Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Dogge Doggelito - Artist, entreprenör, författare och föreläsare

Dogge Doggelito

Artist, entreprenör, författare och föreläsare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Dogge Doggelito

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Dogge Doggelito har upplevt större upp- och nedgångar än de flesta. Innan de fyllda fyrtio hade han tagit hiphopen in i Sverige på allvar, släppt flera album, börjat på solokarriär och blivit en av landets mest folkkära artister. Hans liv har också bjudit på några riktigt tuffa motgångar, men han har rest sig varje gång. Boka en inspirerande föreläsning om hur man kan hitta styrka, vända negativt till positivt - eller varför inte öppna nya kanaler för språket i Dogges rapskola?

Ända sedan 90-talet har Dogge Doggelito påverkat människor i alla åldrar och samhällsklasser med sin musik, sina texter och föredrag. Han brinner för jämlikhet och får oss att våga satsa på våra drömmar och inse att vi alla har möjlighet att växa.

Dogge Doggelito växte upp i 70-talets Alby, som på den tiden präglades av social misär och fattigdom, men också av ständigt puttrande storkok och en miljö där alla hjälpte varandra. Hiphopen hittade så småningom till Sverige och Dogge Doggelito. Tillsammans med ett par kompisar startade han Latin Kings och skrev raptexter som var relevanta och engagerande för människor oavsett samhällsklass. På bara några år lyckades de på allvar att etablera hiphopen i Sverige.

Efter tiden med Latin Kings fortsatte Dogge Doggelito som soloartist och har släppt flera album, bland annat “Superclasico” och “Psalm 23”. Han blir också flitigt anlitad som DJ till olika evenemang, företag och privata tillställningar.

När Dogge Doggelito inte sysslar med musik skriver han barnböcker med nya vinklar på förorten, deltar i tv-program, skådespelar, designar kläder och startar företag. Han deltar ofta i samhällsdebatten om bl.a. utanförskap och var en av förgrundsfigurerna i Europarådets atirasismkampanj “Ungdom mot rasism”.

Dogge Doggelito är även en mycket omtyckt föreläsare som med sin spännande livshistoria, engagerande personlighet och smittande energi inspirerar och underhåller publiker i alla åldrar och sammanhang!

Du kan boka honom som föreläsare, moderator eller konferencier.

Visa föreläsningar med Dogge Doggelito

  2 lax guld

  • I den här föreläsningen talar Dogge Doggelito om att vända någonting negativt till positivt och att våga satsa och på sina egna drömmar.
  • Han har själv vuxit upp i Alby och har fått uppleva utanförskap, utsatthet och förstörelse på nära håll, men också en berikande gemenskap och möjligheter som bara ett liv i samspel med andra kulturer kan erbjuda.
  • Oavsett var du har dina rötter är det möjligt att växa! Det kan handla en del om dina förutsättningar, men ännu mer om dina egna beslut och egna vägar.

  Tack Gud, softish!

  • I dessa tider där man förlitar sig mer på materiella erövringar och teknologi kan man lätt glömma den mänskliga närheten och den gudomliga kraften som finns inom oss alla.
  • Dogge Doggelito inspirerar med utgångspunkt i sina egna med- och motgångar i livet både barn, ungdomar och vuxna att omfamna sin tro och använda dess styrka för att våga satsa på och förverkliga sina drömmar.

  Dogges rapskola

  • Tillsammans med Dogge Doggelito kommer ni att skriva en helt ny raplåt! Men målet är inte bara raplåten, utan även att få insikten om hur viktigt språket är med dess rikedom.
  • Förmågan att kunna uttrycka sig på olika sätt, diskutera och göra sig förstådd är viktigt både i skolan, i arbetslivet och hemma. Med hjälp av en raplåt kan du befria dina tankar och samtidigt göra dem tillgängliga för andra.
  • Dogges rapskola passar för både barn, ungdomar och vuxna.

  Konferencier / moderator

  • Dogge Doggelito har en förmåga att skapa nära kontakt med sin publik, oavsett om det är på en konferens, festival eller en mässa. Hans snabbhet, spontanitet och verbala skicklighet har gjort honom till en efterfrågad moderator, konferencier och programledare.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Dogge Doggelito

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Dogge Doggelito