Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Därför krävs det modigare, mer strategiska och motiverade ledare

Jan Carlzon föreläsning

Jan Carlzon

En av Sveriges mest framgångsrika företagsledare om vikten av ett strategiskt ledarskap och medarbetares motivation.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jan Carlzon

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jan Carlzon, tidigare VD och koncernchef för Scandinavian Airlines Group, talar om strategiskt ledarskap, ledarutveckling och service management i kunddrivna organisationer. Han använder sin erfarenhet som företagsledare för att utbilda beslutsfattare i strategiskt ledarskap och medarbetarnas motivation. Boka en Jan Carlzon föreläsning hos oss på Athenas!

Jan Carlzon är tidigare VD och koncernchef för Scandinavian Airlines Group. 1994 var han med och grundade den skandinaviska riskkapitalorganisation Ledstiernan. Genom Ledstiernan var Jan Carlzon direkt och indirekt involverad i mer än 20 nya företag, de flesta inom IT-sektorn. Boka en Jan Carlzon föreläsning för att få tips om ledarskap från en riktig företagsjätte!

Jan Carlzon har skrivit ner hur han ser på ledarskapet och hur man motiverar personalen i en bästsäljande bok, “Riv pyramiderna”, som har översatts till 20 språk. Efter alla dessa år sedan boken blev publicerad är den fortfarande rankad som en av de bästa internationella management- eller ledarskapsböckerna som någonsin skrivits.

Jan Carlzon är förmodligen mest känd som en turnaround-specialist som har vänt fyra stora företag till lönsamhet. Detta säger en hel del om hans talang. I en undersökning utförd av mätningsbyrån Karios Future 2012 fick Jan Carlzon första platsen när fler än 1700 företagsledare blev tillfrågade om vilken företagsledare som hade inspirerat dem mest i deras karriär. Jan Carlzon fick 48 procent av rösterna (!).

Under en Jan Carlzon föreläsning berättar han mer om hur man blir en bra ledare som motiverar sina medarbetare att nå framgång tillsammans.

Boka en inspirerande och lärorik Jan Carlzon föreläsning här!

Visa föreläsningar med Jan Carlzon

    Jan Carlzon föreläsning

    Boka en Jan Carlzon föreläsning

    • Ta del av en föreläsning med den respekterade och otroligt framgångsrike företagsledaren Jan Carlzon när han pratar om strategiskt ledarskap, utveckling av sin roll som ledare och hur man skapar en kunddriven organisation.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om en Jan Carlzon föreläsning. Han skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jan Carlzon

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jan Carlzon