Laddar innehåll ...

Fredrik Löfgren föreläsning - Robotutvecklare

Fredrik Löfgren

Robotutvecklare och AI expert

Robotar med empati, social kompetens och en bra mycket högre intelligens än människans? Det låter kanske lite läskigt, men enligt robotutvecklaren Fredrik Löfgren är det både realistiskt och en positiv utveckling! Fredrik Löfgren berättar hur långt människan redan har kommit med robotiken och målar upp en bild av hur framtidens stora robotisering kommer att te sig. Följ med på en spännande resa in i framtidens arbetsmarknad genom att boka en Fredrik Löfgren föreläsning i dag!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kan en robot ta över rollen som statsminister i framtiden? Det hävdar robotutvecklaren Fredrik Löfgren, som menar att framtidens robotar kommer kunna möta och till och med övergå människans intelligens och kunskap.

Redan som barn hade Fredrik Löfgren en fallenhet och ett intresse för robotar. En av hans första kreationer hade det viktiga uppdraget att hämta kakor till lilla Fredrik, komplett med ett flak och beordran “lasta på kakor” när den stötte på mamma i köket.

Sedan dess har det hänt mycket och Fredrik Löfgren har hunnit vinna flera stipendier och tagit medalj vid tävlingar som VM och OS inom robotik. I dag är han en populär föreläsare, som bokats av stora namn som Göran Persson och Kronprinsessan Victoria, och han och hans robot Elsa har dessutom gästat både Nyhetsmorgon och Malou efter tio.

Vid en Fredrik Löfgren föreläsning ska du vara beredd på att få ett helt annat perspektiv på artificiell intelligens och dess möjligheter. Fredrik Löfgren tar dig med på ett äventyr in i framtiden, fylld med robotar som kan måla, rädda folk ur brinnande byggnader och kanske till och med bli kära?

Boka Fredrik Löfgrens föreläsning här hos Athenas – du kommer inte att ångra dig!

  Fredrik Löfgren föreläsning

  Framtiden är inte science fiction – den är redan här!

  • Fredrik Löfgren tar dig med på en resa från stenåldern till framtiden; hur tekniken har ändrats och hur det har påverkat människan och arbetsmarknaden. 
  • Vad kommer hända de kommande 20 åren? Vilka branscher kommer robotiseras? Och kommer framtidens robotar att kunna göra andra saker än de rent praktiska?
  • Om artificiell intelligens, virtual reality, robotarnas roll i brancher som vården och transport. Föreläsningen anpassas efter behov.

  Fredrik Löfgren föreläsning

  Skräddarsy en föreläsning 

  • Fredrik Löfgren har stor kunskap om robotik och dess roll i vårt samhälle. Han anpassar sina föreläsningar efter mottagare, behov och efterfrågan.
  • Fredrik Löfgren föreläser ofta för skolor och företag.
  • Gör en förfrågan och se vad mer Fredrik Löfgren har att erbjuda!

  Boka moderator –  Fredrik Löfgren eller en robot!

  • Fredrik Löfgren och hans robotar kan bokas som moderator till ditt evenemang. Roboten kan både underhålla och intervjua!
  • Fredrik Löfgren programmerar själv sina robotar till olika uppdrag.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Fredrik Löfgren

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden