Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Skicka en oförpliktande förfrågan på Sanna Ryd

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Visste du att du kan förbättra din koncentrationsförmåga och uppmärksamhet? Med övningar som ökar ditt fokus kan du även minska din stressnivå, öka ditt välbefinnande och din prestationsförmåga. Sanna Ryd är beteendevetare med en master i strategisk kommunikation och är även utbildad yoga- och mindfulnesslärare. Med ett helhetsperspektiv på människan kan hon omvandla ämnen som neurovetenskap och mindfulness till effektiva redskap som du kan använda till att förbättra din vardag.

Sanna Ryd har studerat människan ur flera olika synvinklar. Med hjälp av den senaste forskningen inom beteende- och neurovetenskap kan hon på ett inspirerande sätt visa hur dina tankar hänger ihop med kropp, samarbete och resultat.

Sanna Ryd är utbildad beteendevetare vid Lunds universitet med inriktning mot neuropsykologi. Hon har en masterexamen i strategisk kommunikation och är även utbildad yoga- och mindfulnesslärare. I dag jobbar hon som konsult, vetenskapsjournalist för en neurovetenskaplig tidskrift (Holóne) och som föreläsare.

Med en gedigen kunskap om människans beteende i olika sammanhang kan Sanna Ryd ge dig överblicken som krävs för att kunna påverka ditt liv i rätt riktning. Precis som med en muskel kan du faktiskt träna din hjärna till att bli starkare och klara av mer påfrestningar. Tankar leder till känslor som leder till beteenden som leder till resultat. Genom övningar baserade på neurovetenskaplig forskning kan Sanna Ryd lära dig hur du kan ta kontroll över dina tankar och därmed dina resultat.

Förmågor som att kunna skapa konstruktiva tankemönster, personligt ledarskap, effektivt samarbete och klokt beslutsfattande kräver metakognition – förmågan att tänka om sina tankar. Detta kan Sanna Ryd ge dig en inblick i.

Boka en givande och intressant föreläsning om hur din hjärna fungerar!

Visa föreläsningar med Sanna Ryd

  Sanna Ryd föreläser om:

  • Fokus och uppmärksamhet
  • Målsättning och personligt ledarskap
  • Stresshantering
  • Samarbete, kommunikation och emotionell intelligens
  • Beteendeförändring och neurovetenskap
  • Mindfulness, yoga och andra metoder för ökat fokus och välbefinnande
  • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller få mer information om föreläsningar och utbildningar med Sanna Ryd. Hon skräddarsyr gärna sina uppdrag efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Sanna Ryd

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Sanna Ryd