Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Stresshantering och ledarutveckling för en hälsosam verksamhet

Caroline Lornudd

Caroline Lornudd

Caroline Lornudd föreläser om den senaste arbetsmiljöforskningen med fokus på ledarskap och stress

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Caroline Lornudd

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Psykisk ohälsa och stress toppar sjukfrånvarostatistiken, samtidigt som tidiga tecken på att medarbetare mår dåligt kan vara svåra att fånga på grund av det stigma som omgärdar psykisk ohälsa. Många chefer tycker det är ett svårt samtalsämne, många medarbetare vill visa upp en fasad av att allt är bra. Caroline Lornudd, psykolog och ledarskapsforskare, presenterar den senaste forskningen om hur organisationer kan arbeta för att bli bättre på att fånga tecken i tid och därmed kunna sätta in preventiva åtgärder. Det sparar både lidande och är affärskritiskt. Boka en Caroline Lornudd föreläsning idag hos oss på Athenas!  

Därför ska du boka en föreläsning med Caroline Lornudd:

 • Ditt företag eller organisation får en föreläsning av en disputerad expert inom ledarskap och hållbart arbetsliv
 • Insikt om vad som hindrar organisationer från att bli bra på att förebygga psykisk ohälsa, och lösningar för en positiv utveckling
 • Ni får många värdefulla praktiska råd och verktyg baserat på forskning och därigenom självförtroende för cheferna att agera preventivt

Caroline Lornudd är legitimerad psykolog och innehar en PhD i Medical Management från Karolinska institutet. Hon har i många år jobbat praktiskt med och forskat på frågor som rör ledarskap, arbetsmiljö och stress. I en Caroline Lornudd föreläsning får du tillgång till den senaste forskningen om hur ledarskap och arbetsmiljö kan förbättras.

Med sin kunskap om den senaste forskningen och erfarenhet går en Caroline Lornudd föreläsning igenom hur organisationer med hjälp av ett kunnigt och modigt ledarskap
kan bli bättre på att fånga tidiga signaler på psykisk ohälsa. Forskningen har visat tydliga resultat, och nu föreläser Caroline Lornudd om forskningen för att hjälpa er organisation på bästa sätt!

Boka en lärorik och viktig Caroline Lornudd föreläsning i dag hos oss på Athenas!

Foto: Jannis Politidis

Visa föreläsningar med Caroline Lornudd

  Caroline Lornudd föreläsning

  Föreläsning om att jobba förebyggande mot psykisk ohälsa och stress:

  Organisationer har länge velat jobba förebyggande för att förhindra de sjukdomstillstånd som toppar sjukfrånvarostatistiken: psykisk ohälsa och stress. Men trots goda ambitioner tycks det vara svårt att agera i tid. Och visst är det svårt. Men definitivt möjligt!

  Denna föreläsning passar både målgruppen chefer och HR-chefer/personal som stöttar chefer och innehåller:

  • En pedagogisk modell som visar när man som chef bör agera på signaler på psykisk ohälsa, men också varför det är lätt att avvakta lite för länge.
  • Tips på hur chefer och andra kan öka den psykologiska tryggheten och skapa ett samtalsklimat som gör att medarbetare vågar berätta hur de mår, istället för att hävda att ”allt är bra”.
  • Myter och sanningar om samtal om psykisk ohälsa, med syfte att öka chefens tilltro till sin förmåga. Hur mycket får chefen lägga sig hur någon mår och riskerar man att väcka den björn som sover?

Referenser

Relevant och intressant innehåll. Engagerad och inspirerande föreläsare. Motsvarade våra förväntningar väl!

HR-partner

Jordbruksverket
Skicka en icke-bindande förfrågan på Caroline Lornudd

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Caroline Lornudd