profile-cover-generic-01-blue

Hur ni kan skapa optimala möjligheter till framgång och omvandla kulturskillnader från friktion till innovation

Charlotta Brynger föreläsning

Charlotta Brynger

Expert på interkulturell kommunikation

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Charlotta Brynger

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ökad globalisering medför ökade krav på kulturell kompetens. Charlotta Brynger är expert på att skapa givande samarbeten och effektiv kommunikation över kulturgränserna. Hon är statsvetare, har bott utomlands i 16 år, talar sju språk och möter dagligen kunder med olika bakgrund och visioner. Vill du lära dig skapa starka internationella team och närvarande ledarskap över kulturgränserna? Boka en inspirerande föreläsning med Charlotta Brynger hos Athenas!

Människor, varor och tjänster rör sig allt mer över lands- och kulturgränserna. Att kunna leda och samarbeta med människor från olika bakgrund är därför essentiellt för företag som vill överleva i framtiden. Med starkt fokus på resultat och på dina intressen kan Charlotta Brynger hjälpa dig att bygga dessa viktiga broar.

Charlotta Brynger är statsvetare med inriktning på internationella relationer och har studerat företagsekonomi på European University i Haag. Hon har levt och arbetat utomlands i 16 år (Tyskland, Frankrike, Nederländerna och USA), talar sju språk och har mångårig erfarenhet av försäljning, projektledning och internationella team på distans. Hon samarbetar med Västsvenska Handelskammaren och är en återkommande gästföreläsare på Göteborgs Universitet.

Efter sina många år utomlands har Charlotta Brynger själv erfarit hur viktigt det är med kulturell kompetens. I sina föreläsningar och utbildningar talar hon bland annat om internationell expansion och hur interkulturell kompetens är en viktig faktor för att samarbetet och kommunikationen ska löpa smidigt under processen. På så vis minskar risken för missförstånd, konflikter och dödlägen samtidigt som prestationsförmågan ökar.

Under utbildningen kan Charlotta Brynger bjuda in sina samarbetspartners från olika delar av världen för att medverka per videolänk som experter.

Oavsett om du ska expandera, exportera eller ro i land ett viktigt affärsavtal kan Charlotta Brynger ge dig verktygen du behöver!

Vill du redan nu ta del av några tips från Charlotta Brynger? Läs vår exklusiva intervju här!

Visa föreläsningar med Charlotta Brynger

  Från friktion till innovation

  • Våra hjärnor krånglar till det för oss när vi träffar nya kulturer. Att vara naturligt misstänksam mot främmande människor har länge varit en evolutionsmässig fördel, men inte i en globaliserad värld.
  • I den här föreläsningen får du koll på några av de vanligaste orsakerna till missförstånd som kan leda till konflikter, irritation och dyra förluster.
  • Charlotta Brynger visar hur ni kan skapa optimala möjligheter till framgång och omvandla kulturskillnader från friktion till innovation!

  Global kompetens

  • Med ökad globalisering krävs en förmåga att effektivt kunna samarbeta över kulturgränserna. Marknaden förändras och konkurrensen hårdnar, företagens personal blir allt mer multinationella och kunderna tillhör andra kulturer än ens egen. Vill du lyckas i dag gäller det att ha global kompetens!
  • I denna föreläsning ger Charlotta Brynger dig och dina medarbetare redskap till att positionera er på den globala marknaden, detta genom att ni övar upp er kulturella, globala kompetens. Snarare än att bara ge en akademisk föreläsning eller kurs tar Charlotta Brynger avstamp i sina egna erfarenheter från ett yrkesverksamt liv utomlands.

  Fler föreläsningar/utbildningar med Charlotta Brynger:

  • Att framgångsrikt leda ett multikulturellt team
  • Att få det multikulturella teamet att prestera bättre
  • Stärk samarbete och resultat i det internationella, virtuella teamet
  • Internationell handel – förhandlingar, kontrakt, presentationer
  • Internationell verksamhet – kärnvärden och företagskultur
  • Internationell expansion – hantera kulturella utmaningar
Skicka en icke-bindande förfrågan på Charlotta Brynger

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Charlotta Brynger