Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Därför krävs det modigare, mer strategiska och motiverade ledare

Jan Carlzon

Jan Carlzon

En av Sveriges mest framgångsrika företagsledare om vikten av ett strategiskt ledarskap och medarbetares motivation.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jan Carlzon

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jan Carlzon, tidigare VD och koncernchef för Scandinavian Airlines Group, talar om strategiskt ledarskap, ledarutveckling och service management i kunddrivna organisationer. Han använder sin erfarenhet som företagsledare för att utbilda beslutsfattare i strategiskt ledarskap och medarbetarnas motivation. Boka en föreläsning med Jan Carlzon hos oss på Athenas.

Jan Carlzon är tidigare VD och koncernchef för Scandinavian Airlines Group. 1994 var han med och grundade den skandinaviska riskkapitalorganisation Ledstiernan. Genom Ledstiernan var Jan Carlzon direkt och indirekt involverad i mer än 20 nya företag, de flesta inom IT-sektorn.

Jan Carlzon har skrivit ner hur han ser på ledarskapet och hur man motiverar personalen i en bästsäljande bok, “Riv pyramiderna”, som har översatts till 20 språk. Efter alla dessa år sedan boken blev publicerad är den fortfarande rankad som en av de bästa internationella management- eller ledarskapsböckerna som någonsin skrivits.

Jan Carlzon är förmodligen mest känd som en turnaround-specialist som har vänt fyra stora företag till lönsamhet. Detta säger en hel del om hans talang. Något annat som säger mycket om Jan Carlzon, eller snarare om det inflytande han har över företagsvärlden, är en undersökning utförd av mätningsbyrån Karios Future 2012. I denna undersökning fick Jan Carlzon första platsen när fler än 1700 företagsledare blev tillfrågade om vilken företagsledare som hade inspirerat dem mest i deras karriär. Jan Carlzon fick 48 procent av rösterna (!).

Visa föreläsningar med Jan Carlzon

    Föreläsningar med Jan Carlzon

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller föredrag med Jan Carlzon. Han skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jan Carlzon

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jan Carlzon