnans grunder och den klassiska retoriken ser en Alexander Grabner-Jarlung föreläsning till att du får en ny och spännande infallsvinkel på allt som har med presentationer och tal att göra. Boka en spännande och rolig Alexander Grabner-Jarlung föreläsning här på Athenas!

En Alexander Grabner-Jarlung föreläsning ger dig/er:

 • En underhållande och givande föreläsning som delar med sig av konkreta tekniker och verktyg som hjälper dig att bli en bättre presentatör
 • Motivation, passion och inspiration till att förändra ditt sett att se på presentationer och tal, och tekniker att ta med dig hem efter föreläsningens slut
 • Alexander är ett riktigt proffs inom kommunikation och presentation, och hans föreläsningar smittar av sig med glädje och inspiration till alla som lyssnar på honom

Alexander Grabner-Jarlung gör en unik kombination av vetenskap, humor och praktiska delar som ger deltagarna den kunskap som behövs för att finslipa sina egna tekniker. Några nyckelbegrepp som dyker upp i Alexanders mantra är att en bra presentation eller tal inte behöver innebära att du sitter i en läderklädd öronlappsfåtölj vid en öppen spis, berättande med en djup stämma. DU är nyckeln till en bra presentation eller tal. I Alexanders föreläsning visar han dig dörren och nyckelhålet. Allt för att du ska öppna dörren och börja ditt äventyr.

Alexander Grabner-Jarlung kan bokas som föreläsare, utbildare, coach eller moderator. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att boka.

Boka en spännande Alexander Grabner-Jarlung föreläsning här hos Athenas!

Visa föreläsningar med Alexander Grabner-Jarlung

  Alexander Grabner-Jarlung föreläsning

  FRAMTIDENS LEDARSKAP

  • I denna föreläsning tar Alexander Grabner-Jarlung med åhörarna på en resa genom hjärnan och förklarar hur inspiration, motivation och viljestyrka, om använda på fel sätt, kan sätta hinder för självförverkligande. Föreläsningen ger verktyg och tips hur vi kan skapa en bättre och mer effektiv arbetsplats för alla inblandade.
  • Föreläsningen handlar om att skapa samt bygga långvariga och hållbara resultat för alla på en arbetsplats. Föreläsningen kan och vill förändra sättet vi ser på oss själva, våra kollegor och på vår arbetsplats.
  • Alexander Grabner-Jarlung ger åhörarna en bättre manual på hur vår hjärna fungerar och vilka steg vi behöver ta för att på riktigt åstadkomma förändring hos oss själva och därmed också i vår organisation

  Alexander Grabner-Jarlung föreläsning

  STORYTELLING – EN VETENSKAPLIGT SÄLJANDE MAGI

  • Föreläsningen ger dig en inblick i en uråldrig form för magi som fått nytt liv. Du får en insyn i de psykologiska, neurologiska och biologiska effekterna av riktigt bra storytelling, och hur du kan bli en trollbindande berättare – en berättare som lär ut, säljer och övertygar med precision.
  • Sedan urminnes tider har vi nyttjat storytelling för att övertyga om idéer och överbrygga kunskap mellan generationer. Vår hjärna är skapad, nej – optimerad för storytelling. Och det mest spännande av allt är alla nya studier som formligen haglar kring ämnet där vi på ett neurologiskt, psykologiskt och biologiskt plan kan se vilken enorm effekt storytelling har när vill lära någon något, när vi vill övertyga eller sälja något.

  Alexander Grabner-Jarlung föreläsning

  MODERN RETORIK

  • Det är ett av tidernas mäktigaste vapen. Det har skapat och rasat imperier, gett människor presidenttitlar och gjort det osäljbara säljbart. Vi talar om retoriken – konsten att tala och övertyga. Det råder ingen tvekan om att det är ett mycket kraftfullt redskap, men det är ändå få som faktiskt förstår hur och varför det fungerar.
  • Vill du förstå retoriken ur ett neurologiskt, psykologiskt och historiskt perspektiv? Vill du locka fram, tygla och utnyttja dess fulla kraft? Då har du hittat rätt! I den här föreläsningen bryter Alexander Grabner-Jarlung ner retoriken i dess beståndsdelar, ända från antiken till i dag, förklarar varför det är ett så pass kraftfullt verktyg och hur du själv kan använda dig av övertygande retorik i din vardag.
  • Oavsett om du arbetar med säljande, utbildande, argumenterande eller motiverande – eller om du vill hålla ett effektfullt tal på nästa tillställning, övertyga kollegan eller lägga fram ett oemotståndligt förslag till partnern passar den här föreläsningen dig.
  • Ur innehållet:
   – Den gyllene triangeln ur ett neurologiskt perspektiv
   – Att vara mästerligt övertygande på kommando
   – Att kunna läsa en person eller ett budskap och veta vad som saknas för att vara övertygande
   – Ethos – Hur du “hackar” en hjärna
   – Logos – Kraften i logiska argument och faran i en felanvänd PowerPoint
   – Pathos – Det limbiska systemet och tryckvågen av kraft den har över allt annat
   – Retoriska figurer – Hur du skapar konstant motivation hos dina åhörare
   – Mängder av praktiska verktyg och tips som direkt kan omsättas efter föreläsningen
   – Metaforen – Gud själv inom retoriken
   – Analys av en president

  Alexander Grabner-Jarlung föreläsning

  HOW TO AVOID DEATH BY POWERPOINT

  • En föreläsning om verktyget som kan vara förödande i fel händer, men som faktiskt är ett av våra allra bästa hjälpmedel om vi använder det på rätt sätt.

  Alexander Grabner-Jarlung föreläsning

  NEUROBUYOLOGY – EN SANN KICK FÖR SÄLJARE!

  • Föreläsningen bjuder på den allra senaste forskningen inom psykologi och neuromarketing. Alexander Grabner-Jarlung ger dig redskapen till att ta din försäljning till en helt ny nivå!
  • Baserat på den allra senaste forskningen kring hjärnans uppbyggnad, biologi, psykologi och neuromarketing ger vid dig din säljkår en fantastiskt inspirerande timme, en timme som öppnar deras ögon till ett nytt tänkande. MEN – man får inte bara inspiration, med sig får säljarna också en bunt nya verktyg som de direkt kan omsätta när föreläsningen är klar.

  Alexander Grabner-Jarlung föreläsning

  KOMMUNIKATION

  • Vi kommunicerar i princip hela tiden – i telefonen, på mötet, via e-post. Men hur duktiga är vi på det egentligen? Detta seminarium ger en inblick i frustrationen som uppstår vid bristande kommunikation och hur viktigt det är att kommunicera rätt. Det passar perfekt för företag och organisationer som vill effektivisera och utveckla sin kommunikation.

  Alexander Grabner-Jarlung föreläsning

  PRESENTATIONSTEKNIK

  • Effektiv retorik är ett av människans effektivaste vapen. Det kan leda till stordåd eller till förödelse, beroende på vem som talar. Under den här föreläsningen får du handfasta tips som du kan använda direkt i din vardag för att bli tryggare, tydligare och mer övertygande i dina framtida presentationer.

  Alexander Grabner-Jarlung föreläsning

  MEMORY MAKER

  • Alexander Grabner-Jarlung berättar om den senaste forskningen inom minne och inlärning. Lär dig om hjärnans uppbyggnad, hur ett minne bildas och ta med dig smarta tekniker för att minnas bättre själv och för att få andra att minnas dig och det du sagt.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Alexander Grabner-Jarlung

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Alexander Grabner-Jarlung