Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Möta dina utmaningar och jobba igenom dem

Oskar Kihlborg - Äventyrare, föreläsare och fotograf

Oskar Kihlborg

Äventyrare, programledare och utbildare. 25 års erfarenhet med utveckling av individer och grupper i företag.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Oskar Kihlborg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Oskar Kihlborg motiverar allt från “vanliga Svenssons” till professionella äventyrare att tänja sina gränser till havs, i luften och på land. Själv har han rott till Åbo, cyklat hem från Rom, SUP:at till Gotland, klättrat upp på Mount Everest och mycket mer. Nu delar han med sig av insikter och erfarenheter från över 25 års äventyrande över hela världen. Vill du höra hans bästa metoder för att sammansvetsa och engagera ditt team på jobbet? Boka en föreläsning hos Athenas!

Tillsammans med Mikael Reuterswärd blev Oskar Kihlborg förste svensk att nå toppen av Mount Everest. Året var 1990, och sedan dess har han fortsatt med sina fascinerande äventyr där han lyckats med sådant få ens vågar försöka. När han inte motiverar sig själv och andra “ute på fältet” inspirerar han åhörare över hela landet med sina föreläsningar.

I SVT-satsningen “Mot alla odds” skulle personer med olika grader av funktionsnedsättning ta sig igenom svår terräng och till synes omöjliga etapper. Tack vare massor av samarbete, kämpaglöd och med Oskar Kihlborg som expeditionsledare tog de sig i mål ändå, mot alla odds. Det är just den här känslan – att ingenting är omöjligt – som Oskar Kihlborg vill förmedla under sina föreläsningar.

Oskar Kihlborg är även entreprenör och har i många år föreläst för såväl offentliga som privata verksamheter om hur man kan ta lärdomar av samarbete ute i vildmarken in på kontoret – receptet på ett starkt team, effektiv kommunikation och ett tydligt ledarskap är detsamma.

Med inspirerande berättelser, otroliga bilder och smarta metoder av en som jobbar på heltid med att äventyra, fotografera och motivera blir föreläsningarna med Oskar Kihlborg någonting alldeles extra.

Boka Oskar Kihlborg som föreläsare eller moderator här hos Athenas!

Vill du veta mer om Oskar Kihlborg? Läs hans intervju här!

Visa föreläsningar med Oskar Kihlborg

    Vem på ditt jobb skulle du låta packa din fallskärm?

    • Oavsett om det är under en fallskärmshoppning, på jobbet eller hemma gäller det att kunna bygga upp ett förtroende för att få till ett fungerande samarbete. Finns det någon på jobbet i vars händer du skulle våga lägga ditt liv? Är du en sådan person som andra litar på till fullo?
    • Oskar Kihlborg föreläser under seminarier och konferenser och guidar grupper i samband med olika teamövningar. Han talar om att bygga välfungerande team, hitta drivkrafter, gemensamma mål och undanröja rädslor som står i vägen. Visste du att du måste lita på andra för att kunna utmana dig själv? Boka en inspirerande och sammansvetsande föreläsning! Varje uppdrag anpassas efter dina önskemål och behov.

Referenser

Vi samlar varje år företagets 250 nyckelpersoner på en First Hotels Kongress. Oskar levererar under sina 90 min på scen med full energi och fick med sig samtliga till 100 % vilket höjde resterade dagarna på kongressen flera steg i både delaktighet samt energi. Vi kommer garanterat anlita Oskar igen och kan verkligen rekommendera honom!

Daniel Atteroth, Vice President Business Development, First Hotels

First Hotels

När Oskar gör saker för Min Stora Dag är det med både hjärta och hjärna. På aktiviteter med barnen ger han dem extra kraft och nya insikter på flera sätt. Hans inspirerande föreläsningar har varit oerhört uppskattade på våra evenemang. Det betyder mycket för Min Stora Dag och för barnen att Oskar är engagerad i det vi gör.

Helen Benno, Generalsekreterare, Min Stora Dag

Min Stora Dag
Skicka en oförpliktande förfrågan på Oskar Kihlborg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Oskar Kihlborg