Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-02-blue

Nå dina mål med mod och mental närvaro för uthållighetens skull och medvetenhetens kraft

no-image

Tomas Gustafson

Trefaldige guldmedaljören som med mer än trettio års erfarenheter från idrotten och engagemang inom näringslivet lär ut strategiskt och inspirerande ledarskap, motivation och mod.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tomas Gustafson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Möt den trefaldige guldmedaljören Tomas Gustafson, med mer än trettio års erfarenheter från idrotten och engagemang inom näringslivet har han en säker grund att stå på. Tomas Gustafson deltog själv i fyra olympiska spel och har sedan arbetat i olika positioner inom den olympiska världen vid totalt femton OS. 

Därför ska du boka en föreläsning med Tomas Gustafson

 • Hans föreläsningar är levande och inspirerande oavsett om det handlar om att sträva mot olympiska medaljer eller att sig an andra mål i tillvaron. 
 • Tomas Gustafson coacher såväl ledare som medarbetare och ger konkreta verktyg till att nå sina mål.
 • Tomas har en bredd och håller både egna föreläsningar samt workshop och föreläser tillsammans med Robert Kronlund under konceptet ”Kropp och knopp”.

Han har deltagit i fyra olympiska spel och har sedan arbetat i olika positioner inom den olympiska världen vid totalt femton OS. Men bakom träning ligger stenhård träning, disciplin och en del annorlunda metoder. Men också mental styrka och närvaro, målmedvetenhet och framför allt – mod.

Tomas Gustafson har under mer än trettio års tid arbetat med att stimulera ledare och medarbetare i arbetslivet. Hans idrottsliga bakgrund och långa erfarenhet har gett honom en fantastisk grund att arbeta med individer och grupper som befinner sig i olika situationer. Han vill locka fram potentialen hos varje enskild individ.

Tomas fokuserar på målbilder och inställning för att nå nya höjder och är övertygad om att mod är den viktigaste faktorn för att lyckas. Som elitidrottare vet han precis vad som krävs för att nå toppen och uthålligheten som krävs.

Visa föreläsningar med Tomas Gustafson

  Kropp och knopp

  – Tillsammans med Robert Kronberg och föreläsningen erbjuds som antingen ett standardupplägg, halvdag i workshop-form, fristående föreläsning bestående av kärnan av ”Kropp och knopp” eller skräddarsydd efter era önskemål.

  • Må bättre och prestera på topp med hjälp av två före detta elitidrottares djupa kunskap och erfarenhet kring målfokus. Bli mer effektiv och framgångsrik i både arbete och privatliv genom deras unika angreppssätt.
  • När man jobbar med personlig utveckling är det vanliga synsättet att separera den mentala och fysiska delen, men det här konceptet utgår från att hjärna och kropp behöver jobba ihop som en enhet, för att man ska kunna utvecklas och prestera optimalt.
  • Utveckling sker genom att mentala verktyg i kombination med fysisk träning, anpassad för alla, ger dig kvaliteter som höjer din prestation och fokusförmåga.
  • Innehållet riktar sig till alla i organisationen på ett lättillgängligt sätt, oavsett om du är tränad eller ej.
  • Det handlar mer om ett livsstilskoncept än träning, där hållningen är en central del på vägen mot en fysisk beteendeförändring.
  • I den interaktiva delen ger vi dig effektiva tekniker för att skapa en stark interaktion mellan det fysiska och det mentala, med syfte att prestera och må bättre i vardagen.

  Mål, motivation och möjligheter 

  • Föreläsningen med Tomas Gustafson är levande och inspirerande oavsett om det handlar om att sträva mot olympiska medaljer eller att sig an andra mål i tillvaron.
  • Tomas Gustafson resonerar kring målbilder och funderar över om potentialen är större än nuvarande prestationer.
  • Elitidrottaren lyfter även vikten av inställning och resonerar om vilken nivå du har på ditt utförande.
  • Han pratar om utveckling och ställer frågan om vi har gjort läxan för att nå dit vi vill.
  • Men det viktigaste av allt – mod för att våga testa idéer.
  • Lär dig bli ledaren som är strategisk, beslutsmässig, handlingskraftig mästare som coachar och inspirera.
  • Gör din resa mot målet meningsfull och med närvaro för uthållighetens skull och medvetenhetens kraft.

   

Skicka en icke-bindande förfrågan på Tomas Gustafson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Tomas Gustafson