Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Han tog rappen till Sverige och föreläser nu om att gå från motgång till framgång

Dogge Doggelito föreläsning

Dogge Doggelito

Den folkkära artisten som tog rappen till Sverige. Nu föreläser han om sitt dramatiska liv och om upp- och nedgångar.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Dogge Doggelito

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Dogge Doggelito har upplevt större upp- och nedgångar än de flesta. Innan de fyllda fyrtio hade han tagit hiphopen in i Sverige på allvar, släppt flera album, börjat på solokarriär och blivit en av landets mest folkkära artister. Hans liv har också bjudit på några riktigt tuffa motgångar, men han har rest sig varje gång. Boka en inspirerande Dogge Doggelito föreläsning om hur man kan hitta styrka, vända negativt till positivt - eller varför inte öppna nya kanaler för språket i Dogges rapskola?

Därför ska du boka en Dogge Doggelito föreläsning:

 • Ta del av en inspirerande livsresa från utanförskap och fattigdom till att bli en av Sveriges mest omtyckta artister
 • Dogge förklarar hur du själv kan vända motgångar till framgångar – rätt inställning är nyckeln!
 • Med egna erfarenheter av att växa upp i en miljö som blandas av många olika kulturer visar han vilka möjligheter och svårigheter som många förorter står inför i dag

Ända sedan 90-talet har Dogge Doggelito påverkat människor i alla åldrar och samhällsklasser med sin musik, sina texter och föredrag. Han brinner för jämlikhet och får oss att våga satsa på våra drömmar och inse att vi alla har möjlighet att växa.

År 2022 tilldelades Dogge Doggelito Cornelisstipendiet. Stipendiet delas ut till minne av Cornelis Vreeswijks till en person som skriver, sjunger eller framträder på svenska.

Dogge Doggelito växte upp i 70-talets Alby, som på den tiden präglades av social misär och fattigdom, men också av ständigt puttrande storkok och en miljö där alla hjälpte varandra. Hiphopen hittade så småningom till Sverige och Dogge Doggelito. Tillsammans med ett par kompisar startade han Latin Kings och skrev raptexter som var relevanta och engagerande för människor oavsett samhällsklass. På bara några år lyckades de på allvar att etablera hiphopen i Sverige.

Under en Dogge Doggelito föreläsning talar han om sin livsresa och att vända motgångar till framgångar. Han inspirerar sina åhörare till att själva lyckas göra positiva förändringar i sina liv samtidigt som han belyser verkliga samhällsproblem.

Dogge Doggelito är en mycket omtyckt föreläsare som med sin spännande livshistoria, engagerande personlighet och smittande energi inspirerar och underhåller publiker i alla åldrar och sammanhang!

Du kan boka honom som föreläsare, moderator eller konferencier.

Visa föreläsningar med Dogge Doggelito

  Dogge Doggelito föreläsning

  2 lax guld

  • En Dogge Doggelito föreläsning om att vända någonting negativt till positivt och att våga satsa och på sina egna drömmar.
  • Han har själv vuxit upp i Alby och har fått uppleva utanförskap, utsatthet och förstörelse på nära håll, men också en berikande gemenskap och möjligheter som bara ett liv i samspel med andra kulturer kan erbjuda.
  • Oavsett var du har dina rötter är det möjligt att växa! Det kan handla en del om dina förutsättningar, men ännu mer om dina egna beslut och egna vägar.

  Dogge Doggelito föreläsning

  Tack Gud, softish!

  • I dessa tider där man förlitar sig mer på materiella erövringar och teknologi kan man lätt glömma den mänskliga närheten och den gudomliga kraften som finns inom oss alla.
  • En Dogge Doggelito föreläsning som inspirerar med utgångspunkt i sina egna med- och motgångar i livet både barn, ungdomar och vuxna att omfamna sin tro och använda dess styrka för att våga satsa på och förverkliga sina drömmar.

  Dogge Doggelito föreläsning

  Konferencier / moderator

  • Dogge Doggelito har en förmåga att skapa nära kontakt med sin publik, oavsett om det är på en konferens, festival eller en mässa. Hans snabbhet, spontanitet och verbala skicklighet har gjort honom till en efterfrågad moderator, konferencier och programledare.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Dogge Doggelito

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Dogge Doggelito