Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Forskare, fysiker och världens smartaste svensk

Max Tegmark - Forskare, fysiker och världens smartaste svensk

Max Tegmark

Max Tegmark är professor i fysik vid en av världens mest prestigefulla universitetsinstitutioner. Följ med på en resa in i universums mysterier!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Max Tegmark

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

En föreläsning med den världsberömde fysikern Max Tegmark är en resa in i universums djupaste mysterier. Han har kallats ”Mad Max” och ”världens smartaste svensk” och räknas idag till en av de mest framstående av forskare i världen. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas! 

Därför ska du boka en föreläsning med Max Tegmark:

  • Ta del av en föreläsning med världens smartaste svensk och följ med på en resa genom universums mysterier!
  • Få svar på livets största frågor om universum, oändligheten och tidens begynnelse med Max Tegmark.
  • Inspireras av den framstående forskaren Max Tegmarks väg till framgång, hans spännande teorier och forskning om universum.

Max Tegmark har som jobb att besvara livets stora frågor. Han är nämligen professor i fysik vid MIT, en av världens mest prestigefulla universitetsinstitutioner. Inte nog med det, han räknas också till en av världens mest framstående forskare och har kallats ”världens smartaste svensk”. Vägen till framgång har dock inte alltid varit spikrak. När Max Tegmark först delade med sig av sina teorier ansågs de av allmänheten vara så tokiga och framför allt radikala att han kallades ”Mad Max”.

Under sina arbetsdagar funderar Max Tegmark på universums storlek, oändligheten och tidens begynnelse. De saker han har kommit fram till genom åren har lagt grunden till den vetenskapliga bild vi idag har av universum. Denna bild gäller allt från universums uppkomst, Big Bang, materia och mörk materia till parallella universum, tid och rum.

Förutom att ha skrivit vetenskapliga artiklar, vilka tillsammans genomsyrar fysiken och populärvetenskapen, är Max Tegmark aktuell med boken ”Vårt matematiska universum”. Han talar gärna om boken, universums djupaste mysterier och det vi kan veta, eller inte veta, om verkligheten i sina föreläsningar. Du kan boka ett föredrag med honom hos oss på Athenas. Max Tegmark föreläser på såväl svenska som på engelska.

Visa föreläsningar med Max Tegmark

    Föreläsningar med Max Tegmark

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller föredrag med Max Tegmark. Han skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Max Tegmark

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Max Tegmark