Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Hitta det meningsfulla i det du gör

Magnus Helgesson - Entreprenör, ledarexpert, föreläsare och coach

Magnus Helgesson

Entreprenör och ledarexpert bl.a grundare av restaurangkedjan "Harrys" föreläser om vikten att hitta mening i sitt arbete.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Magnus Helgesson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Från att rota i sopcontainrar till att leda en av Sveriges största restaurangkedjor. Magnus Helgesson har jobbat hårt och målmedvetet för att komma dit han har velat. Han hjälper dig att hitta vägen till din drivkraft, både i arbetslivet och i det privata. Under en Magnus Helgesson föreläsning får du med dig smarta verktyg som du kan använda direkt. Magnus Helgesson levererar alltid - han om någon vet vikten av nöjda kunder! Boka en Magnus Helgesson föreläsning här hos Athenas.

Magnus Helgesson rotade i sopcontainrar efter frimärken att sälja. Det visade sig finnas en massa kaffesump bland soporna som förstörde frimärkena i hans favoritcontainer. Han föreslog då att köpa kaffe åt företaget som ägde containern i utbyte mot att han fick breven direkt, utan kaffesump på. Snart hade Magnus Helgesson tjänat 80.000 kronor på sin första affärsidé. Han var 12 år.

Drygt tio år senare startade han restaurangkedjan Harrys, som i dag  sysselsätter mer än 1000 personer och omsätter över 700 miljoner kronor. Men allt handlar inte om pengar. Trots att han tidigt hade uppnått sitt mål om att bli miljonär kändes det ändå tomt. Han lärde sig att hitta en mening med det han gjorde, och fann glädjen i sitt arbete igen.

I dag har Magnus Helgesson sadlat om till att jobba som föreläsare och coach på heltid. En Magnus Helgesson föreläsning hjälper andra att växa och nå sina mål – professionella som privata. Efter över 20 år i branschen har även Magnus Helgesson hunnit göra många misstag på vägen, och kan av personlig erfarenhet hjälpa dig att undvika fallgroparna. Dessutom har han intervjuat massor av människor som har uppnått framgång, något som har hjälpt till att forma verktygen han i dag bjuder på i sina föreläsningar.

Magnus Helgesson har fyllt stora aulor runt om i Europa, och är i dag en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Under en Magnus Helgesson föreläsning motiverar han företag och människor genom att hjälpa dem att hitta tillbaka till meningen med det de gör – och varför. Magnus Helgesson vill att alla i publiken ska känna att de fått med sig nycklar och redskap som de direkt kan använda, och att om de gör det kommer det att gå bra.

Boka en Magnus Helgesson föreläsning här!

Visa föreläsningar med Magnus Helgesson

  Magnus Helgesson föreläsning

  Boka en Magnus Helgesson föreläsning om:

  • Ledarskap
  • Entreprenörskap
  • Inspiration och motivation
Skicka en oförpliktande förfrågan på Magnus Helgesson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Magnus Helgesson